Geçmiş olsun inşallah bi daha yaşamazsınız. 2 çocuğunuz hayatta sanırım şimdi okuduğum kadarıyla inşallah Allah onlara uzun ömür verir. bi daha dşnyor musunuz bebek
olusmustu canım ama iğne ucu kadar mınıcıktıGordum canim resimleri cok guzel bi bebekmis.bisey sorcam makat olusmusmuysu canim.benimkinde yoktu
Ya benim uzuntuden bakmadim once.esim hocayla birlikte yikadilar eve getirince esim makati olusmamis daha dedi kiz olsa daha belli olurdu herhalde benimki erkekti cokta dikkatli bakamadim canim zaten.cok uzgundum yani esim yok dedi bende yarim yamalak bakti goremedim .acaba bebektemi sorun vardi diye sordum...olusmustu canım ama iğne ucu kadar mınıcıktı
İkiside hayatta çok şükür. Allah olmayan isteyen herkese nasip etsin. Yok iki çocuk bir anneye yetiyor da artıyor. Beni çok zorluyor lar yaşım daha genç çocuklarım büyümüş olsaydı olabilirdi. Kısmet ama hep gönlümde bir kız çocuğu evlat edinmek var bakalım Mevlam istediğimiz her şeyi nasip etti belki oda olur.Geçmiş olsun inşallah bi daha yaşamazsınız. 2 çocuğunuz hayatta sanırım şimdi okuduğum kadarıyla inşallah Allah onlara uzun ömür verir. bi daha dşnyor musunuz bebek
yok canım uzuntuden dıkkat etmemmıssın ben sakinleşince baya bi ınceledım heryerını hatta Allah tarafından oyle bı güç geldiki agladım ama krız felan gecırmedım oturdum konustum kızımlaYa benim uzuntuden bakmadim once.esim hocayla birlikte yikadilar eve getirince esim makati olusmamis daha dedi kiz olsa daha belli olurdu herhalde benimki erkekti cokta dikkatli bakamadim canim zaten.cok uzgundum yani esim yok dedi bende yarim yamalak bakti goremedim .acaba bebektemi sorun vardi diye sordum...
Cocuklarin olmys cok sevindim .hic unutulurmu canim isterse ondan sonra on cocugun olsun onun yeri herzaman farkli kalir.acisi hic.gecmez
Esime sordum israrla.yoktu diyo.evde bana da.gosterdi ama belku cok kucuktu senin demen gibi farkedemedim.aslinda baya buyuktu bebegim boyo 30cm den biraz uzun olabilir kilosu 600 gramdi.ayni abisine benziyodu.yok canım uzuntuden dıkkat etmemmıssın ben sakinleşince baya bi ınceledım heryerını hatta Allah tarafından oyle bı güç geldiki agladım ama krız felan gecırmedım oturdum konustum kızımla
Bizde dedesinin yanina aile mezarligina defnettik.dahanhamileyken ruyasini gormustum.benim dedem bi sene once vefat etti.onu yikadiklari yerde gene.cenaze yikama arabasi vardi.yaninda da ici siyah uzun kasali bi araba var.bende bebgin esyalarini katlayip o ici siyah arabaya koydum ruyamda .zaten iki uc sonra bebegimi kaybettim.ruyamdan uyandiktan sonra cok icim yandi ama konduramamistim.zaten ruyamda ne gorsem bir iki gune cikarTeşekkür ederim canim . Çok şükür onlar olmasa belki daha zor atlatılirdi bazı şeyler. Geçeceğini sanmıyorum burayı okudum yine aklımda gidip bakmak cesaretimi toplayabilirsem. ..
benımkıde kucuk ogluma benzıyodu keske yaşamasaydık bu acıyı ama buda bızım sanavımızmısEsime sordum israrla.yoktu diyo.evde bana da.gosterdi ama belku cok kucuktu senin demen gibi farkedemedim.aslinda baya buyuktu bebegim boyo 30cm den biraz uzun olabilir kilosu 600 gramdi.ayni abisine benziyodu.
Önemli değil canım. Bu tür sorunlar yaşayan ve bebek sahibi olmak isteyen hep aynı soruları soruyor. Anlıyorum ama dur bakalım bazen Dr lar büyütüyor meseleleri belkide sağlıklı bir bebek sahibi olacaksın. Dua Et canım. İnşallah Mevlam güzel günler gösterir. Ama böyle durumlarda annenin ruhen ve bedenen hazır olması için 6 ay bir sene beklemek en iyisi bence...
oncelikle basin sagolsun.ne guzelki bi daha anne olmussun.Rabbim uzun omurlu saglikli hayirli evlat eylesin.birazda olsa acun dinmis.ayın 9 unda tam 1 yıl olcak mustafamı kaybedeli 18 haftalıktı anıden düştü sapasaglamdı bnım rahım agzı yetmezliğim varmış meger ıkı ay sonra gittim fırsat buldukça gıttım kuzuma sonra ögrendımki hamileyim çok zor gecti korkularla cok şükür 36.haftada dogdu taylanım 16 gun kuvezde kaldı cigerleri gelişmemiş çok şükür rabbime şimdi yanımDA uyuyo mücizem o benım rabbim acımın ödülünü verdi
canım sen ne kadar süre sonra hamile kaldın allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin ve sebep neydi kaybetmeninbenımkıde kucuk ogluma benzıyodu keske yaşamasaydık bu acıyı ama buda bızım sanavımızmıs
amin canım ınsallah. ben doktor 4 ay korun dedı dogum yaptım aralıkta ocakta korundum subatta nasılsa hemen olmaz dıye korunmadım hemen hamıle kaldım cok sukur ensefalosel denen bı hastalık yuzunden 5 aylıkken gebelıgım sonlandırıldıcanım sen ne kadar süre sonra hamile kaldın allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin ve sebep neydi kaybetmenin
anladım canım bende 5 aylık ölü doğum yaptım çok acı çok hic de geçmiyor onu unuttuğum her an kendimi suçlu hissediyorum ilk bebeğimdi oğlum olacaktı.Benim sebep büyük ihtimal miyom onu da ameliıyatla alacaklar yani 1 yıl sonra falan ancak hamilelik olabilir ona bile cesaretim yok bakalım nasıl olacakamin canım ınsallah. ben doktor 4 ay korun dedı dogum yaptım aralıkta ocakta korundum subatta nasılsa hemen olmaz dıye korunmadım hemen hamıle kaldım cok sukur ensefalosel denen bı hastalık yuzunden 5 aylıkken gebelıgım sonlandırıldı
başın saolsun canım benım kızım olcaktı ben acısı hafıfler dıye hemen bebek ıstedım ama hafıfletmıyomus aksine daha cok evhamlı hale geliyosun ya bunada bısey olursa dıeanladım canım bende 5 aylık ölü doğum yaptım çok acı çok hic de geçmiyor onu unuttuğum her an kendimi suçlu hissediyorum ilk bebeğimdi oğlum olacaktı.Benim sebep büyük ihtimal miyom onu da ameliıyatla alacaklar yani 1 yıl sonra falan ancak hamilelik olabilir ona bile cesaretim yok bakalım nasıl olacak
olmaz inşallah canım allahın izniyle bu sefer iyi düşün iyi olsunbaşın saolsun canım benım kızım olcaktı ben acısı hafıfler dıye hemen bebek ıstedım ama hafıfletmıyomus aksine daha cok evhamlı hale geliyosun ya bunada bısey olursa dıe
ınsallah sureklı kontrollerdeyım bısey olcak dıye degısık degısık doktorlara gıdıyorumolmaz inşallah canım allahın izniyle bu sefer iyi düşün iyi olsun