Meleğinizin mezarına ne zaman gidebildiniz..

Aminn amin Allah razi olsun insallah o aglama nobetleri gecmez ki benim 35 gun oldu hala bitmedi tukenmedi.. acaba fazla mi kaybettin kan o yuzden mi basin donmesi doktore gittin mi? Baska kimse yok mu yaninda gelebilecek kardes arkadas vs
Kan kaybı da var süt indi göğsüme dostinex kullanıyorum o da yapıyor sanırım iki kız kardeşim var sağolsunlar nerdeyse hergün akşamları geliyorlar da biri öğrenci biri öğretmen annem çalışıyor pazar güne kadar kayınvaldem yanımdaydı onunla gitmek istemedim onun lafları daha kötü ediyor beni pazar günü mahvetti beni zaten ölmek istedim onun yüzünden taş gibi taş gibi laflar etti gitti öbür odada kahkahalar attı fırsat olmadı yani bi türlü

• vallahi ben sutum icin bisey kullanmadim doktor bosuna vucuduna horman yuklemeyelim dedi zaten sutum bitti adet oldum.. Rabbim.onlardan razi olsun olsun da kayinvaliden nasil hakkini oder ki ote alemde Afff afff boyle insanlar yok mu senin canin gitmis onlarin umru degil bende Kizimi gomdukten sonra bi akrabama gitmistim onlar mutfakta yemek hazirlarken kahkahalar boldu ben orda yanar kavrulurkenn Sabret sen ozel bi Annesinnn melegin sana sabir versin Allah yardimcimiz olsun.. yakin olsam ben gotururdum seni melegine cunku bende her gun gidemiyorum benim melegim bana uzak hafta da bi kez gidebiliyorum Kizima peki neden kaybettin yawrunu?

Ben dayanamadım göğüslerim balon gibi oldu normal atlet bile canımı yakıyordu taş gibi sertleşti yarın ya da yarından sonra bi şekilde gitmeyi düşünüyorum düşünmen yeter arkadaşım sağolasın dertleşmek bile iyi geldi çok teşekkürler rahim ağzı yetmezliği yüzünden kaybettim rahim açılmış kesenin yarısı aşağı inmiş ne kanama ne ağrı hiç bişey yok aşağı bişey iner inmez gittim doktora sıkışmış kalmış yavrum daha hareket ediyordu kalbi atıyordu doktor keseyi geri itmeye çok uğraştı ama olmadı kese patladı çok küçük olduğu için dayanamadı oğlum haliyle sen niye kaybetmiştin kızını

Inan ki sut problemi cok yasadim Kizim yogun bakimdayken kalbinde damar darligi vardi garibimin hastanede enfeksiyon kapti uc kez iki kez atlatti ucuncusu agir geldi lanet hastane nefret ediyorum Rabbim yardimcin olsun ya insallah gidersin Rabbim saglikli evlatlar nasip eder bize evet dertlesmek iyi geliyor bende boyle bak baka dayanamayip uye oldum herkes o kadar iyi geliyor ki aciliyorsun derdini paylasinca Hamdolsun ozel Anneleriz Meleklerimiz ozel daha ne olsun sadece bi parcamiz eksik kalbimiz yarim hayat yarim Hamdolsun dayanip mukafatini alacagiz biz.. kac aylikti oglusun

Kendini hazir hissettiğin zaman git canim basin sagolsun acin cok taze Rabbim sabrini artirsin.

Hepimizin yardımcısı olsun doğduktan sonra kaybetmek daha zor olmuştur ben ne kucağıma alabildim ne kaybettikten sonra görebildim allah sabır versin canım dört aylıktı oğlum daha 350 gramcıkken daha doğmak zorunda kaldı doğum masasından nefret ediyorum bende nefes bile alamadım doktor keseyi yerine itmeye çalışırken kese patladı ğı an öldüm sanki doktor dönecim şimdi beni dinle kese patladı bunun ne demek olduğunu biliyorsun dimi dediğinde ağlamaktan ağzımı bile açamadım sırf o günü hatırlattığı için doktorundan memnun olduğum halde değiştirmeyi düşünüyorum

Bende hic kucagima alamadim ki bi kere sans eseri elime verdiler ne doyabildim ne bsey 41 gun sutumu sagdim garibime sifa olsun diyee oyle yada boyle yawrun senin yawrun ates dustugu yeri yakiyor onu kaybetmek can vermekten beter tarfsiz bi aci cok cok cok aci

Bende hic kucagima alamadim ki bi kere sans eseri elime verdiler ne doyabildim ne bsey 41 gun sutumu sagdim garibime sifa olsun diyee oyle yada boyle yawrun senin yawrun ates dustugu yeri yakiyor onu kaybetmek can vermekten beter tarfsiz bi aci cok cok cok aci

Simdi Kizimin yanindayim tamtamina 18 tane arkadasi olmus 36 gun icinde ahhh yandim yandim

Eklentiler

• 14466421155071196111366.jpg
    152,3 KB · Görüntüleme: 49
Bizler gibi yüreği yanan o kadar çok anne var ki yarım kalan Allahım kimseyi evladıyla sınamasın er zor sınavlardayız sabır eyle canımm dilinde duayı eksik etme
Aminnnmm RABBIM bize hayir sabir versin insallah.. Allahim onlara da sabir versin herkese coook dua ediyorum vallahi coook...

Bugün gittim sonunda daha önce görmediğim halde elimle koymuş gibi buldum oğlumu tarif üzerine gittim şuraya bi bakayım dedim arabayı durdurdum tam oradaymış bırakıp gitmek o kadar zor geldi ki defnettikleri gün eşim nasıl dayandı bilmiyorum o günü tekrar yaşadım sanki canımdan can koptu yine etrafında bi sürü küçücük mezar var ne çok annenin canı yanmış ne çok melek küçükken annesinden babasından kopmuş allah hepsine sabır versin ben dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…