Kan kaybı da var süt indi göğsüme dostinex kullanıyorum o da yapıyor sanırım iki kız kardeşim var sağolsunlar nerdeyse hergün akşamları geliyorlar da biri öğrenci biri öğretmen annem çalışıyor pazar güne kadar kayınvaldem yanımdaydı onunla gitmek istemedim onun lafları daha kötü ediyor beni pazar günü mahvetti beni zaten ölmek istedim onun yüzünden taş gibi taş gibi laflar etti gitti öbür odada kahkahalar attı fırsat olmadı yani bi türlüAminn amin Allah razi olsun insallah o aglama nobetleri gecmez ki benim 35 gun oldu hala bitmedi tukenmedi.. acaba fazla mi kaybettin kan o yuzden mi basin donmesi doktore gittin mi? Baska kimse yok mu yaninda gelebilecek kardes arkadas vs
vallahi ben sutum icin bisey kullanmadim doktor bosuna vucuduna horman yuklemeyelim dedi zaten sutum bitti adet oldum.. Rabbim.onlardan razi olsun olsun da kayinvaliden nasil hakkini oder ki ote alemde Afff afff boyle insanlar yok mu senin canin gitmis onlarin umru degil bende Kizimi gomdukten sonra bi akrabama gitmistim onlar mutfakta yemek hazirlarken kahkahalar boldu ben orda yanar kavrulurkenn Sabret sen ozel bi Annesinnn melegin sana sabir versin Allah yardimcimiz olsun.. yakin olsam ben gotururdum seni melegine cunku bende her gun gidemiyorum benim melegim bana uzak hafta da bi kez gidebiliyorum KizimaKan kaybı da var süt indi göğsüme dostinex kullanıyorum o da yapıyor sanırım iki kız kardeşim var sağolsunlar nerdeyse hergün akşamları geliyorlar da biri öğrenci biri öğretmen annem çalışıyor pazar güne kadar kayınvaldem yanımdaydı onunla gitmek istemedim onun lafları daha kötü ediyor beni pazar günü mahvetti beni zaten ölmek istedim onun yüzünden taş gibi taş gibi laflar etti gitti öbür odada kahkahalar attı fırsat olmadı yani bi türlü
Ben dayanamadım göğüslerim balon gibi oldu normal atlet bile canımı yakıyordu taş gibi sertleşti yarın ya da yarından sonra bi şekilde gitmeyi düşünüyorum düşünmen yeter arkadaşım sağolasın dertleşmek bile iyi geldi çok teşekkürler rahim ağzı yetmezliği yüzünden kaybettim rahim açılmış kesenin yarısı aşağı inmiş ne kanama ne ağrı hiç bişey yok aşağı bişey iner inmez gittim doktora sıkışmış kalmış yavrum daha hareket ediyordu kalbi atıyordu doktor keseyi geri itmeye çok uğraştı ama olmadı kese patladı çok küçük olduğu için dayanamadı oğlum haliyle sen niye kaybetmiştin kızını
- vallahi ben sutum icin bisey kullanmadim doktor bosuna vucuduna horman yuklemeyelim dedi zaten sutum bitti adet oldum.. Rabbim.onlardan razi olsun olsun da kayinvaliden nasil hakkini oder ki ote alemde Afff afff boyle insanlar yok mu senin canin gitmis onlarin umru degil bende Kizimi gomdukten sonra bi akrabama gitmistim onlar mutfakta yemek hazirlarken kahkahalar boldu ben orda yanar kavrulurkenn Sabret sen ozel bi Annesinnn melegin sana sabir versin Allah yardimcimiz olsun.. yakin olsam ben gotururdum seni melegine cunku bende her gun gidemiyorum benim melegim bana uzak hafta da bi kez gidebiliyorum Kizima
peki neden kaybettin yawrunu?
Inan ki sut problemi cok yasadim Kizim yogun bakimdayken kalbinde damar darligi vardi garibimin hastanede enfeksiyon kapti uc kez iki kez atlatti ucuncusu agir geldi lanet hastane nefret ediyorumBen dayanamadım göğüslerim balon gibi oldu normal atlet bile canımı yakıyordu taş gibi sertleşti yarın ya da yarından sonra bi şekilde gitmeyi düşünüyorum düşünmen yeter arkadaşım sağolasın dertleşmek bile iyi geldi çok teşekkürler rahim ağzı yetmezliği yüzünden kaybettim rahim açılmış kesenin yarısı aşağı inmiş ne kanama ne ağrı hiç bişey yok aşağı bişey iner inmez gittim doktora sıkışmış kalmış yavrum daha hareket ediyordu kalbi atıyordu doktor keseyi geri itmeye çok uğraştı ama olmadı kese patladı çok küçük olduğu için dayanamadı oğlum haliyle sen niye kaybetmiştin kızını
Kendini hazir hissettiğin zaman git canim basin sagolsun acin cok taze Rabbim sabrini artirsin.Ben 23 ekimde kaybettim oğlumu hala gidemedim mecbur kalmadıkça evden bile çıkamıyorum bi de çevremde anlayışsız düşüncesiz insanlarla dolu bide onlarla uğraşıyorum nedense ben gidip görmek istiyorum ama kanamam henüz geçmedi halsizim yalnız gidemiyorum eşim de çalışıyor gidemedikçe daha çok içim ediliyor sanki
Hepimizin yardımcısı olsun doğduktan sonra kaybetmek daha zor olmuştur ben ne kucağıma alabildim ne kaybettikten sonra görebildim allah sabır versin canım dört aylıktı oğlum daha 350 gramcıkken daha doğmak zorunda kaldı doğum masasından nefret ediyorum bende nefes bile alamadım doktor keseyi yerine itmeye çalışırken kese patladı ğı an öldüm sanki doktor dönecim şimdi beni dinle kese patladı bunun ne demek olduğunu biliyorsun dimi dediğinde ağlamaktan ağzımı bile açamadım sırf o günü hatırlattığı için doktorundan memnun olduğum halde değiştirmeyi düşünüyorumInan ki sut problemi cok yasadim Kizim yogun bakimdayken kalbinde damar darligi vardi garibimin hastanede enfeksiyon kapti uc kez iki kez atlatti ucuncusu agir geldi lanet hastane nefret ediyorumRabbim yardimcin olsun ya insallah gidersin Rabbim saglikli evlatlar nasip eder bize evet dertlesmek iyi geliyor bende boyle bak baka dayanamayip uye oldum herkes o kadar iyi geliyor ki aciliyorsun derdini paylasinca Hamdolsun ozel Anneleriz Meleklerimiz ozel daha ne olsun sadece bi parcamiz eksik kalbimiz yarim hayat yarim Hamdolsun dayanip mukafatini alacagiz biz.. kac aylikti oglusun
Bende hic kucagima alamadim ki bi kere sans eseri elime verdiler ne doyabildim ne bsey 41 gun sutumu sagdim garibime sifa olsun diyeeHepimizin yardımcısı olsun doğduktan sonra kaybetmek daha zor olmuştur ben ne kucağıma alabildim ne kaybettikten sonra görebildim allah sabır versin canım dört aylıktı oğlum daha 350 gramcıkken daha doğmak zorunda kaldı doğum masasından nefret ediyorum bende nefes bile alamadım doktor keseyi yerine itmeye çalışırken kese patladı ğı an öldüm sanki doktor dönecim şimdi beni dinle kese patladı bunun ne demek olduğunu biliyorsun dimi dediğinde ağlamaktan ağzımı bile açamadım sırf o günü hatırlattığı için doktorundan memnun olduğum halde değiştirmeyi düşünüyorum
Bende hic kucagima alamadim ki bi kere sans eseri elime verdiler ne doyabildim ne bsey 41 gun sutumu sagdim garibime sifa olsun diyeeHepimizin yardımcısı olsun doğduktan sonra kaybetmek daha zor olmuştur ben ne kucağıma alabildim ne kaybettikten sonra görebildim allah sabır versin canım dört aylıktı oğlum daha 350 gramcıkken daha doğmak zorunda kaldı doğum masasından nefret ediyorum bende nefes bile alamadım doktor keseyi yerine itmeye çalışırken kese patladı ğı an öldüm sanki doktor dönecim şimdi beni dinle kese patladı bunun ne demek olduğunu biliyorsun dimi dediğinde ağlamaktan ağzımı bile açamadım sırf o günü hatırlattığı için doktorundan memnun olduğum halde değiştirmeyi düşünüyorum
Allah razi olsun sagolun insallah... Rabbim varsa yawrularinizi size bagislasin saglikli sihhatli hic ayrilmayin insallah..Allah hepinize sabır versin güçlü melek anneler
Çok şükür var allah razı olsun allah sizinde acınızı hafifleticek güzel melekler nasip etsinAllah razi olsun sagolun insallah... Rabbim varsa yawrularinizi size bagislasin saglikli sihhatli hic ayrilmayin insallah..
Aminnnn aminnn Rabbim binkez razi olsun insallah olur olurda bizde misss kokularini cekeriz doyasiya icimizeÇok şükür var allah razı olsun allah sizinde acınızı hafifleticek güzel melekler nasip etsin
Aminn aminn inşallahAminnnn aminnn Rabbim binkez razi olsun insallah olur olurda bizde misss kokularini cekeriz doyasiya icimize
Allah sabır versinSimdi Kizimin yanindayim tamtamina 18 tane arkadasi olmus 36 gun icinde ahhh yandim yandim
Aminnnn aminnn cok zor coookAllah sabır versin
Bizler gibi yüreği yanan o kadar çok anne var ki yarım kalanSimdi Kizimin yanindayim tamtamina 18 tane arkadasi olmus 36 gun icinde ahhh yandim yandim
Aminnnmm RABBIM bize hayir sabir versin insallah.. Allahim onlara da sabir versin herkese coook dua ediyorum vallahi coook...Bizler gibi yüreği yanan o kadar çok anne var ki yarım kalanAllahım kimseyi evladıyla sınamasın er zor sınavlardayız sabır eyle canımm dilinde duayı eksik etme