- 22 Ekim 2015
- 327
- 253
Ana yuregi diye bosuna demiyorlar... her turlu yawrusunu bulur.. bende diyorum ya 36 gun icinde 18 arkadasi olmus yawrumun ahhh dedimm Rabbimmm sen buyuksun.. Allah hepimize sabir versinBugün gittim sonunda daha önce görmediğim halde elimle koymuş gibi buldum oğlumu tarif üzerine gittim şuraya bi bakayım dedim arabayı durdurdum tam oradaymış bırakıp gitmek o kadar zor geldi ki defnettikleri gün eşim nasıl dayandı bilmiyorum o günü tekrar yaşadım sanki canımdan can koptu yine etrafında bi sürü küçücük mezar var ne çok annenin canı yanmış ne çok melek küçükken annesinden babasından kopmuş allah hepsine sabır versin ben dayanamıyorum
Ben de şaşırdım girişteki görevli kabataslak tarif etti ama zor bulursun dedi tam yanında durmuşum eşim fotolarını çekmiş ordan hatırladığım bi mezar tasını görünce isimleri okumama bile gerek kalmadan buldum bırakıp geri gelemedim ne kadar ağladım orda bilmiyorum nasip böyleymiş allahım böyle istemiş ama çok içim yanıyorAna yuregi diye bosuna demiyorlar... her turlu yawrusunu bulur.. bende diyorum ya 36 gun icinde 18 arkadasi olmus yawrumun ahhh dedimm Rabbimmm sen buyuksun.. Allah hepimize sabir versin
Yanar yanmaz mi o senin yawrun sen tasidin o senindi Rabbim bizden cok sevdi Hamdolsun sukurler olsun sevinmemiz lazim sevinmemiz bizim Cennetimiz onlarBen de şaşırdım girişteki görevli kabataslak tarif etti ama zor bulursun dedi tam yanında durmuşum eşim fotolarını çekmiş ordan hatırladığım bi mezar tasını görünce isimleri okumama bile gerek kalmadan buldum bırakıp geri gelemedim ne kadar ağladım orda bilmiyorum nasip böyleymiş allahım böyle istemiş ama çok içim yanıyor
Allahım sabrını artırsın canım melek annesiyiz bizler dayanacağız unutma canım imtihan dünyasındayız yavrularımız bizi cennet kapısında bekleyecekler.Özlemimiz yarım kalmışlığımız çok büyük fakat mükafatımızda büyük olacak bol bol dua et ve sabır dile..Ancak o şekilde bir nebze huzur buluyorsun.Bugün gittim sonunda daha önce görmediğim halde elimle koymuş gibi buldum oğlumu tarif üzerine gittim şuraya bi bakayım dedim arabayı durdurdum tam oradaymış bırakıp gitmek o kadar zor geldi ki defnettikleri gün eşim nasıl dayandı bilmiyorum o günü tekrar yaşadım sanki canımdan can koptu yine etrafında bi sürü küçücük mezar var ne çok annenin canı yanmış ne çok melek küçükken annesinden babasından kopmuş allah hepsine sabır versin ben dayanamıyorum
Rabbimmmm sana da bizlere de sabir versin bende yawrumu 1 ekim boyle bi Cuma gunu verdim topraga hala yaniyorum bitiyorum icten ice ama dedigin gibi yawrum cok rahat yatiyordu benimde olu gibi degil uyuyan bebek gibi gul sularini ben surdum yawrumun mis yumusak bedenine bi baska oluyor bizim Meleklerimizin guzelligi.. Hamdolsun sadece Kizimi cok ozluyorum yawrumun hasreti beni bitiriyor ama simdi atacagim.resimleri okuyunca Sukurler olsun diyorumMerhaba. burada ben gibi melek anneleri var sanırım. Ben de bebeğimi 5 kasım kaybettim. hastaneden aldım gece yanında bekledim. kefeninden yüzüne dokundum maşallah yavrum çok güzeldi ve sıcacıktı ve çok huzurluydu. Mezarına gömüldüğü gün gittim eşimin memelketi bursada mezarı bursadayken hergün gittim sonra ankaraya geldik. İnsan yavrusunun en güvenli yerde olduğunu bildiği için çok huzurlu oluyor.
iNsallah Rabbim bizleri bagislasin biz ona en guzel emanetini verdik Meleklerimizi daha doyamadan sevip oksayamadan Annem dediklerini duyamadan Rabbimize gittiler Kuzularimiz.. Peki neden kaybettin yawrunu yarana tuz basmak olmazsaAllah sana da sabırlar versin. Allah o kadar büyük ki sabrını çok mu çok veriyor. Bebeğim şu an güzel bi yerde ve Allah nasip ederse ben de bir gün onu göreceğimi düşünüyorum sadece belli bi süreliğine ayrı olduğumuzu düşünüyorum. Cuma vakti defnettik biz de. Allah bize bunların ödlünü verecektir inşallah
Hamdolsun cok sukur dogru soyluyorsun Rabbim bize bunu layik gordu ne mutlu bize haklisin hic isyan etmedim hergun yawruma sutumu goturdum kostum.onun yolunda herseyi yaptim hakkim helal olsun melegime.. sadece orda cektiklerine o doktorlarin yaptiklarina yaniyorum hepsi bu acittilar Kizimin canini ona dayanamiyorum sadece yoksa en guzel yer onlarin kosup duruyorlar Cennet Melekleri onlar Sukurler olsun..Allah sabır versin. benim bebeğime de genetik bazı problemleri olabilir dendi kan tesiti yapılacak dendi yaptırmadım 70 gün yaşadı yavrum. anjiyo oldu iki kez. balon takıldı doktorlar hemen 1 haftada kaybedersiniz dediler sonra mucize dediler kendini toparladı. evet ne yazıkki enfeksiyon bi zde kaptık. haklısın ihmal varsa insan daha çok üzülür ama sen elinden gelni yapmışsın. Allah onun yazısını yazınca birşey sebep oluyor. Üzülmemek elde değil ama yavrularımız bu dünyanın sıkıntısı çekmeyecekler. Sen mutlu ol yavrun çok mutlu çünkü bebek arkdaşlarıyla oyunlar oynuyorlar bizim göremediğimiz bir sürü güzelliği görüyorlar ne mutlu bebeklerimize ve bize. Herkesin çocuğu peygamber göremez
Hamdolsun cok sukur dogru soyluyorsun Rabbim bize bunu layik gordu ne mutlu bize haklisin hic isyan etmedim hergun yawruma sutumu goturdum kostum.onun yolunda herseyi yaptim hakkim helal olsun melegime.. sadece orda cektiklerine o doktorlarin yaptiklarina yaniyorum hepsi bu acittilar Kizimin canini ona dayanamiyorum sadece yoksa en guzel yer onlarin kosup duruyorlar Cennet Melekleri onlar Sukurler olsun..Allah sabır versin. benim bebeğime de genetik bazı problemleri olabilir dendi kan tesiti yapılacak dendi yaptırmadım 70 gün yaşadı yavrum. anjiyo oldu iki kez. balon takıldı doktorlar hemen 1 haftada kaybedersiniz dediler sonra mucize dediler kendini toparladı. evet ne yazıkki enfeksiyon bi zde kaptık. haklısın ihmal varsa insan daha çok üzülür ama sen elinden gelni yapmışsın. Allah onun yazısını yazınca birşey sebep oluyor. Üzülmemek elde değil ama yavrularımız bu dünyanın sıkıntısı çekmeyecekler. Sen mutlu ol yavrun çok mutlu çünkü bebek arkdaşlarıyla oyunlar oynuyorlar bizim göremediğimiz bir sürü güzelliği görüyorlar ne mutlu bebeklerimize ve bize. Herkesin çocuğu peygamber göremez
Hamdolsun cok sukur dogru soyluyorsun Rabbim bize bunu layik gordu ne mutlu bize haklisin hic isyan etmedim hergun yawruma sutumu goturdum kostum.onun yolunda herseyi yaptim hakkim helal olsun melegime.. sadece orda cektiklerine o doktorlarin yaptiklarina yaniyorum hepsi bu acittilar Kizimin canini ona dayanamiyorum sadece yoksa en guzel yer onlarin kosup duruyorlar Cennet Melekleri onlar Sukurler olsun..
Herkes oyle soyluyor ama Ana yuregi iste oyle dusunuyor yawrum kurtuldu diye sevinmistim.aslinda hergun dedigin gibi yapilanlar o solunum makinasi onu cok rahatsjz ediyordu icin yanardi hep Rabbim affetsin kusurum oldu ise ahh ahh Aff ya Rabbi afffyok acı çekmemiştir ben de ona çok üzülüyordum her gün kan aldılar solunum cihazına bağlı hastanede diye ama gittiğimde gülüyordu kızım çok da rahat görünüyordu bebekler acı çekmez diye düşünüyorum ben
Herkes oyle soyluyor ama Ana yuregi iste oyle dusunuyor yawrum kurtuldu diye sevinmistim.aslinda hergun dedigin gibi yapilanlar o solunum makinasi onu cok rahatsjz ediyordu icin yanardi hep Rabbim affetsin kusurum oldu ise ahh ahh Aff ya Rabbi afff
Aynen oyle o cekmesinde ben cekerim dedim hep Rabbim de onu kurtardi boyle iste nasip kismet Allahima sukur olsuno psikolojide insan bazen yanlış mı diye düşünüyor ama biz anne olarak onların acı çekmsini istemedik
Rabbim sabir versin insallah hepimize cok aci yasayan biliyor.. Rabbim.insallah kardeslerini saglikli sihhatle kucaklarimixa almayi nasip eder insanin cok ihtiyaci oluyor cunku ellerimiz bos kaldi kucaklarimiz bos yawrumuz Melek oldu Rabbimin cennetine o yuzden istiyor insanMerhaba hanımlar bende geçen ay 28 haftalıkken kaybettim bebeğimi normal doğum ile doğurduğumdan yüzünü gördüm ama birdaha göstermediler 47 cm 1760 grdı. Ertesi gün eşim kendi elleriyle gömdü bende gitmek istedim ama izin vermediler . Doktorum kanamaların kesilene kadar gitme Dedi şimdi adet oldum büyük ihtimal pazartesi 40 ı olucak doktor eşliğinde eşim ve ailem götürecekmiş . Bizim şehirde mezarlıklar dolmuştu ilçeye gönderilcekti ya da eşimin memleketine izin vermedim herzaman gidip mezarına Çiçek gömüp sulayacağım burda olucak dedim şükür yanında 3 Melek arkadaşı olan bi yer bulmuşlar yerini tarif etmediler etseler gizli de giderdim dışarı çıktığımda hep yanımda birini tuttular . Daha yaşım küçük Rabbim inşallah tekrar nasip eder ama o benim mucize diye adlandırdığımdı bir çok hastalık sonrası nasip etmişti Rabbim yeri her zaman çok ayrı olacak hep benimle kalacak eminim . Kardeşleri olur inşallah sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza alırız
Rabbim sabrını artırsın canım hepimize melek anneleriyiz yarım kalmış evlatlarını yitirmiş önce karnı sonra kucakları boş kalmışMerhaba. burada ben gibi melek anneleri var sanırım. Ben de bebeğimi 5 kasım kaybettim. hastaneden aldım gece yanında bekledim. kefeninden yüzüne dokundum maşallah yavrum çok güzeldi ve sıcacıktı ve çok huzurluydu. Mezarına gömüldüğü gün gittim eşimin memelketi bursada mezarı bursadayken hergün gittim sonra ankaraya geldik. İnsan yavrusunun en güvenli yerde olduğunu bildiği için çok huzurlu oluyor.