Bende 3 sene önce 8 Kasım'da 18 haftalık oğlumu erken doğum ile kaybettim. Spiralle hamile kalmıştım. Spiral rahimin üst tarafına gittiği için çıkaramadılar. Hep bir enfeksiyon riskim vardı. Her hafta düzenli tahlil yaptırıyordum. 18.haftada bir anda enfeksiyonum çok yüksek seviyelere çıktı. Doktor benim ölüm riskim olduğundan hemen doğumun başlatılmasını istedi. 3,5 yaşında kızın var senin canın daha önemli dedi. Herşeyi göze aldım 3 günlük enfeksiyon tedavisini tercih ettim ama malesef 24 saatin sonunda onca antibiyotiğe seruma rağmen enfeksiyon katlanarak devam edince suyum geldi ve doğumum başladı. Kızımı sezaryen ile dünyaya getirmiştim. Oğlumu ise normal doğumla aldılar benden. Göstermediler bana. Ertesi gün eşimin dedesinin koynuna göndük miniğimi. Kayınvalidem ve eşim sarıp sarmaladılar yerleştirdiler kuzumu. Üzerine toprak atıldığı sırada bayılmışım. 1 hafta sonra işe başladım. Her sabah o mezarlığın önünden geçerken kalbim sıkışıyordu. Doktora gittik, tahlilller yapıldı. Psikolojik, yolunuzu değiştirin dendi. Başka yol yoktu bende işi bıraktım. Tam iki yıl sonra gidebildim mezarına. Dayanıklı olabileyim diye kızımı da aldık gittik. Kayınpederim mezar taşına adını yazdırmış. RÜZGAR... Kızım görür görmez anladı. Oysa hiç konuşmamıştık onun yanında. Toprağı sevdi. Sen orda mutlusun. İleri de buluşacağız kardeşim dedi...
Şimdi 27 haftalık hamileyim. Yine bir erkek evladım olacak Rabbim nasip ederse. Rüzgar'ımızı toprağa ektik, büyüdü içimize sığmaz oldu. Bu sefer FIRTINA olarak kardeşi gelecek inşallah kucağımıza.
Bebeğimle ilgili hiçbir sorun yokken bu hafta kontrolde beyninde sıvı birikmesi olduğunu öğrendik. Henüz sınırda. Doktor hemen amniyosentez yada Nifty test önerdi. Düşük riski olduğundan amniyosentezi göze alamadım. Kanım alındı Amerika'ya gönderildi. Haftaya salı sonucu gelecek. Sonuç ne olursa olsun evladım o benim , her zaman kabulümdür. Rabbim'den dileğim omuzlarında ağır bir yükle, kimseye muhtaç olmasın evladım. Sizde dua edin olur mu? Hayırlısı ile bu yavrumu sağlıcakla alayım kucağıma...