Meleğinizin mezarına ne zaman gidebildiniz..

benımde 20 canım resımlerını cektım ozledıkce bakıyorum evet dedıgın gıbı avucunun ıcıne sıgıyo yaklasık 16 cm oluyo boyu dayanabılırsen resmını atım sana fıkır edınmen ıcın bebeklerının nasıl gorundugune daır

Benim yawrularım kadarmış demek aynı boyuttaydılar cnm.Atabilirsen bakarım cesaret edip çok merak ediyorum çünkü hep aklımda nasıllardı diye.Çok sevinirim

Allah sabır versın canım bende 5 ay once 5 aylık kızımı kaybettım patalojıye aldılar hergun gıttım bebegımı ıstedım 1 ay sonunda aldık ılaclı suya koydukları ıcın kararmıstı onu aldım yıkadım sevdım saatlerde konustum sonra kefenledım annemın tam gobegının ustune gömduk almasaydım çöpe atcaklardı sımdı en azından hıc bozulmuycak bı mezarı var ama gıdemıyorum defnettıkten sonra 1 defa gıdebıldım 5 ayda
Basin sagolsun.cok aci yasayan anlar.rabbim sabrimizi vrrsin

hipoplastik sol kalp sendormu dediler. Allah yardımcımız olsun çok zor bi durum
Amin canim Allah yardimcin olsun benimde hipoplastik sol kalp sendromu demislerdi doktorlar peki kacinci haftada ogrendin canim birde hic sebep soyledilermi sana ben sordum doktorlar hic bi sebep gostermediler

Amin canim Allah yardimcin olsun benimde hipoplastik sol kalp sendromu demislerdi doktorlar peki kacinci haftada ogrendin canim birde hic sebep soyledilermi sana ben sordum doktorlar hic bi sebep gostermediler

21. haftada öğrendim. yok bir sebebi yokmuş her gebelikte olma ihtimali varmış genetik ya da radyasyondan falan değilmiş yani. 10binde 8 gebelikte görülen bi durummuş. akraba evliliği kan uyuşmazlığı hiç bir nedeni yokmuş. yalnız bazı doktorlar bi dahaki gebeliğinizde olma ihtimali 10binde 30 diyorlar bazıları da yine aynı 10binde 8 diğer gebelikler gibi diyorlar. İnşallah bi daha yaşamayız bu durumu Allah kimseye vermesin

Bende 7 aylık ti yavrum.karnimda kalbi durmustu.. 3 seneyi geçti gidemedim aynı düşüncelerle, İstanbul da nefes almadan doğan çocuklara mezar yaptirniyorlarmis kim bilir yeri duruyor mu? İlk gün ki gibi acısı taze. Tek pismanligim yavrumu memlekete kendi mezarlığımiza goturememis olmam. O zaman ki üzüntü ve acıyla düşünmedim. Yüreğim sıkılıyor aklıma geldikçe. Cesaret edip gidemiyorum. Yavrum annem gelmedi der mi acep, yoksa ona sahip çıkamadım diye bana sitem eder mi?

Bende 7 aylık ti yavrum.karnimda kalbi durmustu.. 3 seneyi geçti gidemedim aynı düşüncelerle, İstanbul da nefes almadan doğan çocuklara mezar yaptirniyorlarmis kim bilir yeri duruyor mu? İlk gün ki gibi acısı taze. Tek pismanligim yavrumu memlekete kendi mezarlığımiza goturememis olmam. O zaman ki üzüntü ve acıyla düşünmedim. Yüreğim sıkılıyor aklıma geldikçe. Cesaret edip gidemiyorum. Yavrum annem gelmedi der mi acep, yoksa ona sahip çıkamadım diye bana sitem eder mi?
Basin sagolsun canim.seninde sebep bulunamadimi.zamanda bu aciyi dindirmiyo demekki.baska bebegin oldumu daha sonra

başınız sağolsun Allah sabır versin. mezar sembolik bir şey önemli olan onu unutmamak hep anmaktır bence. üzülmeyin bence onun bedeni orada sadece ama ruhu sizinle önemli olan ruh değil mi. ben tabi dışarıdan konuşuyorum yaşamayan bilemez ama siz bence ona layık çok iyi bir anne olmuşsunuz 3 senedir acınız aynıysa bu ona çok iyi sahip çıktığınızı gösterir

Basin sagolsun canim.seninde sebep bulunamadimi.zamanda bu aciyi dindirmiyo demekki.baska bebegin oldumu daha sonra[/QUOTE

Amin canım. Bu şekildeki tüm annelere Allah sabır versin. Bir sebep bulamadilar. Çok şükür 2,5 ve 1 yaşında 2 oğlum var. Bazıları çocuğum olduğu için onu unuttuğumu düşünmesin. Hala aklıma gelip içim sizlar. Ama çocuğu olmayan anneler sürekli bunu düşünüp daha yoğun yaşıyorsun mutlaka acılarını. Benim sağlıklı bebeğe ulaşmam 4. Gebelikte nasip oldu. 5 gebelikte Mevlanin hediyesi.

başınız sağolsun Allah sabır versin. mezar sembolik bir şey önemli olan onu unutmamak hep anmaktır bence. üzülmeyin bence onun bedeni orada sadece ama ruhu sizinle önemli olan ruh değil mi. ben tabi dışarıdan konuşuyorum yaşamayan bilemez ama siz bence ona layık çok iyi bir anne olmuşsunuz 3 senedir acınız aynıysa bu ona çok iyi sahip çıktığınızı gösterir
Teşekkür ederim iyi dileklerin için. gerçekten yaşamadan anlaşılıyor. Kendi ablanız bile ama nefes almadı ki diyebiliyor. Sizin bu şekil düşünmeniz çok ince
yaşınız kaç acaba?
37 canım ilk gebeliğin 29 30 yaşlarında idi. Bebeklerin kalbi duruyordu hiç bir sebep yoktu.

Teşekkür ederim iyi dileklerin için. gerçekten yaşamadan anlaşılıyor. Kendi ablanız bile ama nefes almadı ki diyebiliyor. Sizin bu şekil düşünmeniz çok ince

37 canım ilk gebeliğin 29 30 yaşlarında idi. Bebeklerin kalbi duruyordu hiç bir sebep yoktu.

Geçmiş olsun inşallah bi daha yaşamazsınız. 2 çocuğunuz hayatta sanırım şimdi okuduğum kadarıyla inşallah Allah onlara uzun ömür verir. bi daha dşnyor musunuz bebek

X