Meleğinizin mezarına ne zaman gidebildiniz..

Amin canım.Maşallah ne güzel.Ben 12 ocakta kaybettim bebekleri 9 gün sonra 5 ay dolacak.Kontrole gtcem bakalım bana ne diyecek doktorum.Hayırlısı bakalım.

ıkızmıydı senınkıler canım bıde sebebı neydı kaybının
Evet cnm ikiz bi kız bi erkekti.Rahimde açılma oldu aniden canım 1 hafta dayanabildiler.Rahim ağzı yetmezliğinden şüpheleniyolar.Hamile kalınca büyük ihtimal 12, haftada dikiş atılacak rahim ağzına

Evet cnm ikiz bi kız bi erkekti.Rahimde açılma oldu aniden canım 1 hafta dayanabildiler.Rahim ağzı yetmezliğinden şüpheleniyolar.Hamile kalınca büyük ihtimal 12, haftada dikiş atılacak rahim ağzına
bızım aralık annelerı sayfasındada bı arkadasın basına gelmıs canım 25. haftadamı ne rahımde bırden acılma olmus kaybetmıs dikiş atılmıs hala o dikişi duruyomus suan yenıden hamıle ınsallah sende sorunsuz bı hamılelık gecırırsın rabbım sabır versın

Amin canım inşallah.Zamanında doğsalar şimdi yanımda olacaklardı.

Sorunsuz bi şekilde alırsın inşallah bebeğini canım ne güzel moral olur sana yeni bir bebek.İnşallah bize de nasip olur hayırlısıyla
amin canım ınsallah ama bazen keske bekleseydım bıraz dıyorum cunku ıcımde sureklı korku var ya yıne aynı sey olursa yıne kaybedersem dıe karnımdakıne alışamıyorum o yuzden

amin canım ınsallah ama bazen keske bekleseydım bıraz dıyorum cunku ıcımde sureklı korku var ya yıne aynı sey olursa yıne kaybedersem dıe karnımdakıne alışamıyorum o yuzden
Allahın izniyle birşey olmaz inşallah canım.Korkuları bi kenara bırakıp mutlu olmaya bak stres yapma sakın bebeğin de etkilenmesin.Aynı korku bende de var.Ama herşey güzel olacak diye düşünüyorum artık.İyi düşünelim iyi olsun

ınsallah canım rabbım kımseye yasatmasın bu acıyı sanada ve butun ısteyenlerede saglıklı evlatlar nasıp etsın

yok canım daha bellı deıl yarın kontrolum var 2 lı test ıcın gun vercekler bakalım ınsallah o zaman ogrenırım cınsıyetınıde
Hayırlısı olsun canım sağlıklı eli ayağı düzgün olsun da gerisi mühim değil zaten.İkili test sonucu da iyi çıkar inşallah.

Hayırlısı olsun canım sağlıklı eli ayağı düzgün olsun da gerisi mühim değil zaten.İkili test sonucu da iyi çıkar inşallah.
inşallah canım ben ıkı oglum oldugu ıcın kızım olsun dıye cok dua ettım ama sanırım yanlıs yaptım rabbım neyı uygun gorurse onu verır demelıydım kızı nasıp ettı ama kucagıma almayı etmedı

Ne güzel canım başka çocukların da var.Benim ilk bebeğimdi malesef

Ne güzel canım başka çocukların da var.Benim ilk bebeğimdi malesef
ınsallah bundan sonrakıler yuzunu guldurur canım bız melek annesı olduk artık dunyada hayatımızda olan meleklerımıze cennettede kaybettıgımız meleklerımıze kavusuruz ınsalla

ınsallah bundan sonrakıler yuzunu guldurur canım bız melek annesı olduk artık dunyada hayatımızda olan meleklerımıze cennettede kaybettıgımız meleklerımıze kavusuruz ınsalla
Allah diğer çocuklarına ve yeni miniğine sağlıklı uzun ömür versin inşallah cnm.Amin canım tek teselli o zaten ahirette meleklerimle kavuşabilmek

Allah diğer çocuklarına ve yeni miniğine sağlıklı uzun ömür versin inşallah cnm.Amin canım tek teselli o zaten ahirette meleklerimle kavuşabilmek
amin canım rabbım meleklerımıze kavusmayı nasıp etsın cok merak edıyorum yaşasaydı nasıl bı kız olcaktı sanırım sarışın olcaktı ama kaşları sapsarıydı azcık gobeklıydı parmakları babasının parmakları gıbı uzun off off

Ben hiç görmedim canım çok dua ettim rüyalarıma girsinler diye rüyamda da göremedim henüz Ama çok küçükmüşler sanırım el kadar boyları varmış.cokmerak ediyorum keşke görseydim bir defa

ben ıyıkı bakmısım bakmasaydım aklımda hep o hastalıgı gecıren bebeklerın yuzlerı canlancaktı kac haftalıktı senınkıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…