Meleğinizin mezarına ne zaman gidebildiniz..

Allah sabır versin canım malesef hayat o kadar acımasız bende hep şunu dedim millet rengarenk beşik seçerken bende mermer mi olsun granit mi diye bir seçim yaptım.Rabbim inşallah bir daha böyle bir acı nasip etmez göstermez inşallah bizlere hayırlı sğlıklı uzun ömürlü evlatlarımız olur inşallah haybımız olan yavrularımızz canlarımız bize kardeşlerini gönderir inşallah
Amin canım inşallah kardeşlerini alırız kucaklarımıza.Mezarlarını bile gizli gizli yaptırdık.20 haftalık doğdular diye mezarlık yeri vermediler bize.Düşük sayılıyor diye.Mezarlar arasında boş yer göstermişler oraya defnetmişler.Mezarı yaptırmamıza bile izin vermediler yapıldığını fark ederlerse yıkıyolarmış.Yaptırdık yeni ama içim içimi yiyo ya yıkarlarsa yawrularımın mezarını diye :KK43::KK61:

24 haftalikti bebegim hipoplastik kalp sendromu kalbinin sol tarafi hic olusmamis şah damari yoktu ilk duydugumda dunyam basima yikildi inanmadim ihtimal vermedim cocuk kardiyolojisine gittik yine inanmadik profa gittik icimizde umutla oda ayni seyi soyledigi olu dogar yada en fazla 2 gun yasar dedi butun doktorlar

merhaba. öncelikle başınız sağlosun acınızı hatırlatmak istemem ama bir şey sormak istiyorum. benim bebeğime de kalp rahatsızlığından bahsediliyor. sol tarafı acaba hiç mi oluşmammıştı ?

Amin canım inşallah kardeşlerini alırız kucaklarımıza.Mezarlarını bile gizli gizli yaptırdık.20 haftalık doğdular diye mezarlık yeri vermediler bize.Düşük sayılıyor diye.Mezarlar arasında boş yer göstermişler oraya defnetmişler.Mezarı yaptırmamıza bile izin vermediler yapıldığını fark ederlerse yıkıyolarmış.Yaptırdık yeni ama içim içimi yiyo ya yıkarlarsa yawrularımın mezarını diye :KK43::KK61:
Allah sabır versın canım bende 5 ay once 5 aylık kızımı kaybettım patalojıye aldılar hergun gıttım bebegımı ıstedım 1 ay sonunda aldık ılaclı suya koydukları ıcın kararmıstı onu aldım yıkadım sevdım saatlerde konustum sonra kefenledım annemın tam gobegının ustune gömduk almasaydım çöpe atcaklardı sımdı en azından hıc bozulmuycak bı mezarı var ama gıdemıyorum defnettıkten sonra 1 defa gıdebıldım 5 ayda

Allah sabır versın canım bende 5 ay once 5 aylık kızımı kaybettım patalojıye aldılar hergun gıttım bebegımı ıstedım 1 ay sonunda aldık ılaclı suya koydukları ıcın kararmıstı onu aldım yıkadım sevdım saatlerde konustum sonra kefenledım annemın tam gobegının ustune gömduk almasaydım çöpe atcaklardı sımdı en azından hıc bozulmuycak bı mezarı var ama gıdemıyorum defnettıkten sonra 1 defa gıdebıldım 5 ayda
Başın saolsun senin de canım Allah sabır versin.Ben hiç görmedim bebeklerimi.Nasıllardı hiç bilmiyorum pişman oluyorum keşke görseydim belki gösterirlerdi:KK43:evet almasak tıbbi atık sayılıp çöpe atıyolar.Aldık çok şükür meleklerimizi.

niçin çöpe atıyorlar ya Allah korusun

Başın saolsun senin de canım Allah sabır versin.Ben hiç görmedim bebeklerimi.Nasıllardı hiç bilmiyorum pişman oluyorum keşke görseydim belki gösterirlerdi:KK43:evet almasak tıbbi atık sayılıp çöpe atıyolar.Aldık çok şükür meleklerimizi.
dostlar saolsun canım ben ılk dogum yaptıgımda cesaret edemedım cunku ensefalosel denen bı hastalıgı vardı yuzunde defekte yol acmıs olabılır dıye patalojıden aldıktan sonra bakabıldım

niçin çöpe atıyorlar ya Allah korusun
tıbbı atık sayıp çöpede deıl kırmızı poşetlerın ıcınde derın bı cukur acıp poşetlerle gömuyolar daha baska alınmıs kol bacak kanserlı organlar felan hepsıyle bırlıkte

ağlayarak okudum sayfaları rabbim sabır versin acıların en büyüğünü yaşamışsınız melek annelerisiniz

dostlar saolsun canım ben ılk dogum yaptıgımda cesaret edemedım cunku ensefalosel denen bı hastalıgı vardı yuzunde defekte yol acmıs olabılır dıye patalojıden aldıktan sonra bakabıldım
Sen hamilesin galiba canım Allah bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Sen hamilesin galiba canım Allah bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
amin ınsallah canım rabbım butun yuregı yanmıs annelere saglıklı bebekler nasıp etsın saglıklı bebeklerle yuzlerını guldurup kalplerındekı acıyı hafıfletsın ınsallah

amin ınsallah canım rabbım butun yuregı yanmıs annelere saglıklı bebekler nasıp etsın saglıklı bebeklerle yuzlerını guldurup kalplerındekı acıyı hafıfletsın ınsallah
Amin canım inşallah.Diğer hamileliğindeki sorun neydi?

ensefalosel denen bı hastalıgı varmıs canım nöral tup defektı kafasının arkasında kafası kadar buyuk bı kist olusmus beyın dokusu kistin ıcıne akmıs
Anladım canım Allah sabır versin.Yeni bebeğine sağlık ve sana da sorunsuz hamilelik nasip etsin.

Ne güzel Allaha şükürler olsun hamilesin Allahım sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah.Allahım bize de nasip eder inşallah yawrularımızın kardeşlerini kucağımıza almayı
amin canım ınsallah rabbıme sukurler olsun doktorum 4 ay korun dedı ben nasılsa hemen olmaz dıye 2 aydan sonra korunmucam dedım ılk denemede kaldım ınsallah rabbım butun ısteyenlere ozellıklede bızım gıbı acı yaşamıslara saglıklı hayırlı evlatlar nasıp eder

X