Meleğinizin mezarına ne zaman gidebildiniz..

Amin canim esimde kefenli haliyle gordu gommerken ama ben onu bile goremedim bilmiorum gorsem belki daha kotu olurdum ama cok pismanim gormedgm icin gun gectikce sanki daha fazla katlaniyo acim

Amin canim esimde kefenli haliyle gordu gommerken ama ben onu bile goremedim bilmiorum gorsem belki daha kotu olurdum ama cok pismanim gormedgm icin gun gectikce sanki daha fazla katlaniyo acim
Ben kefenli haliyle kucağım aldım öptüm kokladım buzz gibiydi yavrum açmaya kıyamadım çok güzel bembeyazdı.Ebedi istirahatkarına hoca babası koysun dedi.Eşim kucağına aldı vedalaşti ve bıraktı hep aklımda hepp biran olsun çıkmıyor isyan etmiyorum.Lakin içim yanıyorr boğazımda bir düşüm hiç geçmiyor insnaın kalbi açır mı kalbimm acıyoorrr

Cok iyi anliyorum canim seni ayni seyleri yasiyorum benim esim benden habersiz gommus onun icin sarilamadm koklayamadm icimde hep kalacak bu keske bir kere sarilabilseydim opebilseydim bogazimda bir dugum yutkunamiyorum icim yaniyo senin ne kadar zaman oldu canim

Tam tamina besbucuk ay oldu canim 1 aralıkta kaybettim yavrumu hayata adaptasyon olmaya çalışıyorum.Bol bol dua ediyorum ancak o şekilde ruhum huzur bulbuluyor.Yarani desmek gibi olmasin kaç haftalıktı bebeğin neden kaybettin

okurken gözyaşlarımnı tutamadım...allah sabır versin evlat acısı başaka birşeye benzemiyor.....

24 haftalikti bebegim hipoplastik kalp sendromu kalbinin sol tarafi hic olusmamis şah damari yoktu ilk duydugumda dunyam basima yikildi inanmadim ihtimal vermedim cocuk kardiyolojisine gittik yine inanmadik profa gittik icimizde umutla oda ayni seyi soyledigi olu dogar yada en fazla 2 gun yasar dedi butun doktorlar

okurken gözyaşlarımnı tutamadım...allah sabır versin evlat acısı başaka birşeye benzemiyor.....
Amin canım Allah razı olsun sabrıda şükrüde daha da fazlasıyla öğrendim elhamdülillah Rabbim bir daha inşallah nasip etmez.İnsanın başına gelecek en büyük acı Rabbim hiçbir anneyi evladıyla sınamasın.Ben bu acıyla kavrula kavrula dahada piştim.Aynı deli kadınlar gibiyim kahı güldüm kahı ağladım.Yaşarken cehennemi yaşadım lakin inşallah cennete yavrumla birkez olsun kavuşacağım. Ne gözümün önünden gidiyor hayali ne de yarım kalmanın acısı .....

Sağolasın canım Allah kat be kat razı olsun.Acınla yaşamayı öğretiyo hayat bir varmış bir yokmuş...
bende 3 ay önce düşük yaptım,henüz cinsiyetini bile öğrenmemiştim kahroldum,hala acısı içimde. sizinkini düşünemiyorum Rabbim yar ve yardımcınız olsun

İnan çok üzüldüm canım Rabbim sizlere sağlık sıhhat nasip etsin.İnşallah yavrularımıza layık bireyler oluruz.

bende 3 ay önce düşük yaptım,henüz cinsiyetini bile öğrenmemiştim kahroldum,hala acısı içimde. sizinkini düşünemiyorum Rabbim yar ve yardımcınız olsun
İlk öğrendiğimiz andan itibaren anneyiz biz canım küçüğü büyüğü hiç farketmiyor ki hemen onla ilgili planlar yapıyoruz.İster istemez çünkü doğamızda var.İnşallah EnHarbiKiz Rabbim sanada bizlere sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü salih evlatlar nasip eder.Mutlu olduğumuz günleride paylaşırz.Allah Kerimdir.

aminnnnn inşallah canım inşallahhh. Allahım duysun sesimizi,rahmet nazarıyla baksın bize

1 hafta oldu bebegimi kaybedeli acim gun gectikce artio daha oncede yazmistim oglumun mezarina gitmek istiyorum bi yandan mezari gormek oglumun topragin altinda oldugu dusuncesi maffediyo beni sizce kizlar gitmelimiyim siz gittiginizde neler hissettiniz

Canım benim oğlumu görmem gidebilmem 4 ayı buldu onda bile hep böyle bir sıkıntı kabullenememe ile gittim.Yavrumun yanına ilk vardığımda toprağına sarılı ağladımm ağladımmm dua bile okuyamadım okudumsada yalan yanlış okumuşumdur.Allahımmmm Allahımmm diye bağıra bağıraa ağladımmm.Millet rengarenk hangi beşik olsun diye seçerken ben mezarı nasıl olsun diye gitmiştim.Yanındaki yerlerin hepsi dolmuştu yavrumun denemek ki ben gibi yanan daha nice anneler vardı.Çok ama çokk zor oldu lakin görmek onla konuşmak ağlamak bir nebzede olsa iyi geldi.Kendini hazır hissettiğinde git derim.İçin yanacak ister istemez artık biz yarım kalmış anneyiz çünkü...

Öncelikle hepimizim başı sağolsun.Bende 12 ocakta kaybettim bebeklerimi.2 kez gidebildim daha mezarlığa bi defa lohusa kanamam geçince bi de 19 mayısta mezarlık yapılınca gittik.Yawrularımın mezarına renk renk çiçekler aldım çiçeklerini diktim mezarlarına..Odalarını hazırlamak süslemek nasip olmadı bize mezarını çiçeklerle süsledim yawrularımın.Karnımda da bir aradaydılar, mezarda da bir arada yatıyolar.Allah bizlere ve tüm isteyenlere sağlıklı ömürlü bebekler nasip etsin inşallah.

Allah sabır versin canım malesef hayat o kadar acımasız bende hep şunu dedim millet rengarenk beşik seçerken bende mermer mi olsun granit mi diye bir seçim yaptım.Rabbim inşallah bir daha böyle bir acı nasip etmez göstermez inşallah bizlere hayırlı sğlıklı uzun ömürlü evlatlarımız olur inşallah haybımız olan yavrularımızz canlarımız bize kardeşlerini gönderir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…