Amin canim esimde kefenli haliyle gordu gommerken ama ben onu bile goremedim bilmiorum gorsem belki daha kotu olurdum ama cok pismanim gormedgm icin gun gectikce sanki daha fazla katlaniyo acimBaşın sağolsun kaderdaşım acın çok taze çok yeni iyi ki görmemişsin.Ben gördüm sağken ve kaybettikten sonrada sadece kefenli haliyle inan bana öylesi daha zorr bir film şeriti gibi gözlerimi her kapattığımda görüyorum.Rabbim bir daha evlat acısı yaşatmasın canım sanada bizlerede bende sen gibi gidemedim ne zaman hazır olursan o zaman git derim canım Rabbim sabrını arttırsın.
Ben kefenli haliyle kucağım aldım öptüm kokladım buzz gibiydi yavrumAmin canim esimde kefenli haliyle gordu gommerken ama ben onu bile goremedim bilmiorum gorsem belki daha kotu olurdum ama cok pismanim gormedgm icin gun gectikce sanki daha fazla katlaniyo acim
Cok iyi anliyorum canim seni ayni seyleri yasiyorum benim esim benden habersiz gommus onun icin sarilamadm koklayamadm icimde hep kalacak bu keske bir kere sarilabilseydim opebilseydim bogazimda bir dugum yutkunamiyorum icim yaniyo senin ne kadar zaman oldu canimBen kefenli haliyle kucağım aldım öptüm kokladım buzz gibiydi yavrumaçmaya kıyamadım çok güzel bembeyazdı.Ebedi istirahatkarına hoca babası koysun dedi.Eşim kucağına aldı vedalaşti ve bıraktı hep aklımda hepp biran olsun çıkmıyor isyan etmiyorum.Lakin içim yanıyorr boğazımda bir düşüm hiç geçmiyor insnaın kalbi açır mı kalbimm acıyoorrr
Tam tamina besbucuk ay oldu canim 1 aralıkta kaybettim yavrumu hayata adaptasyon olmaya çalışıyorum.Bol bol dua ediyorum ancak o şekilde ruhum huzur bulbuluyor.Yarani desmek gibi olmasin kaç haftalıktı bebeğin neden kaybettinCok iyi anliyorum canim seni ayni seyleri yasiyorum benim esim benden habersiz gommus onun icin sarilamadm koklayamadm icimde hep kalacak bu keske bir kere sarilabilseydim opebilseydim bogazimda bir dugum yutkunamiyorum icim yaniyo senin ne kadar zaman oldu canim
okurken gözyaşlarımnı tutamadım...allah sabır versin evlat acısı başaka birşeye benzemiyor.....Ben kefenli haliyle kucağım aldım öptüm kokladım buzz gibiydi yavrumaçmaya kıyamadım çok güzel bembeyazdı.Ebedi istirahatkarına hoca babası koysun dedi.Eşim kucağına aldı vedalaşti ve bıraktı hep aklımda hepp biran olsun çıkmıyor isyan etmiyorum.Lakin içim yanıyorr boğazımda bir düşüm hiç geçmiyor insnaın kalbi açır mı kalbimm acıyoorrr
24 haftalikti bebegim hipoplastik kalp sendromu kalbinin sol tarafi hic olusmamis şah damari yoktu ilk duydugumda dunyam basima yikildi inanmadim ihtimal vermedim cocuk kardiyolojisine gittik yine inanmadik profa gittik icimizde umutla oda ayni seyi soyledigi olu dogar yada en fazla 2 gun yasar dedi butun doktorlarTam tamina besbucuk ay oldu canim 1 aralıkta kaybettim yavrumu hayata adaptasyon olmaya çalışıyorum.Bol bol dua ediyorum ancak o şekilde ruhum huzur bulbuluyor.Yarani desmek gibi olmasin kaç haftalıktı bebeğin neden kaybettin
Amin canim Allahim kimseye yasatmasin kimseye boyle aci vermesinokurken gözyaşlarımnı tutamadım...allah sabır versin evlat acısı başaka birşeye benzemiyor.....
Amin canım Allah razı olsun sabrıda şükrüde daha da fazlasıyla öğrendim elhamdülillah Rabbim bir daha inşallah nasip etmez.İnsanın başına gelecek en büyük acı Rabbim hiçbir anneyi evladıyla sınamasın.Ben bu acıyla kavrula kavrula dahada piştim.Aynı deli kadınlar gibiyim kahı güldüm kahı ağladım.Yaşarken cehennemi yaşadım lakin inşallah cennete yavrumla birkez olsun kavuşacağım.okurken gözyaşlarımnı tutamadım...allah sabır versin evlat acısı başaka birşeye benzemiyor.....
Amin canim Allah razi olsunofff bu konu beni çok kötü yaptı...Rabbim sabır versin,başınız sağolsun...
Sağolasın canım Allah kat be kat razı olsun.Acınla yaşamayı öğretiyo hayat bir varmış bir yokmuş...offf bu konu beni çok kötü yaptı...Rabbim sabır versin,başınız sağolsun...
bende 3 ay önce düşük yaptım,henüz cinsiyetini bile öğrenmemiştim kahroldum,hala acısı içimde. sizinkini düşünemiyorumSağolasın canım Allah kat be kat razı olsun.Acınla yaşamayı öğretiyo hayat bir varmış bir yokmuş...
24 haftalikti bebegim hipoplastik kalp sendromu kalbinin sol tarafi hic olusmamis şah damari yoktu ilk duydugumda dunyam basima yikildi inanmadim ihtimal vermedim cocuk kardiyolojisine gittik yine inanmadik profa gittik icimizde umutla oda ayni seyi soyledigi olu dogar yada en fazla 2 gun yasar dedi butun doktorlar
Amon canim insAllah bende birgun yavrumu kucagima alirimİnan çok üzüldüm canım Rabbim sizlere sağlık sıhhat nasip etsin.İnşallah yavrularımıza layık bireyler oluruz.
İlk öğrendiğimiz andan itibaren anneyiz biz canım küçüğü büyüğü hiç farketmiyor ki hemen onla ilgili planlar yapıyoruz.İster istemez çünkü doğamızda var.İnşallahbende 3 ay önce düşük yaptım,henüz cinsiyetini bile öğrenmemiştim kahroldum,hala acısı içimde. sizinkini düşünemiyorumRabbim yar ve yardımcınız olsun
aminnnnn inşallah canım inşallahhh. Allahım duysun sesimizi,rahmet nazarıyla baksın bizeİlk öğrendiğimiz andan itibaren anneyiz biz canım küçüğü büyüğü hiç farketmiyor ki hemen onla ilgili planlar yapıyoruz.İster istemez çünkü doğamızda var.İnşallahEnHarbiKiz Rabbim sanada bizlere sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü salih evlatlar nasip eder.Mutlu olduğumuz günleride paylaşırz.Allah Kerimdir.
Canım benim oğlumu görmem gidebilmem 4 ayı buldu onda bile hep böyle bir sıkıntı kabullenememe ile gittim.Yavrumun yanına ilk vardığımda toprağına sarılı ağladımm ağladımmm dua bile okuyamadım okudumsada yalan yanlış okumuşumdur.Allahımmmm Allahımmm diye bağıra bağıraa ağladımmm.Millet rengarenk hangi beşik olsun diye seçerken ben mezarı nasıl olsun diye gitmiştim.Yanındaki yerlerin hepsi dolmuştu yavrumun denemek ki ben gibi yanan daha nice anneler vardı.Çok ama çokk zor oldu lakin görmek onla konuşmak ağlamak bir nebzede olsa iyi geldi.Kendini hazır hissettiğinde git derim.İçin yanacak ister istemez artık biz yarım kalmış anneyiz çünkü...1 hafta oldu bebegimi kaybedeli acim gun gectikce artio daha oncede yazmistim oglumun mezarina gitmek istiyorum bi yandan mezari gormek oglumun topragin altinda oldugu dusuncesi maffediyo beni sizce kizlar gitmelimiyim siz gittiginizde neler hissettiniz
Allah sabır versin canım malesef hayat o kadar acımasız bende hep şunu dedim millet rengarenk beşik seçerken bende mermer mi olsun granit mi diye bir seçim yaptım.Rabbim inşallah bir daha böyle bir acı nasip etmez göstermez inşallah bizlere hayırlı sğlıklı uzun ömürlü evlatlarımız olur inşallah haybımız olan yavrularımızz canlarımız bize kardeşlerini gönderir inşallahÖncelikle hepimizim başı sağolsun.Bende 12 ocakta kaybettim bebeklerimi.2 kez gidebildim daha mezarlığa bi defa lohusa kanamam geçince bi de 19 mayısta mezarlık yapılınca gittik.Yawrularımın mezarına renk renk çiçekler aldım çiçeklerini diktim mezarlarına..Odalarını hazırlamak süslemek nasip olmadı bize mezarını çiçeklerle süsledim yawrularımın.Karnımda da bir aradaydılar, mezarda da bir arada yatıyolar.Allah bizlere ve tüm isteyenlere sağlıklı ömürlü bebekler nasip etsin inşallah.