- 11 Şubat 2013
- 1.684
- 1.615
- Konu Sahibi The Calender
- #1.561
bende istiyoommm, gene karnım şişsin, gene aş ereyim gene her yerde önceliğim olsun, gene doğum heyecanı be bebişimin ilk kokusunu alayım inşallah..
olsun yaaa :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim yerime de cevap verirmiş ben arkadaşımmmmm
aminRabbim isteyen herkese versin inşallah
maşallah bende çok seviyorum o biberleri yaaaKalbura bastı ne kız hiç yemedim. Dur hamile olunca bende onu aş ereyim tadınıda öğrenmiş olurum. Kızlar dün akşam yemekte tam 17tane biber turşusu yedim. Hemde mercimek corbasiyla. Hala olsa yine yerdim dedim kocama yuh diyo ya ben adet olacağım zaman çok eksi şeyler istiyo canım. Tatlı çekmesi gerekmiyomu. Galiba ben anormalim
canım üşenmezsen kendinde yapabilirsin bulamazsan şayetkuzum o bi tatlı... şu an ben onu istiyorum... ve sadece ramazanda yapılıyo diyorlar... anlayacağın benim tatlı yattı gibi... gerçi eşim hala arıyomuş ama bilemiyorum
sekreterin olduk cnm napalım yorulma sen ben cvp veririm
kikikiikik güzel bi fenteziiiiKocam diyo zaten sen anormalsin diye.gercektende oleyim mesela gün içinde hiç is yapasim gelmiyor. Ama hamile olduğumu öğrenince evi baştan aşağı temizlemeye başlıyorum. Kocisim dedi bundan sonra hamile olduğunu öğrenince seni kelepceyle koltuğa baglicam
aaa 2.bebişmi senin? yaşın kaçoğluşum var canım
amin canım inşallahEltim zaten bi hamile olduğunu duyarım bana tasinacaksin. Hiç kalkmadan 3 ay yatacaksin dedi. Abooo ben ve yatmak tövbe dedim. Cildiririm herhalde. Rabbim yinede sağlıklı bi hamilelik versin bizlere inş
benimde hiç bişeciğim yok akşam düğüne gitcez bidehiç yemeğim yok ve ne yapacağımı bilmiyorum... dün mantı yedik ondan önceki 2 gün kahvaltı gibi bişiler hazırladım, pzt makarna yedik bugün ne yapcam been
afiyet olsunnnncnm karnıyarık pilav cacık dün yapmıştım eşim tok geldi yemedik daha
afiyet olsun bende de bişecik yok bu akşam zamanımda yok yapmayabende biber dolması ve yogurt corbası var soguk soguk, güzel oluyo
oyyyyy tatlım benim şimdi kıbleye yönelip açacağım ellerimi Rabbim hayırlı ve güzel haberlerle gelmeni nasip etsin inşallah hadi dersi yarın konuşuruz....yaz bana unutmacanlarım ben gidiyorum dua edin bana ders işinide hatrlatın başlayalım artık de
nasıl oluyo püreli tavuk anlat bakimmmBen mesela yarın yoğurt çorbası bezelyeli pilav, yanına da fırında patates pureli tavuk ve cacık yapacağım.
galiba öyle bidahaki sefere söylemeliyim o zaman duymak istediğimi .bide sen 2li tarama testi yaptırdın mı bana doktor 3 hafta sonra yaptır gel dedi
senin ikincimi cnmbende istiyoommm, gene karnım şişsin, gene aş ereyim gene her yerde önceliğim olsun, gene doğum heyecanı be bebişimin ilk kokusunu alayım inşallah..
tarifi yazale abbam :)Ben bu tarifi tavuk yemeyenlere bile yedirdim. ; ) çünkü tavuğun tadı insanı baymiyor güzel
yakın deilizki birbirmize hergun birimizde yemek yesek :9999
Tavuk göğsünü aynen tavuk sote gibi yapiyosun ama çok pisirmeden bi taraftada püreyi yapıyorsun sonra borcama önce soteyi sonra püreyi dokuyosun üzerine kaşar rendeliyosun pisiyor bukadarnasıl oluyo püreli tavuk anlat bakimmm
bana doktor baska hastane adı verdi orda yaptır bana sonuç getir dedi inan hiç bi bilgim yok bulunduğum sehire yabancıyım cok kafam karıstı cnmcanım ikili test için 2 eylül e randevu verdi o gün yaptırıcam inşallah
süpersin bayılırım tavuğa ama benim uyus kocam yemiyo işteTavuk göğsünü aynen tavuk sote gibi yapiyosun ama çok pisirmeden bi taraftada püreyi yapıyorsun sonra borcama önce soteyi sonra püreyi dokuyosun üzerine kaşar rendeliyosun pisiyor bukadar
bana doktor baska hastane adı verdi orda yaptır bana sonuç getir dedi inan hiç bi bilgim yok bulunduğum sehire yabancıyım cok kafam karıstı cnm
tmm peteğim yazarım Allaha emanet olun.......kuzularım ben gidiyorummm hepinize iyi akşamlaarr yarın görüşürüz güzel haberlerle inşallah... Leyla ezelden haber alırsan bana da yaz canım tw dan oke.
kız beşeret ediyorlar ya hiç beğenmedim bir iki izledim.............Kızlar şu koförüm yarışması benide bulsa beleşten bi bakıma ihtiyacım var çok cirkinlestim
çok sagol cnm artık yasayarak ögrenicem galiba bu arada senin hamileliğinde hayırlı olsun allahım sagsalim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizikararsızlık kötü bilirim.... başka bi doktor bul diycem o da zor Allah yardımcın olsun kuzum...
kolaymıs kaç patates :d püreyi nasıl yapıon zetaylı anlatTavuk göğsünü aynen tavuk sote gibi yapiyosun ama çok pisirmeden bi taraftada püreyi yapıyorsun sonra borcama önce soteyi sonra püreyi dokuyosun üzerine kaşar rendeliyosun pisiyor bukadar
Keşke yese bende ne pratik ve görüntüsü gösterişli tavuklu yemek tarifleri var.ama sana yarın Kıymalı bi tarif anlatırım onuda çok begeniyorlarsüpersin bayılırım tavuğa ama benim uyus kocam yemiyo işte