- 8 Mart 2014
- 88
- 51
- 34
- Konu Sahibi The Calender
- #1.541
9 hafta 2 günlük hamileyim 8 haftalıkken kalp atışı var dedi doktorum duymak istedim duyulmaz dedi bidahaki kontrldede birsey demedi ilk hamileliğim bende bişey bilmiyorum pek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha hatirlamam mi dört gözle dersi bekliyom :)sen hatırlıyonmu
noldu peteğimASIL BEN NE YAPAÇAM YETİŞİN ABBALAR YAAAAAAAAAAA
cnm karnıyarık pilav cacık dün yapmıştım eşim tok geldi yemedik daha
benimde yok yine kaldı yemek:)Yuppi bu aksam yemek yok çünkü kocişte yok.bi tost yaparım kendime deymeyin keyfime
9 hafta 2 günlük hamileyim 8 haftalıkken kalp atışı var dedi doktorum duymak istedim duyulmaz dedi bidahaki kontrldede birsey demedi ilk hamileliğim bende bişey bilmiyorum pek
YEMEK DERDİ NOLAÇAK ABBAM YAAAAAAAAAAAAAAAnoldu peteğim
gel bana dicem amaayyy dün bende karnıyarık yapıcaktım o kadar canım istedi ama misafir geldi yapamadım offff
cnm ben bebeği görmek istedim doktor resim vercem dedi onu bie göstermedi bana
canlarım ben gidiyorum dua edin bana ders işinide hatrlatın başlayalım artık de
yarın yaparım ben bunları tavuk değişir tabi bizimki yemiyo tavuk güzel menüBen mesela yarın yoğurt çorbası bezelyeli pilav, yanına da fırında patates pureli tavuk ve cacık yapacağım.
sorma gülüm hergün biz birbirimize söyleyelim naptığımızı..........YEMEK DERDİ NOLAÇAK ABBAM YAAAAAAAAAAAAAAA
yakın deilizki birbirmize hergun birimizde yemek yesek :9999sorma gülüm hergün biz birbirimize söyleyelim naptığımızı..........
Ben bu tarifi tavuk yemeyenlere bile yedirdim. ; ) çünkü tavuğun tadı insanı baymiyor güzelyarın yaparım ben bunları tavuk değişir tabi bizimki yemiyo tavuk güzel menü