- 18 Mayıs 2014
- 1.850
- 730
- Konu Sahibi The Calender
- #1.601
pıhtılaşma üzerine. okadar cnm sıkıldı ki hiç bişey yapamazsak oraya gideriz diye umut olsun istiyorumevet aşkım ama biri acilde diğeri kardiyolojide doktor nasıl tahliller bunlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pıhtılaşma üzerine. okadar cnm sıkıldı ki hiç bişey yapamazsak oraya gideriz diye umut olsun istiyorumevet aşkım ama biri acilde diğeri kardiyolojide doktor nasıl tahliller bunlar?
anladım cnm eğer yolun düşerse ben telefon açarım tabi yine üroloğa gidecek değilmi ?pıhtılaşma üzerine. okadar cnm sıkıldı ki hiç bişey yapamazsak oraya gideriz diye umut olsun istiyorum
tabi tabi onun testlerini ürolog vercekmiş bağcılarda gittiğim kadın hastalıkları doktoru öyle dedi. o ne güzel hepsini verdi sonuçları bekliyorum bu niye böyle yaptı yaaanladım cnm eğer yolun düşerse ben telefon açarım tabi yine üroloğa gidecek değilmi ?
üzülme cnm bazıları böyle baştan savıştırıyor işte giderseniz mutlaka haberim olsun en azından arkadaşları olduğundan rica ederler bu arada ikiside teyzeminoğlu nazım geçer sende çekinme?tabi tabi onun testlerini ürolog vercekmiş bağcılarda gittiğim kadın hastalıkları doktoru öyle dedi. o ne güzel hepsini verdi sonuçları bekliyorum bu niye böyle yaptı yaa
sayende bu gece rahat uyuycam wallaüzülme cnm bazıları böyle baştan savıştırıyor işte giderseniz mutlaka haberim olsun en azından arkadaşları olduğundan rica ederler bu arada ikiside teyzeminoğlu nazım geçer sende çekinme?
olur cnm sen yaz ben sorup döneyim:)sayende bu gece rahat uyuycam walla
sana zahmet bana eziyet bi kaç test adı versem orda yapılıp yapılmadığını öğrenebilirler mi?
protein c rezistansıolur cnm sen yaz ben sorup döneyim:)
tmm cnm sorup dönecem sana uzarsa görüşme gözün burda olsun mutlaka yazacağım...Amin hepberaber olsunprotein c rezistansı
antifosfolipit antikor Ig G ve Ig M
protrombin faktör 2 G20210A gen mutasyonu
bunlar bağcılarda yapılmayan testler sağda solda biraz soruşturduk 400 ü buluyo. eşime o uyuz doktor tahlilleri verse bile bunlar eksik kalcak 1 milyara patlıcak. çok sağol Allah razı olsun. kucağını bebişle doldursun. tam değil ama birazda olsa rahatladım
şimdi mi sorcancnm gözüm hep burda şimdi çıkmam lazım Allah hepinizden razı olsun hepinizin sağlıklı yavrusu olsun. bana çok iyi geliyosunuz sağ olun var olun daha ne diyimtmm cnm sorup dönecem sana uzarsa görüşme gözün burda olsun mutlaka yazacağım...Amin hepberaber olsun
cnm kuzenle görüştüm nöbetten eve dönmüş yarın bir üroloğa soracak ve bizi yönlendirecek cnm umarım acil değildir yarın mutlaka kesin cvp verir bana bende sana yazarım ok...şimdi mesaj atacağım bu testlerin ismini aklımda kalmaz dedi.... Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşallah......şimdi mi sorcancnm gözüm hep burda şimdi çıkmam lazım Allah hepinizden razı olsun hepinizin sağlıklı yavrusu olsun. bana çok iyi geliyosunuz sağ olun var olun daha ne diyim
cnm üzülmek yok peteğim napacaz şimdi adetin 3. günü sen beni dinle ve şu çörek otu bal tarçın kürüne başla 10 gün kullan sonra yumurtlama dönemindede zaten burdasın yazışacağız sakın pes etme bebişlerimiz çok kıymetli ve nazlı olacaklar ssadece sabır.........
tmm cnm anca beraber kanca beraber bende onu kullanacağım 2 günüm kaldı adetim başladıktan sonra hemen malzemeleri alacam bu arada ovü testi ve preesed jel var onlarıda kullanacağım rabbim elimizden geleni görüyor inşallah gönlümüzden geçeni hayırlı sağlıklı şekilde nasip eder....................ah leyla ablacım ben onu geçen ay yaptım yapmadığım bir şey kalmadı gibi bu ay semendere adlı kardeşimizin bahsettiği kürü uygulamayı düşünüyorum inşallah teşekkür ederim
canım teşekkür ederim inşaallah hep birlikteCanım pes etmek yok.ovulasyon testi, preseed ve Leyla'nın dediği kürü uyguluyosun ve Rabbimin izni ile eylülde hamis kalıyorsun. Bu ay hepimiz bu 3 lüyü deneyecegiz inş.
tmm cnm anca beraber kanca beraber bende onu kullanacağım 2 günüm kaldı adetim başladıktan sonra hemen malzemeleri alacam bu arada ovü testi ve preesed jel var onlarıda kullanacağım rabbim elimizden geleni görüyor inşallah gönlümüzden geçeni hayırlı sağlıklı şekilde nasip eder....................
ben sordum doktora ama duyulmaz dedi acıklama yapmadıCanim arayıp hastaneyi sorsan daha iyi olur. Mesela benim doktorum da yokmuş. Başka yere cagiriyormus hastalarını kalp atışını dinlemek için.
çok sağol canım ya. gece hiç uyanmadan uyumuşum hiç bişey olmazsa mecbur yaptırcazcnm kuzenle görüştüm nöbetten eve dönmüş yarın bir üroloğa soracak ve bizi yönlendirecek cnm umarım acil değildir yarın mutlaka kesin cvp verir bana bende sana yazarım ok...şimdi mesaj atacağım bu testlerin ismini aklımda kalmaz dedi.... Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşallah......