- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi The Calender
durumun hiç aklımdan çıkmıyo elalmami de öyleydi hatırlıyomusun çok geç öğrenmişti bakalım nolacak hayırlısı....yok yok çocuk gibiler ya.. leyla ben napacam ağrımda geçti yaa :/
pozitifi görürsen umatlan ben sadece o testte 1 kere gördüm doğru idi :) bende yine kaset tipi olandan var aynı markanın onu denicemevet canım markası ondan inş beni de şaşırtır ve pozitif sonucu görürüm hep :)
oooohhh bölümü de güzelmiş maşallah :) çok mutlu bir ailesi olur inşallahmatematik öğretmenliği (ilköğretim)okuyo cnm bu sene son sonrada evlendiriyoz hemen buldu :)))
inşallah cnm o da beni korkutuyo bebek yönünden yılda 1 yada 2 kez adet görüyo hormonlar altüst olmuş şimdiden kıllanma almış başını gidiyo inşallah bir sorun çıkmaz bu gittiğimde tatile çok kızdım bak çaresine sonra başına vurursun diye umarım gider doktoraoooohhh bölümü de güzelmiş maşallah :) çok mutlu bir ailesi olur inşallah
bencede iyi yol göstermişsin gitsin ki şimdiden tedavisini çnlemini alsın daha sonrası insanı yıpratıyor malesefinşallah cnm o da beni korkutuyo bebek yönünden yılda 1 yada 2 kez adet görüyo hormonlar altüst olmuş şimdiden kıllanma almış başını gidiyo inşallah bir sorun çıkmaz bu gittiğimde tatile çok kızdım bak çaresine sonra başına vurursun diye umarım gider doktora
aynen cnm keşke bende zamanında daha bilinçli olsaydım.....bencede iyi yol göstermişsin gitsin ki şimdiden tedavisini çnlemini alsın daha sonrası insanı yıpratıyor malesef
26 agostosta adet tarihimhoşgeldin cnm bize kendinden bahsedermizin birde adet olacağın muhtemel tarih?
canım kaç gün geçti adetin ?yok yok çocuk gibiler ya.. leyla ben napacam ağrımda geçti yaa :/
demek ki bizim de kaderimiz de böyle yazılıymış canım ya rabbim sevdiği insanı sınarmış demek ki bizim daha zamanımız varaynen cnm keşke bende zamanında daha bilinçli olsaydım.....
walla aklım karıştı napcam bilemedim yaaadurumun hiç aklımdan çıkmıyo elalmami de öyleydi hatırlıyomusun çok geç öğrenmişti bakalım nolacak hayırlısı....
tmm cnm hemen ekliyorum:)26 agostosta adet tarihim
aynen cnm Allahım sınıyo elbet ama tevekkülü hiç bırakmadık bıraktırmasın da.....demek ki bizim de kaderimiz de böyle yazılıymış canım ya rabbim sevdiği insanı sınarmış demek ki bizim daha zamanımız var
adım lale canım bana böyle hitap edebilirsiniz :)durumun hiç aklımdan çıkmıyo elalmami de öyleydi hatırlıyomusun çok geç öğrenmişti bakalım nolacak hayırlısı....
bugün 12. gün canımcanım kaç gün geçti adetin ?
ok isimler benzer :)adım lale canım bana böyle hitap edebilirsiniz :)
canım ben adetim 13gün gecince kan verdim cıkmadı.sonra hiç yapmadımve 28gun gecince hamıle oldugumu ögrendim ama kısa sürdü o yüzden çok dikkat etmelisin.bugün 12. gün canım
laleciğim kimyasal dedilermi yani tanı koydularmı yoksa normal düşükmü dediler?bu arada Allah bir daha yaşatmasın cnm benim.........canım ben adetim 13gün gecince kan verdim cıkmadı.sonra hiç yapmadımve 28gun gecince hamıle oldugumu ögrendim ama kısa sürdü o yüzden çok dikkat etmelisin.
canım kiyasal değildi.çünkü düşen parçayı doktora götürdüm ve düşük dediler.rahimde polip vardı ondan kaynaklandığını söylediler..laleciğim kimyasal dedilermi yani tanı koydularmı yoksa normal düşükmü dediler?bu arada Allah bir daha yaşatmasın cnm benim.........
canm bende 10. gün yaptrdım kan testi çıkmadı söktürücü kullancaktım ama böyle geç öğrenenler olduğunuda duyunca bekleyim dedim halada bişe yok haziran topiğinde olduğunu biliyorum ama çok takip edemedim son zamanlarda senin neden kısa sürdü canm?canım ben adetim 13gün gecince kan verdim cıkmadı.sonra hiç yapmadımve 28gun gecince hamıle oldugumu ögrendim ama kısa sürdü o yüzden çok dikkat etmelisin.