- Konu Sahibi The Calender
- #1.041
kahve içtimde sıçak abla ya :)sağol cnm ben kahve içiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kahve içtimde sıçak abla ya :)sağol cnm ben kahve içiyorum
nerdesin tatlım ankaradamısın burda hava çok güzelkahve içtimde sıçak abla ya :)
ayıkamadık dahaaa :)eee naparsınız ne var ne yok niye bu sessizlik
ankaradayım abla yaa evler bunaltıcınerdesin tatlım ankaradamısın burda hava çok güzel
kıyamam sizeayıkamadık dahaaa :)
cnm benim naptın yoğunmusun?günaydınnn
bu saatte ben yeşilçay içiyorum teşekkürlersıkıldımmmm limonata yapcam isteyennn :)))
kahvemi asla hayır diyemediğim tek şeysağol cnm ben kahve içiyorum
aynenn we moralim bozukkbu duruşa göre değişiklik yok
aynen cnm ya bir tek ondan vazgeçemiyorum:)kahvemi asla hayır diyemediğim tek şey
neden merak ettim sakıncası yoksaaynenn we moralim bozukk
neden cnm yolunda gitmeyen bişey mi var?aynenn we moralim bozukk
afiyet olsun bu saattede iyi gideraynen cnm ya bir tek ondan vazgeçemiyorum:)
sorma zaten sabah kahvesi çalıştığım zamandan alışkanlık ,kendime geleyim derken bağımlı oldumafiyet olsun bu saattede iyi gider
bişe yokta şimdi doktora gtcem bişe yok dicek polikistik olduğu için dicek boşuna zaman uzattımneden cnm yolunda gitmeyen bişey mi var?
gülüm hiç belli olmaz peşin hükümlü olma belki farklı bişeydir bir kan ver bakalım inşallah güzel haber alırsın...ezelim hiç bu kadar uzamışmıydı ve cuma günü kaçıncı günün?bişe yokta şimdi doktora gtcem bişe yok dicek polikistik olduğu için dicek boşuna zaman uzattım
eşimi yarım saat önce yolladım işe çıkmadan telefonu çaldı bilim bakalım kim kayınvalidem komaya girdiği akşam aradık düğüne gitmiş,sabahın köründe oğlunu arar kız bu kadın valla tuhaf.....[/QUOTE
kayınvalideniz rahatsızdı geçmiş olsun dicem ama geçmiş gibi zaten