- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
-
- Konu Sahibi The Calender
- #10.741
selam kızlar çok yoğun bi iş dönemi geçiriyorum denetim var çalışma müdürlüğünden hiç keyfim yok
cnm ya ALLAH kolaylık versin....
ay çok şükür bugun bitti kızlar yarın tatil ama çok yorucu ve gergin bir haftaydı denetimciler 3 ay kalcakmış ama mayıs ayında yoklarmış 1 ay evrak hazırlıcaz artıkkolay gelsin arkadaşım,denetim işleri çok sıkıntılı.bende 3 ay önce denetimi atlattım.çok şükür sorunsuz geçti.umarım sende atlatırsın sorunsuz.
Ayyy kıl deme bende Bebe yağının içine badem yağı koyup her dustan sonra ve kaşındıkca sürüyorum ama çok kıllandım. Ama alma dogumdan sonra dökülür diyorlaray oda kıllanma yapıyomuş zaten kıllıyım hepten adam gibi olurum ben yaaa
Abla ben deniz nasılsınızMAŞALLAH kuzum valla almadım bakalım bu aydan sonra nolacak:)
Usaum a gideceğim adet inin 3 . Günü gel dediler ne olacak bilgisi olan varmı
Merhaba kızlar ben pek girmiyorum malum radyasyon dan uzak durmak için. Hazırlıklara baslamissiniz. Benim de yatağı ve bi kaç parça bakim ürünü kaldı. Kendime lohusa geceligi falan bakiniyorum bebek süsü falan hazırlıyorum çok yoğunum buaralar. zaman gecse de oğlumu kucağıma alsam ama daha çok var hayırlısı
cnm merhaba nasılsın?adetin 3. günü hormonlarına bakılması için kan alacaklar ona göre herşey normalse tedaiye başlarlar ya da değilse hormon dengesini sağlamak için tedaviye başlarlar sonraki adımdada yumurtlama gününü takip ederler cnm.....sormak istediğin bişey olursa burdayız....en kısa zamanda sizlerdende mutlu haber almak dileğiyle hoşçakal.....Usaum a gideceğim adet inin 3 . Günü gel dediler ne olacak bilgisi olan varmı
ah şimdide günler geçmiyo dimi kuzum?:))))hayırlısıyla o günde gelir inşallah....hazırlık valla sağdan soldan gelenlerle henüz detaylı alışveriiş yapmadık bizde.....Merhaba kızlar ben pek girmiyorum malum radyasyon dan uzak durmak için. Hazırlıklara baslamissiniz. Benim de yatağı ve bi kaç parça bakim ürünü kaldı. Kendime lohusa geceligi falan bakiniyorum bebek süsü falan hazırlıyorum çok yoğunum buaralar. zaman gecse de oğlumu kucağıma alsam ama daha çok var hayırlısı
Ablam seninde allah bebisini analı babalı büyüsün ne ara oldu ya :)) bana biraz destek verin neler yapmalıyım şuan bir haftadır kahverengi leke var en son iki ay önce adet oldum düzensiz adet m belm kasık bilgem ara ara ağrıyor başım ağrıyor midem bulanmıyor ama değişik bir şey var midem de sizce ne olabilircnm merhaba nasılsın?adetin 3. günü hormonlarına bakılması için kan alacaklar ona göre herşey normalse tedaiye başlarlar ya da değilse hormon dengesini sağlamak için tedaviye başlarlar sonraki adımdada yumurtlama gününü takip ederler cnm.....sormak istediğin bişey olursa burdayız....en kısa zamanda sizlerdende mutlu haber almak dileğiyle hoşçakal.....
CNM NASILSIN?günaydınnnnnn
İyiyim cnm hamdolsun ....yoğunmusun napıyorsun nasıl gidiyor?iyiyim kuşum saol sen nasılsın
iyi oldu dinlendiniz cnm:)şimdilik bi yoğunluk yok canım bakınıyorum öle 3 gün tatilden sonra iş çekilmiyor :)