- 12 Ağustos 2014
- 1.623
- 2.475
-
- Konu Sahibi The Calender
- #10.281
Ama burdada yağar gibime gelio canım zati yarın öğleden sonra kar bekleniyomuş.. grip çok salgın dikkat et kendine eşim 10 tane iğne vuruldu geçen hafta.. şimdide bi hamile arkadaşım var oda sabah yazıyo ben çok hastayım diye..ne güzel yaa,soğuk olsada güneş varmış,samsunda hava kapalı,soğuk ve yağdım yağacağım modunda.tam bir bunalım havası anlayacağın,içimi kararttı.onun dışında iyiyim çok şükür.grip olmamak için mücadele veriyorum.sabah gelirken otobüsü şöyle bir süzdüm de otobüsün yarısı hapşırıp öksürüyorçalışmak iyi gelir belki canım,mesleğin neydi?
Ama burdada yağar gibime gelio canım zati yarın öğleden sonra kar bekleniyomuş.. grip çok salgın dikkat et kendine eşim 10 tane iğne vuruldu geçen hafta.. şimdide bi hamile arkadaşım var oda sabah yazıyo ben çok hastayım diye..
ben özel sektörde personel işi yapıyorum canım bordro maaşlar işçi giriş çıkış vs. 10 yıldır aynı yerde çalışıyorum sen ne iş yapıyorsun?
amin canım. bende haziran doğumluyum yaz mevsimini çok seviyorum üşümekten hep korkarım :)ALLAH şifa versin hepsine. bende özel sektördeyim.bir şirketin kalite yönetim sorumlusuyum.bende 3 senedir burdayım,işimden ve işyerimden memnunum şükür. ya ben ağustos doğumluyum ondan mı bilmem ama güneşi göremeyince mutsuz oluyorum.güneşle besleniyorum sanki
günaydın, merhabalarHÜRKESE GÜNAYDINLAR
NASILSIN, BEBİŞ NASILamin canım. bende haziran doğumluyum yaz mevsimini çok seviyorum üşümekten hep korkarım :)
günaydın, merhabalar
Bende bebiş yok canım ameliyat oldum 3 ay önceNASILSIN, BEBİŞ NASIL
AA NE AMELİYATIBende bebiş yok canım ameliyat oldum 3 ay önce
hamile kaldım ilk kontrolde rahimden büyük myom olduğunu öğrendim sonra kürtaj ve ardından ameliyat oldum şimdide 1 yıl korunmadayım.AA NE AMELİYATI
ÇOK ÜZÜLDÜMhamile kaldım ilk kontrolde rahimden büyük myom olduğunu öğrendim sonra kürtaj ve ardından ameliyat oldum şimdide 1 yıl korunmadayım.
inşallah canım senin durumun nedir hamilemisin?ÇOK ÜZÜLDÜM
GEÇMİŞ OLSUN
ALLAH BUNLARIN KARŞILIĞINDA İNŞALLAH SANA ÇOK ÇOK ÇOK GÜZELİNİ NASİP EDER
EVET CANIMinşallah canım senin durumun nedir hamilemisin?
CANIM TESTLER BAZEN YANILTIRKızlar 3lü test sonucumuzu aldık ve sonuç riskli çıktı. Heyallam Yarabbim bu testler neden böyle bence hiç yaptirmamakta fayda var
Kızlar 3lü test sonucumuzu aldık ve sonuç riskli çıktı. Heyallam Yarabbim bu testler neden böyle bence hiç yaptirmamakta fayda var
Rabbim sağlıkla kucağında göstersin canım..EVET CANIM
32 HAFTAMIZ BİTMEK ÜZERE
Ay bu testler niye hep böle ya benim kafam hiç basmadı inan ki dua et kuzum bol bol dua et mevlam neylerse güzel eyler inşallah..Kızlar 3lü test sonucumuzu aldık ve sonuç riskli çıktı. Heyallam Yarabbim bu testler neden böyle bence hiç yaptirmamakta fayda var
aminDILEGI: @sevgi_16(özge) Arkadasimizin gonlundeki dilegini gerceklestir..dualarimizi sana gonderiyoruz hayirlarla kabul et rabbim..amin İNŞALLAH....
1---ezeleren(gülbeyaz)-------- fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)--1665--OKUNDU
2---polyanna23(leyla)-------- 9999-fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)-1674--
3----moonserose(ayşegül)-----fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)--1665---OKUNDU
4---yasuyasu(aişe elif)---------fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)---1665---
5---sevgi_16(özge)------------fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)---1665--
6---elalmami(lale)------------fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)---1665--