- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi The Calender
- #10.181
BURNUN KAŞINIYORMU UYKU DÜZENİN NASIL?karında şişlik dudaklarımda kuruluk kasıklarımda ve ara arada belimde ağrı, akıntı ve iştah açılması bende bunlar war
Hadi hayırlısı İNŞALLAH......yazıyı okuyunca burnum kaşındıpsikolojik bu ama uyku düzeniyle ilgili şunu söyleyebilirim 3 gündür bişe yoktu ama bugun sabah resmen yataktan kalkamadım geç kaldım o yüzden
inşallah canım ya...Hadi hayırlısı İNŞALLAH......
yazıyı okuyunca burnum kaşındıpsikolojik bu ama uyku düzeniyle ilgili şunu söyleyebilirim 3 gündür bişe yoktu ama bugun sabah resmen yataktan kalkamadım geç kaldım o yüzden
söktürücüyemi tatlım?hafiften karnım ağrımaya başladı akıntımın rengi koyulaştı ilaca hemen başlamayayım demi kızlar
hı hı evt napsam bilemedimsöktürücüyemi tatlım?
inşallah kuzumcanlarım saolun inşallah hayırlısıyla gelir bebeğim bu ay cok heyecanlıyım
Canim aşılama yaptırdigimda benim de sürekli kasık ağrılarim oluyordu bende sıcak su torbası koyuyordum ayaklarıma biraz rahatlıyordum.Sonra diğer aşılama yaptiranlara sorduğumda hepsinde olmuştu normal bişey sanırım. Ama üsütmemeye özen göster özellikle ayaklarya benım kasıklarımdaki ağrı 1 haftadr falan war yumurtlama zamanı die düşünmüştüm doktorada sölemiştim ama bişe söylemedi tumurtlama dönemi bitti hala niye ağrrki anlamıyorum
Heyecan no stres nocanlarım saolun inşallah hayırlısıyla gelir bebeğim bu ay cok heyecanlıyım
inşallah olmuştr tatlımm yaaa buraya zaten bi sabah giriyorum sonra iş güç wakit olmuo dua et bana kuzummHeyecan no stres nokafanı dagıt başka şeylerle uğraş hatta buraya bile girme.ne kadar az düsünürse okadar iyi bence ama bu iş oldu bu sefer hadi inşallah