- 8 Ekim 2013
- 1.777
- 1.186
- Konu Sahibi The Calender
canım ovulasyon testi ısmarladım yanında da 3 adet gebelik testi geldi ama gebelik testi ince cubuk gibi bişey o nasıl yapılıyor bir bilgin var mı acaba?ezelim nereye gittin:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ovulasyon testi ısmarladım yanında da 3 adet gebelik testi geldi ama gebelik testi ince cubuk gibi bişey o nasıl yapılıyor bir bilgin var mı acaba?ezelim nereye gittin:)
o ısınamayanlardan biri de benim :) çevre çok güzel temiz sakin sosyal olarak herşey var ama gel gelelim ailem ve arkadaşlarım izmirde olunca alışamadım sürekli kaçıp kaçıp gidiyorum izmire bir yolunu bulup tamamen gitmeye çalışıyorum ama hayırlısı tabikikızkardeşimde eskişehirde okuyo ama bir türlü ısınamadım diyo:)
burdayım burdayım canım benim okuyorum ara arada biraz karıştı iş yeri yazamadım topik canlanıo yawaş yawaşezelim nereye gittin:)
cnm muhtemelen idrarın içine batırılanlardandır ucunu bir iki dakika içinde tutuyorsun idrarın.......canım ovulasyon testi ısmarladım yanında da 3 adet gebelik testi geldi ama gebelik testi ince cubuk gibi bişey o nasıl yapılıyor bir bilgin var mı acaba?
onu idrarını bi kaba yapıp cucnu batrıosun canım banada öle gelmişticanım ovulasyon testi ısmarladım yanında da 3 adet gebelik testi geldi ama gebelik testi ince cubuk gibi bişey o nasıl yapılıyor bir bilgin var mı acaba?
o da beğeniyor senin gibi diyor tüm çevre mersinde olunca kaçıyo hep ders boşluklarında.....o ısınamayanlardan biri de benim :) çevre çok güzel temiz sakin sosyal olarak herşey var ama gel gelelim ailem ve arkadaşlarım izmirde olunca alışamadım sürekli kaçıp kaçıp gidiyorum izmire bir yolunu bulup tamamen gitmeye çalışıyorum ama hayırlısı tabiki
evet cnm benim hepbirlikte yol alacağız inşallah.............burdayım burdayım canım benim okuyorum ara arada biraz karıştı iş yeri yazamadım topik canlanıo yawaş yawaş
onu ben ilk aldığımda yapamamıştım sonra okuduğumda1 2 dakika çubuğu idrarına batırıyorsun kontrol çizgisine kadar testcanım ovulasyon testi ısmarladım yanında da 3 adet gebelik testi geldi ama gebelik testi ince cubuk gibi bişey o nasıl yapılıyor bir bilgin var mı acaba?
testi kontrol çizgisine kadar 2 dakika kadar tut...testin sonucu okuyacağın bölme sıvı ile dolduğunu görünce çıkr çubuğu..ben hamileliğimi onlar ile öğrendim bir yaptım silik inanmadım bir daha yaptım negatif yine inanmadım gittim eczaneden bir tane daha aldım pozitif :) :) beni şaşırtmıştı o testler markası da labawuıck idicanım ovulasyon testi ısmarladım yanında da 3 adet gebelik testi geldi ama gebelik testi ince cubuk gibi bişey o nasıl yapılıyor bir bilgin var mı acaba?
inşallah canımmevet cnm benim hepbirlikte yol alacağız inşallah.............
burada ne okuyor kardeşin? anadolu mu osmangazi mi ? bence kaçmakla en güzelini yapıyor...bende 2 hafta önce mersindeydim orayı da çok begendim izmirin bir değişik hali yaşanılası yer hatta eşime dedim buraya gelelim ben adanadan uçakla gider gelirim izmireo da beğeniyor senin gibi diyor tüm çevre mersinde olunca kaçıyo hep ders boşluklarında.....
tşk ederim kızlar :)onu idrarını bi kaba yapıp cucnu batrıosun canım banada öle gelmişti
matematik öğretmenliği (ilköğretim)okuyo cnm bu sene son sonrada evlendiriyoz hemen buldu :)))burada ne okuyor kardeşin? anadolu mu osmangazi mi ? bence kaçmakla en güzelini yapıyor...bende 2 hafta önce mersindeydim orayı da çok begendim izmirin bir değişik hali yaşanılası yer hatta eşime dedim buraya gelelim ben adanadan uçakla gider gelirim izmire
evet canım markası ondan inş beni de şaşırtır ve pozitif sonucu görürüm hep :)onu ben ilk aldığımda yapamamıştım sonra okuduğumda1 2 dakika çubuğu idrarına batırıyorsun kontrol çizgisine kadar test
testi kontrol çizgisine kadar 2 dakika kadar tut...testin sonucu okuyacağın bölme sıvı ile dolduğunu görünce çıkr çubuğu..ben hamileliğimi onlar ile öğrendim bir yaptım silik inanmadım bir daha yaptım negatif yine inanmadım gittim eczaneden bir tane daha aldım pozitif :) :) beni şaşırtmıştı o testler markası da labawuıck idi
osmangazi peteğim.....burada ne okuyor kardeşin? anadolu mu osmangazi mi ? bence kaçmakla en güzelini yapıyor...bende 2 hafta önce mersindeydim orayı da çok begendim izmirin bir değişik hali yaşanılası yer hatta eşime dedim buraya gelelim ben adanadan uçakla gider gelirim izmire
sorun seninle değil dimi tatlım?burdayım burdayım canım benim okuyorum ara arada biraz karıştı iş yeri yazamadım topik canlanıo yawaş yawaş
yok canım değil izleyici olarak katılıorum şu an :) iki arkadaş tartıştı da birazsorun seninle değil dimi tatlım?
tmm cnm arada olur böle neyse senlik olmasında.......yok canım değil izleyici olarak katılıorum şu an :) iki arkadaş tartıştı da biraz
yok yok çocuk gibiler ya.. leyla ben napacam ağrımda geçti yaa :/tmm cnm arada olur böle neyse senlik olmasında.......
hoşgeldin cnm bize kendinden bahsedermizin birde adet olacağın muhtemel tarih?Bende varimmmmmm