- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
- Konu Sahibi The Calender
- #9.721
leylaaaaaaaaaaaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne yazıkkı çalışıyorum canım eweettttezelim sen çalışmıyomuydun kuşum
efendim cnmleylaaaaaaaaaaaaaaa
ben 2000 tane okudum canımefendim cnm
ALLAH kabul etsin sağolasın gülüm.....750 de sevgi okuyo bana kaldı 1000 ok.........ben 2000 tane okudum canım
maşallah çok çabuk okuyosunda imrendim he nazar değmesin gülümne yazıkkı çalışıyorum canım eweetttt
walla oturduğum yerde okuyorum işte bide sürekli kendimde okuduğum için hızlı ilerliyo canımmaşallah çok çabuk okuyosunda imrendim he nazar değmesin gülüm
ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH CANIMwalla oturduğum yerde okuyorum işte bide sürekli kendimde okuduğum için hızlı ilerliyo canım
tmm kuzum olur?naptın nasılsın......leylaaaa sen bu gece kıl istihareyii olur mu
bak MAŞALLAH muradın olacak hemde çok ferah günler seni bekliyor İNŞALLAH.........iyiyim şükür canım dün burda bi arkadaşıma sölemiştim istihareyi o kıldı dün rüyasında yeşil bi denizin içinde görmüş bizi sonrada ben denze atlamışım :)
İyiyim cnm çok şükür evdeyim işte misafirlerim var 15 gün sonraya yavaş yavaş temizlik yapıyorum yatılılar çünkü:)inşallah kuzum ya sen nasılsın
iyiyim bende canım hasta oldunmu sen:/
iyiyim canlarım beklemedeyim hsg korkusundanhasta olamadımiyiyiz cnm sen nasılsın?