- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
- Konu Sahibi The Calender
- #9.701
iyiyim bende canım hasta oldunmu sen:/iyiyim canım şükür sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim bende canım hasta oldunmu sen:/iyiyim canım şükür sen nasılsın?
gün belirtilmemiş ama annem hep çarşambaları yatardı ya......ilginç....bak canım ama ben belli bi günü yok die biliyorum
tmm cnm bende öle düşündüm bu gece yatayım inşallah ayan olur............yani cuma gecesi perşembe gecesi desen ok ama çarşambanın anlamı ne ki kuzum :) sen bugun yat bugun
inşallah canm ya benım bilinç altımda oldugu için rüya göremiyorumtmm cnm bende öle düşündüm bu gece yatayım inşallah ayan olur............
sen bana itibar edebilecekmisin peki sabaha kadar 15 rüya görüyorum bu aralarinşallah canm ya benım bilinç altımda oldugu için rüya göremiyorum
olsun olsun daha iyi yorumlarızsen bana itibar edebilecekmisin peki sabaha kadar 15 rüya görüyorum bu aralar
ortalama yorum çıkarırız diyosun:))))))olsun olsun daha iyi yorumlarız
aynen kuzummortalama yorum çıkarırız diyosun:))))))
kuzum sen kaşındın akşama kadar sürer rüyalarım sağolsunlar hiç sabaha kdar boş bırakmıyor hayal alemim........aynen kuzumm
kız neresi güzel kafam kazan gibi uyanıyorum sabah:))))))ne güzelllll
kızlar banada pay edebilirsinizDILEGI: @moonserose (ayşegül)Arkadasimizin gonlundeki dilegini gerceklestir..dualarimizi sana gonderiyoruz hayirlarla kabul et rabbim..amin İNŞALLAH....
1---ezeleren(gülbeyaz)-------- fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)--1250---OKUNDU
2---polyanna23(leyla)-------- 9999-fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)--1250--OKUNDU
3---sweet42(elif)---------------fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)--1250---
4----moonserose(ayşegül)-----fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)--1250---OKUNDU
5---yasuyasu(aişe elif)---------fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)---1250--OKUNDU
6---sevgi_16(özge)------------fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)---1250---OKUNDU
7---elalmami(lale)------------fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)----1250---
8---badefne(demet)----------fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)----1249---
okuyanlardan ALLAH razı olsun ALLAH kabul etsin İNŞALLAH.............
kızlar elalmami okuyamıyor şu ara rahatsız paylaşalımmı?
bende kuzenime yelek başladım kızı olcak sarı yün aldım canımtmm kuzum renk ne yapsam ya.....sarımı olsa:)
cnm çok sağol valla makbule geçer 3750 okunacaktı 2ye böldük nekadar almak istersen sen yaz cnm?kızlar banada pay edebilirsiniz
bende kuzenime yelek başladım kızı olcak sarı yün aldım canım
bende perşembe yatayım o zaman?ben istihareye hep cuma gecesi başlarım perşembeyi cumaya başlayan gece ve 3 gün üst üste yatarım
tmm kuzum sağol .....şimdilik 750 alayım daha fazla okursam bildirim size ancak akşam evde gidip oturunca başlayabiliyorum canım yatsıdan sonra