- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #9.681
sweet42 ile badefne de var ya:?onlarda okuyamıyor hiç....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BEN ŞÖYLE DÜŞÜNDÜM 625 PAYLAŞALIM AMA OLMADI HER BİR KİŞİYİ BİRİMİZ ALALIM NE DERSİN NASIL YAPALIM 3 KİŞİ OKUYAMIYOR...kaç tane kuzum yanii 1250 mi okuyacağım ben
SENLE BENMİ PAYLAŞALIM YANİ......yarı yarı okuyup bitirelim işte canım 1875 sonrada okuyamayanları cıkar listeden ona göre paylaşalım
aynen kuzucumSENLE BENMİ PAYLAŞALIM YANİ......
OKURUM CNM BENİM SAĞOL SENİNDE ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN OKUYUP BİTİRELİM OKUMAYANLARIDA MECBUREN LİSTEDEN ÇIKARACAĞIM ELALMAMİ HARİÇ:)))DİĞERLERİ HİÇ KATILMADI ÇÜNKÜ.....okuyabilirsen tabi sende
tamam canım Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallahOKURUM CNM BENİM SAĞOL SENİNDE ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN OKUYUP BİTİRELİM OKUMAYANLARIDA MECBUREN LİSTEDEN ÇIKARACAĞIM ELALMAMİ HARİÇ:)))DİĞERLERİ HİÇ KATILMADI ÇÜNKÜ.....
KUZUM İSTİHAREYE BU AKŞAMMI YATILIR:)))okuyabilirsen tabi sende
günümü warki ne zaman istersen yatılır :)KUZUM İSTİHAREYE BU AKŞAMMI YATILIR:)))
ÇARŞAMBA DİYE BİLİYORUM BİR BAKİM İNTERNETTEN.....günümü warki ne zaman istersen yatılır :)
bak canım ama ben belli bi günü yok die biliyorumÇARŞAMBA DİYE BİLİYORUM BİR BAKİM İNTERNETTEN.....
bir öğreneyim anlatırım sanada......bak canım ama ben belli bi günü yok die biliyorum
iyiyiz cnm sen nasılsın?merhabalar nasılsınız?
hoşgeldin canım naptın nasılsınmerhabalar nasılsınız?
iyiyim canım şükür sen nasılsın?hoşgeldin canım naptın nasılsın