- 10 Ekim 2021
- 1.678
- 3.151
Hanimefendi bunca yaptırdığınız tıbbi işlem ve doktorlarin verdigi bunca ilaç ve vitaminden dolayi hamile kalmiş olamaz misiniz?Prim değil biz uzun zamandır çabalıyoruz çocuk için. Ki ben sadece macunla hamile kaldım demedim. Üstte hepsi yazıyor. Eşimde hareketsizlik problemi de vardı. 3 ay proxxed plus kullandık işe yaramadı. Macun dediğimiz şeyin içinde bitkisel bal polen keçiboynuzu tozu bulunuyor. Bunun herhangi bir zararı yok. Ben kendim sağlıkçıyım. Alternatif tıbba da asla inanmam. O yüzden hep proflara doçentlere muayene oldum. Rahim filmi kürtaj parça alınımı ilaç tedavisi hiçbiri işe yaramadı.ben demiyorum herkes macunla hamile kalacak ama eşinde hareketsizlik sprem azlığı olanların denemesinde fayda da var. Doktorlara binlerce para döküyoruz aktarcıdan aldığımız bir macun bize ne gibi maddi bir problem cıkarabilir?
Bu sağlıkçı lafına aşırı takılmaya başladım, kimsiniz hanımefendi siz, mesleğiniz tam olarak nedir sağlık sektöründe?
Aktarcı değil "aktar".
1.5 yıllık evlisiniz kürtaj, polip alımı falan bunlardan sonra zaten rahmin dinlenme süresi var o sürede hamile kalmadiginiz icin mi bu işlemlerin işe yaramadigini düşünüyorsunuz?
Meşhur bir kadın doğum uzmanının söylediği cümleyi söylemek isterim "ayakları havaya dikmenin falan hamile kalmaya bir etkisi yok."
Gebe kalmaya çalışan insanlara böyle saçma sapan tavsiyeler verip insanların vaktini de umutlarını da çalmayın.
Tedavi olmuşsunuz ve çocuğunuz olmuş. Nokta.