- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
- Konu Sahibi The Calender
- #9.661
ohhh miss walla bende istiyorum o hayattanbende iyiyim cnm oturuyorum paso:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohhh miss walla bende istiyorum o hayattanbende iyiyim cnm oturuyorum paso:))
yarı yarıya paylaşalım cnm sağol diğer okumayanlarıda listeden çıkaracağım malesefpaylaşalım canımmm okuyum bende başlıyorum birazdan
hahahahah:))) sanada sipariş verelim ....üfff valla bazen sıkılıyorum.ohhh miss walla bende istiyorum o hayattan
yani hak olmasın canmyarı yarıya paylaşalım cnm sağol diğer okumayanlarıda listeden çıkaracağım malesef
walla bi an önce gelsin o günler sıkılma yelek patik örhahahahah:))) sanada sipariş verelim ....üfff valla bazen sıkılıyorum.
ayyyy başlıcam dur daha ister kuzum cinsiyetini öğreneyim 2,3 haftaya İNŞALLAH.....walla bi an önce gelsin o günler sıkılma yelek patik ör
canım mawi de ör pembede ne cıkarsa bahtına hediye götrrsün birine ben örüyorum walla hoşuma gidioayyyy başlıcam dur daha ister kuzum cinsiyetini öğreneyim 2,3 haftaya İNŞALLAH.....
Tmm kız valla gazı aldım bugün gidip alayım aslında battaniye mi yapsam ilk....canım mawi de ör pembede ne cıkarsa bahtına hediye götrrsün birine ben örüyorum walla hoşuma gidio
yok ilk olarak küçük başla benceeTmm kız valla gazı aldım bugün gidip alayım aslında battaniye mi yapsam ilk....
valla çok akıllısın ya elim alışsın dimi model gönder bana varmı sende:)yok ilk olarak küçük başla bencee
attım bile whatsapvalla çok akıllısın ya elim alışsın dimi model gönder bana varmı sende:)
cnm bu yelekleri falan kaçlık şişle yapıyorsun evde yoksa alıcam....attım bile whatsap
3.5 la yaptım hep canmcnm bu yelekleri falan kaçlık şişle yapıyorsun evde yoksa alıcam....
tmm kuzum renk ne yapsam ya.....sarımı olsa:)3.5 la yaptım hep canm
sarı olur su yeşili olurtmm kuzum renk ne yapsam ya.....sarımı olsa:)
tmm kuzum bugün bakarım bu hevesle:)))sarı olur su yeşili olur
valla cnm yarı yrıya okusak çok iyi olur sana zahmet kuzum....canım yarı yarıya mı okuyoruz kaç tane okucam ben