-
- Konu Sahibi The Calender
ov testi yapsam diyorum da onu denicem brde . abla ya doktor sıkıtnı benm için sadece nikahımda kan verdm ben hayatm boyuncasen ablalarını dinle adetin 3. günü doktora git hormonlarına bakılsın zaten adet olmamandan kaynaklı bir sıkıntı var ama korkma tabi tedaviyle düzelecek sonrada yumurtlama gününe seni çağırır doktorun ok?
Anladım canımmyok cnm benim ilk evliliğimde 2. ay hamile kaldım ama 3 senedir evliyiz bir düşük sadece yani 2. eşim......
yaşım 37 tatlım erken evlilikti ilki o yüzdende bilinçsizce beraber büyüdük:)bunu erken evlenenler yanlış anlamasın ben çok gözü kapalı ezik pısırık bir tiptim yani bilinçsizdim:)daha önce yazdınızmı bilmiyorum ama yaşınız kaç
göbeğinde veya göğüs ucunda var mı? sivilce problemin var mı? anam doktor kesildim kızın başına ahiret soruları soruyomelimdde yuzum de felan tuylenme felan yokbabyfaceyıım ben
Allahım aynı anası kız valla moron bildiğin hiç bir kıza bakmaz utanır ...gerçi çapkın olsada bir dertte
ayh abla diince bi tuhaf oldumbende mamaktayım abla :)
bende öyleyım nolçaksa :))yaşım 37 tatlım erken evlilikti ilki o yüzdende bilinçsizce beraber büyüdük:)bunu erken evlenenler yanlış anlamasın ben çok gözü kapalı ezik pısırık bir tiptim yani bilinçsizdim:)
siwilçemhiç olmadı yok abla kıllanma ama göbegmde hafif var sanırımgöbeğinde veya göğüs ucunda var mı? sivilce problemin var mı? anam doktor kesildim kızın başına ahiret soruları soruyomaplanı dinle sen mutlaka git doktora bebek istiyoz adetim hiç düzenli olmadı şimdiye kadar de
denizim tatlım bu doktorlara alış kadın doktor bul birtanem git emin ol sonuçta üzülmeyeceksin en azından zaman geçerse kafanda sorulara çözüm bulursun:)ov testi yapsam diyorum da onu denicem brde . abla ya doktor sıkıtnı benm için sadece nikahımda kan verdm ben hayatm boyunca
içimizdeki özlem bitecek birgün ve o gün çoooook yakın inşallah:)[/QUOTE]Ben kontrole gidecegim günü iple cekerdim. Onu görücem diye sabaha kadar uyuyamazdim. ama her defasinda yuzünü elleri ve ayaklariyla kapatirdi :)
niye abimi diyeydm :) abla 19 yasndaym bnayh abla diince bi tuhaf oldumkaçırım ben yaşın kaçtı ki kuzum
sen aplalarını dinle dooğğğrruuu doktora hadi bakemsiwilçemhiç olmadı yok abla kıllanma ama göbegmde hafif var sanırım
gideçem abla işde ben yozgatlıyım eşim izin alçak onda gitçez buraları blmiomdenizim tatlım bu doktorlara alış kadın doktor bul birtanem git emin ol sonuçta üzülmeyeceksin en azından zaman geçerse kafanda sorulara çözüm bulursun:)
ankarayı bilmiomki .))sen aplalarını dinle dooğğğrruuu doktora hadi bakem
ha şöyle git tabi sonuçta birgün gideceksin erken olması avantaj....gideçem abla işde ben yozgatlıyım eşim izin alçak onda gitçez buraları blmiom
Ay bende hep bunu diyorum tecavüze uğruyo millet tvde duyuyoruz mesela hamile kalıyolar nasıl oluyo anlamıyorum. Allahım affet sonuçta herşey Allahtan amabide bizim olsaydı valla ewlenip ertesi güne hamile kalanlar nasıl kalıorsa :)) tartısma konusu
buyuk avantajda su kan verme fobimmi atlatabilsemha şöyle git tabi sonuçta birgün gideceksin erken olması avantaj....
yeminlen düşünmeden edemiyorum ertesi gune hamile kalanlar var mevlam istemeyene veio cabalayanda kalıyo suriyelileri dilencileri görüoz 4 5 6çocuklaa sokakklarda gezioAy bende hep bunu diyorum tecavüze uğruyo millet tvde duyuyoruz mesela hamile kalıyolar nasıl oluyo anlamıyorum. Allahım affet sonuçta herşey Allahtan ama
hmm küçükmüşsn ewet benim yaşımda 25niye abimi diyeydm :) abla 19 yasndaym bn
cnm benim o fobinin üstüne git derim:))buyuk avantajda su kan verme fobimmi atlatabilsem
olsun evladınız yanınıza kar kalmış erken evlenmenin tek avantajı çocuk bence bende 35 beşten sonra piş piş pişyaşım 37 tatlım erken evlilikti ilki o yüzdende bilinçsizce beraber büyüdük:)bunu erken evlenenler yanlış anlamasın ben çok gözü kapalı ezik pısırık bir tiptim yani bilinçsizdim:)