- 18 Mayıs 2014
- 1.850
- 730
-
- Konu Sahibi The Calender
ay cnm benim yaaasenden her eve lazım
git alda yap meraklıyız bız sabredemıoruzzAkşam yaparım hbr veririm o zaman size.
hadi hayırlısı inşallah güzel haberler ver bize ben yinede ekliyorum listeye:)benimki 2 3 4 ayda bir oluo son 27 haziranda oldum .. braz daha bekleyp test yapçam inş.
cnm sen doktora gittinmi bu düzensizlik içinbenimki 2 3 4 ayda bir oluo son 27 haziranda oldum .. braz daha bekleyp test yapçam inş.
bide bizim olsaydı valla ewlenip ertesi güne hamile kalanlar nasıl kalıorsa :)) tartısma konusualt dairemdeki komşum we yan dairemdeki komşum yeni doğum yaptılar biri susuo biri başlıo bi güzeller kii ya bide benim olsaydıı
heh işte 5.2ydi o birazdaha mızmızlanırsan 7.6 yla sallicam seniayhhhh bi an yerimden oynadım yanii
bekarken gittim 19 yasındayım ilerde düzelir evlendikten sonra ded,ler 3 bucuk ay oldu ewleneli işde orucun basında oldum dahada bekliyorumcnm sen doktora gittinmi bu düzensizlik için
inşallah allah cümlemize nasip etsinhadi hayırlısı inşallah güzel haberler ver bize ben yinede ekliyorum listeye:)
heh işte 5.2ydi o birazdaha mızmızlanırsan 7.6 yla sallicam seni
cık olmaz böyle bi doktora git bence kilon fln var mıbekarken gittim 19 yasındayım ilerde düzelir evlendikten sonra ded,ler 3 bucuk ay oldu ewleneli işde orucun basında oldum dahada bekliyorum
annneeeeemmmm kız senden 4 yaş küçük oğluşum var benim tamam topiğin kızı sen ol :)inşallah allah cümlemize nasip etsin
leylaaa keşke ankarada olsaydın beaaabana da banada
belirti diyoruz ama insanı yanıltıyor onlar zaten tam net bir şey yok kişiden kişiye değişiyorSadece 2 haftadır arada beni rahatsız eden bir mide bulantısı var o kadar. Göğüslerimde ağrı fln yok. Galiba ben boşyere ümitleniyorumBu ardiada iyi dileklriniz için teşekkür ederim inşallah hepimi kavuşalım bebeklerimize
bana da banada
178 boyum var 83 85 kilo trtılmadım kieecık olmaz böyle bi doktora git bence kilon fln var mı
:))) sevdik evlendik yapck bişiçik yok .)annneeeeemmmm kız senden 4 yaş küçük oğluşum var benim tamam topiğin kızı sen ol :)
ayyyy keşke valla hergün görüşürdük herhaldeleylaaa keşke ankarada olsaydın beaaa
doğru söze ne hacetay cnm benim yaaa
napim cnm gün doğmadan neler doğuyo ne gerek var bu kadar ümitsiz olmaya
cnm 2 3 ayda bir adet olmaz. bence hamile değilsen mutlaka bi doktora görün. çünkü adet düzensizlikleri kadın için sorun teşkil ediyo bebek için zaten büyük engellerden biri178 boyum var 83 85 kilo trtılmadım kiee