- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
çıtırım benimhmm küçükmüşsn ewet benim yaşımda 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çıtırım benimhmm küçükmüşsn ewet benim yaşımda 25
öyle abla :999hmm küçükmüşsn ewet benim yaşımda 25
aynen öyle cnm benim ama şimdi olsun bu yaşlarda çok bilinçli büyütürüz ve özenle tabikiolsun evladınız yanınıza kar kalmış erken evlenmenin tek avantajı çocuk bence bende 35 beşten sonra piş piş piş
inşallahcnm benim o fobinin üstüne git derim:))
bu çıtırı kendi üstüme aldımmçıtırım benim
sen epey bi küçükmüşsünniye abimi diyeydm :) abla 19 yasndaym bn
zaten sanaydı :))) bencebu çıtırı kendi üstüme aldımm
doğru olsun ya onlar her yaşta güzelleraynen öyle cnm benim ama şimdi olsun bu yaşlarda çok bilinçli büyütürüz ve özenle tabiki
Arkadaşlar inanın unutmak istediğim bir gün:babam akciğer kanseriydi kanser yinelemiş ,eşimle üroloğa gittim durum kötü %5hamile kalma şansım varmış varikosel dendi ama bazı tetkikler yapıldı sonuç cuma günü ,kayınvalidem şeker komasında,eltimin ninesi ölmüş çok şükür bitiyor bu gün
sana yazdım cnm benimbu çıtırı kendi üstüme aldımm
sağol cnm benim sizler olmasanız zor atlatırdım yalnız başıma ama iyiki varsınız:)leyla abla çok geçmiş olsun gerçekten çok zor bir gün olmuş umudunu yitirme dualarımız birbirimize
:) canım arkadaşım benimmmmsana yazdım cnm benim
gecmiş olsun abla .s.s yaa nereliisin sensağol cnm benim sizler olmasanız zor atlatırdım yalnız başıma ama iyiki varsınız:)
benimde kan aldırma fobim var direkt bayılıyorumcnm benim o fobinin üstüne git derim:))
ilerde senin istanbula benimde ankaraya yolumuz düşerse buluşuruz inşallah:)):) canım arkadaşım benimmmm
elazizgecmiş olsun abla .s.s yaa nereliisin sen
inşallahh inşallahhh canımmmilerde senin istanbula benimde ankaraya yolumuz düşerse buluşuruz inşallah:))
cnm yaaa zor iş ama aşmak elinizde elbet.....benimde kan aldırma fobim var direkt bayılıyorum
ben acıyor diye yoksa bayılma felan diil ablabenimde kan aldırma fobim var direkt bayılıyorum
banada beklerm :))inşallahh inşallahhh canımmm