- 12 Ağustos 2014
- 1.623
- 2.475
-
- Konu Sahibi The Calender
benim direkt tansiyonumu etkiliyo içim çekiliyo küt gidiyorum can acısı değilde benimki yatarak aldırcaksın demişti dr öle aldırınca bişe olmuyoben acıyor diye yoksa bayılma felan diil abla
can acısı benimkibenim direkt tansiyonumu etkiliyo içim çekiliyo küt gidiyorum can acısı değilde benimki yatarak aldırcaksın demişti dr öle aldırınca bişe olmuyo
hormonlarınla ilgili sorun oluyo sanırsam......sadece göğüs ucu değil tabiki göbek çevresi de....Göğüs ucunda kıllanma olunca bu kötü bişeye alametmi??
yine gel biz hep burdayız cnm iyi akşamlar.....kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz inşallah sizinle muhabbet etmek hoşuma gitti iyi geldiniz
ya ben sarışınım göğüs ucumda uzun böle 7-8 kıl vardı ama hiç önemsemedim ki herkesin oluyodur heralde dedim rahatsız olmuyodum hatta geçen gün eşim cımbızla kopartalım onları dedi kopardıhormonlarınla ilgili sorun oluyo sanırsam......sadece göğüs ucu değil tabiki göbek çevresi de....
cnm polikistik over diye bi sorun var bu kıl meselesini ondan sordum deniz e. sivilcelenme kilo problemi adet düzensizliği fln var mı peki?ya ben sarışınım göğüs ucumda uzun böle 7-8 kıl vardı ama hiç önemsemedim ki herkesin oluyodur heralde dedim rahatsız olmuyodum hatta geçen gün eşim cımbızla kopartalım onları dedi kopardıama şimdi korktum göbek etrafında yok ama
yine bekleriz şekeerrkızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz inşallah sizinle muhabbet etmek hoşuma gitti iyi geldiniz
ne yemeği yapıyon kızkızlar yemeği ocağa koyup geliyorum hemen.....
yıkılma cnm daha yaşın genç daha 3 ay olmuş olmaz bişey merak etme. doktora yarın mı gitcentest yapıpda tek çzgi görünce insan yıkılıo
cnm mantarsote mercimek çorbası birde sebzeli pilav.......yine bekleriz şekeerr
ne yemeği yapıyon kız
yıkılma cnm daha yaşın genç daha 3 ay olmuş olmaz bişey merak etme. doktora yarın mı gitcen
Yok canım kilo problemim ve adet düzensizliğim yokcnm polikistik over diye bi sorun var bu kıl meselesini ondan sordum deniz e. sivilcelenme kilo problemi adet düzensizliği fln var mı peki?
ohh afiyet olsun löp löp et olsuncnm mantarsote mercimek çorbası birde sebzeli pilav.......
doktor kontrolündeysen bi problem yok cnmYok canım kilo problemim ve adet düzensizliğim yok
cnm üzülme bu kadar kırmızıları görmediysen umut var demektirbu gün muhabbet baya koyulaşmış leyla abla sanırım bende iyi haber veremeyeceğim bu ay kasık ağrım var sabahtan beri adetime 2 gün var sabah ilk idrarla test yaptım negatif
cnm üzülme bu kadar kırmızıları görmediysen umut var demektironu geçtim adet oluyosan yine umut var demektir