- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
Maşallah Allahım esirgesin fıstık gibisindir sen şimdi178 boyum var 83 85 kilo trtılmadım kiee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah Allahım esirgesin fıstık gibisindir sen şimdi178 boyum var 83 85 kilo trtılmadım kiee
işte bu yüzden hayat boş eğlen coşdoğru söze ne hacet
oğlum çok yakışıklıda söylemesi ayıpMaşallah Allahım esirgesin fıstık gibisindir sen şimdi
hoş geldin ne zaman olacağını bilmemekte kötübekarken gittim 19 yasındayım ilerde düzelir evlendikten sonra ded,ler 3 bucuk ay oldu ewleneli işde orucun basında oldum dahada bekliyorum
ayh oğluşunu kızlar kovalasın seninoğlum çok yakışıklıda söylemesi ayıp
ben hep burdayım zati hiç başka yere gitmiyorumcnm benim yine sohbet edelimbende szi özledim
elimdde yuzum de felan tuylenme felan yok babyfaceyıım bencnm 2 3 ayda bir adet olmaz. bence hamile değilsen mutlaka bi doktora görün. çünkü adet düzensizlikleri kadın için sorun teşkil ediyo bebek için zaten büyük engellerden biri tüy- kıl sorunun varmı?
ankaranın neresi :)leylaaa keşke ankarada olsaydın beaaa
Allahım aynı anası kız valla moron bildiğin hiç bir kıza bakmaz utanır ...gerçi çapkın olsada bir dertteayh oğluşunu kızlar kovalasın senin
walla aynenn öyle olurdu kesinnayyyy keşke valla hergün görüşürdük herhalde
amin allah razı olsun en küçüğünüz benim :)) abbalarımMaşallah Allahım esirgesin fıstık gibisindir sen şimdi
eeeee naptın nasıl gidiyor?ben hep burdayım zati hiç başka yere gitmiyorum
balgat canım çankayaankaranın neresi :)
Sizin ilk çocuğunuzda eşinizde doktorun dediği aynı sorunlar varmıydı?umut olmazsa olmaz elbet inşallah tutunmuştur annesi çok nazlı olacak bunlar eminim bizde çoook hasretle beklediğimizden kucağımızdan düşürmeyeceğiz:)
daha önce yazdınızmı bilmiyorum ama yaşınız kaçAllahım aynı anası kız valla moron bildiğin hiç bir kıza bakmaz utanır ...gerçi çapkın olsada bir dertte
bende mamaktayım abla :)balgat canım çankaya
sen ablalarını dinle adetin 3. günü doktora git hormonlarına bakılsın zaten adet olmamandan kaynaklı bir sıkıntı var ama korkma tabi tedaviyle düzelecek sonrada yumurtlama gününe seni çağırır doktorun ok?amin allah razı olsun en küçüğünüz benim :)) abbalarım
yok cnm benim ilk evliliğimde 2. ay hamile kaldım ama 3 senedir evliyiz bir düşük sadece yani 2. eşim......Sizin ilk çocuğunuzda eşinizde doktorun dediği aynı sorunlar varmıydı?
İşte çalıştık bu ay çalışmaya devam bakalım nolcak :))) çok üstüme geliyolar arkadaşlarım sinir oluyorum bazı ama belli etmiyorum ben ilişkiye girmeye bile daha yeni yeni alışıyorum ilk gece ve sonrası sıkıntılıydı da benim birazeeeee naptın nasıl gidiyor?
Yeni gelenlere topluca hosgeldiniz diyorum kızlar bugün acayip bebek sevesim var.simdi siteye çıkıp bebekleri minciklamayi düşünüyorum.acaba ne tepki alırımMerhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız