- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- Konu Sahibi The Calender
- #9.281
günaydın,nasılsınız? ben bulantı ve baygınlıkla devam eden bir haldeyim.dün geceyi acilde geçirdim.inşallah sizler iyisinizdir...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm ya geçmiş olsun neden bu kadar ağır geçiyor peki.....İNŞALLAH hemen düzelirsin...günaydın,nasılsınız? ben bulantı ve baygınlıkla devam eden bir haldeyim.dün geceyi acilde geçirdim.inşallah sizler iyisinizdir...
ah keşke yaaa bide yakın olaydık kaçar kaçar gelirdim wallaa :)hiç mi bişe yiyemiyosunafiyet olsun 2 kilo verdim cnm sabah özellikle bişey yiyemiyorum ......zorluyorum ama işte ......ne vardı aynı şehirde olsaydık
geçmiş olsun canımm inş kısa zamanda düzelirsnz yagünaydın,nasılsınız? ben bulantı ve baygınlıkla devam eden bir haldeyim.dün geceyi acilde geçirdim.inşallah sizler iyisinizdir...
çok zorluyorum kendimi vitamin biraz işe yarıyo akşam yiyorum hepprogestan zaten bilirsin kabızlık yapıyo uyku halsizlik hepsiyle boğuşuyorum yinede hamdolsun iyiyim tabi......ah keşke yaaa bide yakın olaydık kaçar kaçar gelirdim wallaa :)hiç mi bişe yiyemiyosun
bilmezmiyim progestanı bende kullanıyorum walla cok zzorluo insanıçok zorluyorum kendimi vitamin biraz işe yarıyo akşam yiyorum hepprogestan zaten bilirsin kabızlık yapıyo uyku halsizlik hepsiyle boğuşuyorum yinede hamdolsun iyiyim tabi......
günde 3 taneyi düşün birdeneyse bunada şükür İNŞALLAH kontrole gittiğimde keser doktor......sende varmı değişiklik gerçi adet dönemi geçmeden hiç belirti olmayabiliyor...bu arada elifin eşi ameliyat olmuş ondada güzel gelişmeler olur İNŞALLAH....bilmezmiyim progestanı bende kullanıyorum walla cok zzorluo insanı
öylemii haklarında hayırlısı olsun inşalah. walla kuzum dediğin gibi adet zamanı gelmeyınce anlaşılmayacak göğüsler sızlamaya başladı bide iki gündür kasıklarım ağrıo ilaçlardan mı artık bilmiorumda günde iki progestan 3 estrofem bide sabah akşam gliforgünde 3 taneyi düşün birdeneyse bunada şükür İNŞALLAH kontrole gittiğimde keser doktor......sende varmı değişiklik gerçi adet dönemi geçmeden hiç belirti olmayabiliyor...bu arada elifin eşi ameliyat olmuş ondada güzel gelişmeler olur İNŞALLAH....
Bizim mideler iyi daayanıyor İNŞALLAH faydasını görürüz....bıcı bıcı yaptım oh rahatladım valla.....öylemii haklarında hayırlısı olsun inşalah. walla kuzum dediğin gibi adet zamanı gelmeyınce anlaşılmayacak göğüsler sızlamaya başladı bide iki gündür kasıklarım ağrıo ilaçlardan mı artık bilmiorumda günde iki progestan 3 estrofem bide sabah akşam glifor
iyiyiz cnm geçen kulaklarını çınlattık dedim şimdi gelir ama gelmedin sen nasılsın az kaldı?selam kızlar... napıyosunuz
iyi değilim ya grip oldum dün akşamdan beri kötüyüm... cuma günü izin aldım diye izin alamıyorum... doktora gidip rapor alsam aktardığım izinden düşülüyormuş rapor alamıyorum... öyle sandalye afedersin kıçıma bata bata oturuyorum şurda.. bu haftayı bi bitirsem az kaldı izne ayrılmama büyük bir istek ve arzuyla o günü bekilyorum. onun dışında iyiyim işte çok şükür bebişten yana bir sıkıntımız yok...iyiyiz cnm geçen kulaklarını çınlattık dedim şimdi gelir ama gelmedin sen nasılsın az kaldı?
sağol cnm...sanada geçmiş olsun ....ben bayağı zorlu bir dönemden geçtim sadece iştah olsaydı kanama faln oldu lekelenmeler devam ediyor umarım bir sıkıntı olmaz iişte haftada bir iğne ve progestan bakalım nasip te ne varsa onu göreceğiz hayırlısıyla.....ne zaman izine ayrılıyorsun bu durumda çok zordur çalışmak ALLAH yardımcın olsun kuzum.....iyi değilim ya grip oldum dün akşamdan beri kötüyüm... cuma günü izin aldım diye izin alamıyorum... doktora gidip rapor alsam aktardığım izinden düşülüyormuş rapor alamıyorum... öyle sandalye afedersin kıçıma bata bata oturuyorum şurda.. bu haftayı bi bitirsem az kaldı izne ayrılmama büyük bir istek ve arzuyla o günü bekilyorum. onun dışında iyiyim işte çok şükür bebişten yana bir sıkıntımız yok...
sen nasılsın.. okudum iştahımız yokmuş galiba... en kısa zamanda düzelir inşallah.
çok geçmiş olsun canım haberim yoktu.. dikkat et kendine ihmal etme sakın ilaçlarını falan...sağol cnm...sanada geçmiş olsun ....ben bayağı zorlu bir dönemden geçtim sadece iştah olsaydı kanama faln oldu lekelenmeler devam ediyor umarım bir sıkıntı olmaz iişte haftada bir iğne ve progestan bakalım nasip te ne varsa onu göreceğiz hayırlısıyla.....ne zaman izine ayrılıyorsun bu durumda çok zordur çalışmak ALLAH yardımcın olsun kuzum.....
gliforu yumurtalıklardaki insülin direncini kırmak için kullanıyorum canım estrofem rahimi kalınlaştrıp haırlıomş progestan da tutunmayı kolaylaştrıomuş canım :/ezelcim sen niçin bu kadar ilaç kullanıyorsun canım
az kalmış az doğur artıkçok geçmiş olsun canım haberim yoktu.. dikkat et kendine ihmal etme sakın ilaçlarını falan...
ben Allah nasip ederse 19 şubattan itibaren evdeyim valla sabırsızlıkla o günü bekliyorum geçmiyo günler
ayyy inşallah canım ya hayırlısı bakalım...az kalmış az doğur artık