- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- Konu Sahibi The Calender
- #9.041
Uzucu bir durum dimi ehhehehehe :)Anladım canım yakınmış iwettt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzucu bir durum dimi ehhehehehe :)Anladım canım yakınmış iwettt
Uzucu bir durum dimi ehhehehehe :)
TÜNAYDIN CNM.....Tunaydin tatlilarimmm
Napionuz nasilsiniz bakemTÜNAYDIN CNM.....
ay boş boş bakıyom yine kimseler yok valla sıkılıyorum ya......Napionuz nasilsiniz bakem
Himm evet herkes calisiyo ya o yuzden girmiyolardiur diger hamislerde yorgun herhalde biz kadik iste bole :) senin hamislik nasil bulaniomu miden kuzumay boş boş bakıyom yine kimseler yok valla sıkılıyorum ya......
cnm şükür halsizlik hali çabuk yorulma ve göğüs hassasiyeti dışında ara ara sık değil yani mide bulantısı hissi var bu arada akıntı var ......bunların dışında ağır bir belirti yok oğlumdada böyleydim hani çok ağır geçmemişti İNŞALLAH bundada ağır geçmez tek sorun iştahsızlık:)Himm evet herkes calisiyo ya o yuzden girmiyolardiur diger hamislerde yorgun herhalde biz kadik iste bole :) senin hamislik nasil bulaniomu miden kuzum
Ayy kiyamam zorla yesen miden mi almiyo hani bebis senin depodan buyuyo suan ya sen saglikli olki bebiste olsun ben sirf o yuzden kilo almaya calisiyorum depom saglam olsun diecnm şükür halsizlik hali çabuk yorulma ve göğüs hassasiyeti dışında ara ara sık değil yani mide bulantısı hissi var bu arada akıntı var ......bunların dışında ağır bir belirti yok oğlumdada böyleydim hani çok ağır geçmemişti İNŞALLAH bundada ağır geçmez tek sorun iştahsızlık:)
ben zaten çok uyuzum tek yemek yiyemem birde iştehsızlık tam oldu.....vitaminden dolayı akşam iştahım iyi oluyo dengeler inşallah......Ayy kiyamam zorla yesen miden mi almiyo hani bebis senin depodan buyuyo suan ya sen saglikli olki bebiste olsun ben sirf o yuzden kilo almaya calisiyorum depom saglam olsun die
insallah dengeler komsunu cagir onunla ye yemeklerini olmazmi :)ben zaten çok uyuzum tek yemek yiyemem birde iştehsızlık tam oldu.....vitaminden dolayı akşam iştahım iyi oluyo dengeler inşallah......
Ah nerde o komşular:)))çalışıyor kadın malesef cumartesi sadece evde:)))neyse zorluyacağım artık kendimi....insallah dengeler komsunu cagir onunla ye yemeklerini olmazmi :)
Oglunda yokmu butungun evde ?Ah nerde o komşular:)))çalışıyor kadın malesef cumartesi sadece evde:)))neyse zorluyacağım artık kendimi....
malesef oğlum annemlerle.........onlarla yaşamak istiyordu düzenini bozmak istemedi zaten ben çalışıyordum annem büyüttü ona karşı bağımlılığı var.......Oglunda yokmu butungun evde ?
Hadi ya ayyne kadardir ayrisiniz ayni sehirdesiniz ama dimi ? Ben bilmiyodum yamalesef oğlum annemlerle.........onlarla yaşamak istiyordu düzenini bozmak istemedi zaten ben çalışıyordum annem büyüttü ona karşı bağımlılığı var.......
yok gülüm ben istanbula bir türlü yerleşemedim o yüzden git gel yaptım sırf onu ikna etmek için ama malesef ikilemde yaşadık ama en son gelmeye karar verdim ve 2 ay öncede evi taşıdık annem ona oğlu gibi bakıyor bende hergün 3 kez telde görüşüyorum sık sık mersine gitme nedenim de o aslında ama büyüdü teyzesi artık 16 yaşında......işte herkesin bir yarası var içinde ara ara kanıyor ara ara kabuk tutuyor ama geçmiyor..........Rabbim büyük dert vermesin İNŞALLAH bu bebeğim analı babalı büyür tek dileğim bu.......Hadi ya ayyne kadardir ayrisiniz ayni sehirdesiniz ama dimi ? Ben bilmiyodum ya