- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
hoşgeldin bebişlilerdenmisin:):) bebiş bebiş bebiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin bebişlilerdenmisin:):) bebiş bebiş bebiş
cnm dudak erojen bölge. küçücük çocuğun hormanlarıyla oynamaya hangimizin hakkı var. üstelik cinsel yaşama başlama çağı çok erken yaşlara inmiş tvler reklamlar klipler sağolsun uzmanların açıklamaları valla bunlarannesi kızdı bana bende dedim dudaktan öpülmez bebek çocuğuna anlat kendide öptürmesin sonra dumur oldu kadın...kötülüğüne değil tabiki ama olsun bir sürü bakteri virüs dolaşıyo zaten sağlıksız bir dünya:)
anaamm kız ne tatlı olur dimi teyzesi dimi yaaa bal dudakkuyyyyyy kurban olur teyzesi verene
Sabahki idrarla daha doğru çıkar diye düşündüm .şu anda bile yapabilirsin bence
hahahahaha :) yok ben o kadar değilim benimde yeğen var dışarı çıktığımızda çok sıkmadıkları sürece bişi demiyorum :)ayyy ben hiç sevdirmem galiba içim gider ...eltimin oğlunu bir çocuk öpüyordu dudaklarından nasıl bir tepki vermişsem çocuk ağlamaklı şekilde uzaklaştı bebekten
ewet bekliyorum lütfennona cimcik yetmez omuzlarından tutup iyi bi sallamak lazım ki kendine gelsin yavrucak
bal gibi bal bal oyyyyyy işte yinede öpmememiz lasımanaamm kız ne tatlı olur dimi teyzesi dimi yaaa bal dudakk
hoşbulduk bebiş isteyenlerdenimhoşgeldin bebişlilerdenmisin:)
senden her eve lazımkızlar bozmayın moralinizi kendinize gelin yahu kızıcam amaa heeeoralarda bi yerlerde keyifleri yerinde demekki sıpaların. bu konular her türlü zor kaybetmeyin ümidinizi
sen bilirsin canım ama warsa cıkıo ya görümcem adetini beklediği gün işten çıknca akşam yapmştı çıkmıştıSabahki idrarla daha doğru çıkar diye düşündüm .
hoşgeldin cnm bence yaptır bu ay sonrası nolur nolmaz cnm bazı değerlerin normal olmaması durumunda gecikme olmaz en azından......Kizlaae masallah keyifler yerindee
Ben kirkulu ruyam doktordan do dum smdi. Alttan muayene etmedi yalnz beni Sadce eultrasonla bakti adetlermn duzenli olup olmadgini sordu. Yumurtalarm olusmus bi kac gune catlar dedi. Bi de folik asit yaZdi bebek dusundugum icin. Hormon tahliline gerek duymuyorum ama istersen adetliyken gel dedi. Sizce yaptrmali miyim?
hissettin miewet bekliyorum lütfenn
bizdensin yani....tmm tatlım yaz adet tarihini ekliyeyim listeye olurmu beraber bekleyelim:))hoşbulduk bebiş isteyenlerdenim
Akşam yaparım hbr veririm o zaman size.sen bilirsin canım ama warsa cıkıo ya görümcem adetini beklediği gün işten çıknca akşam yapmştı çıkmıştı
alemsin kız valla yok o daha farketmedi:))hissettin mi
ayhhhh bi an yerimden oynadım yaniihissettin mi
benimki 2 3 4 ayda bir oluo son 27 haziranda oldum .. braz daha bekleyp test yapçam inş.bizdensin yani....tmm tatlım yaz adet tarihini ekliyeyim listeye olurmu beraber bekleyelim:))