- 25 Mart 2014
- 2.291
- 393
- 37
-
- Konu Sahibi The Calender
inşallah bakalım yumurtlamadan hemen sonra kasık ağrılarım başladı inşallah tutunma ağrısıdır diye avutuyorum kendimi umut etmek de güzel birşey sonuçta :)aynen cnm çözüm araması güzel tabi inşallah sonuç olumlu olur?
Rabbim yardımcımız olsun hepimizin bi mutsuzluk gelio yıkıo benibenden de etkilendin sen neyse bak ben düzeldim sen de iyi ol bakalım cumaya herşey belli olur inşallah güzel haberi verirsin bize.......değilsede en azından çözümüne bakılır cnm benim:)
umut olmazsa olmaz elbet inşallah tutunmuştur annesi çok nazlı olacak bunlar eminim bizde çoook hasretle beklediğimizden kucağımızdan düşürmeyeceğiz:)inşallah bakalım yumurtlamadan hemen sonra kasık ağrılarım başladı inşallah tutunma ağrısıdır diye avutuyorum kendimi umut etmek de güzel birşey sonuçta :)
anneleri umutlanacak sabırsızlanaca ki onlara gelecekte çok iyi bakacak. zor kazanılan şeyler çok kıymetli olur unutmayın lütfen ve sakın umudunuzu kaybetmeyinRabbim yardımcımız olsun hepimizin bi mutsuzluk gelio yıkıo beni
bende öle diyorum eşim diyor ki sen çocuğu sevdirmezsin de ama tabiki öle birşey yapmam da dikakt ederim ama cılkını çıkartmamumut olmazsa olmaz elbet inşallah tutunmuştur annesi çok nazlı olacak bunlar eminim bizde çoook hasretle beklediğimizden kucağımızdan düşürmeyeceğiz:)
inşallah hayırlısıyla olmazsınız hakkınızda hayırlısı belirti varmı pekiBat bugün eğer gece olmazsam sizce test için erken mi
Sadece 2 haftadır arada beni rahatsız eden bir mide bulantısı var o kadar. Göğüslerimde ağrı fln yok. Galiba ben boşyere ümitleniyoruminşallah hayırlısıyla olmazsınız hakkınızda hayırlısı belirti varmı peki
ha şöyle bir tane eli sopalı olsun arada kendimize gelelim valla iyi oldu peteğim bukızlar bozmayın moralinizi kendinize gelin yahu kızıcam amaa heeeoralarda bi yerlerde keyifleri yerinde demekki sıpaların. bu konular her türlü zor kaybetmeyin ümidinizi
ayyy ben hiç sevdirmem galiba içim gider ...eltimin oğlunu bir çocuk öpüyordu dudaklarından nasıl bir tepki vermişsem çocuk ağlamaklı şekilde uzaklaştı bebektenbende öle diyorum eşim diyor ki sen çocuğu sevdirmezsin de ama tabiki öle birşey yapmam da dikakt ederim ama cılkını çıkartmam
anam heryerdede eli sopalı olan ben oluyom yahuha şöyle bir tane eli sopalı olsun arada kendimize gelelim valla iyi oldu peteğim bu
anlaşalım önce çok karamsarlardan başla benle ezel:)))anam heryerdede eli sopalı olan ben oluyom yahucimciklimmi şöyle sıradan topunuzu
nefret ederim nefret git karını kocanı öp dudağından çocuğu ne öpüyon ııyyyy sinirlerim depreştiayyy ben hiç sevdirmem galiba içim gider ...eltimin oğlunu bir çocuk öpüyordu dudaklarından nasıl bir tepki vermişsem çocuk ağlamaklı şekilde uzaklaştı bebekten
şu anda bile yapabilirsin benceBat bugün eğer gece olmazsam sizce test için erken mi
annesi kızdı bana bende dedim dudaktan öpülmez bebek çocuğuna anlat kendide öptürmesin sonra dumur oldu kadın...kötülüğüne değil tabiki ama olsun bir sürü bakteri virüs dolaşıyo zaten sağlıksız bir dünya:)nefret ederim nefret git karını kocanı öp dudağından çocuğu ne öpüyon ııyyyy sinirlerim depreşti
emınım çok kıymetli olacaktır gelsinde bi kuzucummmanneleri umutlanacak sabırsızlanaca ki onlara gelecekte çok iyi bakacak. zor kazanılan şeyler çok kıymetli olur unutmayın lütfen ve sakın umudunuzu kaybetmeyin
ona cimcik yetmez omuzlarından tutup iyi bi sallamak lazım ki kendine gelsin yavrucakanlaşalım önce çok karamsarlardan başla benle ezel:)))
uyyyyyy kurban olur teyzesi vereneemınım çok kıymetli olacaktır gelsinde bi kuzucummm