- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
- Konu Sahibi The Calender
- #8.581
ezan waktinde mi kk da mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kk da kuzum.....ezan waktinde mi kk da mı
canım neden iğne oldun dr mu uygun görüyor senmi istiyorsun yani çatlamıyormu?ne tuhaf sağdan hissetmemiz ne oluyor acaba ordacanım bu ay bende çatlatma iğnesi oldum 10 gün oldu bende soldan yumurtlamıştm ama sağ tarafım ağrıdı tuhaf
radyomarda erkek varahhh canımm benimm inşaALLAH hep bir aksilik 2 aydır hsg çekilemiyorum medipolde çektirecektim dün uğraştım randevu vermiyorlar 3 hafta doluymuş batatom var radyotom var dediler ben bayan istiyorum birde şu betatomla görüşeceğim
kuzum ismin neydi:)canım neden iğne oldun dr mu uygun görüyor senmi istiyorsun yani çatlamıyormu?ne tuhaf sağdan hissetmemiz ne oluyor acaba orda
yani şöyle aslında çatlıo ama çatladığı anı bilmek için yaptı canım iğneyi bende istedim zaten yapmasını cumartesi iğneyi yapmştı pazartesi çağrmıştı bakmak için çatlamş dedi iştecanım neden iğne oldun dr mu uygun görüyor senmi istiyorsun yani çatlamıyormu?ne tuhaf sağdan hissetmemiz ne oluyor acaba orda
canım üç yılı geride bırakınca nasıl kısa geliyor bana bir bilsen inşaAllah sen beklemeyeceksin bu kadar dualar hürmetine ben hep ediyorum leylamız hamile oldu inşaAllah bizde olacağız umut ve dua çok önemli1 yıl kısa bi zaman gibi gelmio artık bana hayırlısı ama ne diyim
canım benım doktorumda erkek hsgmıde o cektıradyomarda erkek var
aişe elif canımkuzum ismin neydi:)
annem kızım olursa elif koyacam biliyomusun:)))))aişe elif canım
yani şöyle aslında çatlıo ama çatladığı anı bilmek için yaptı canım iğneyi bende istedim zaten yapmasını cumartesi iğneyi yapmştı pazartesi çağrmıştı bakmak için çatlamş dedi işte
inşallah canımm adına bayıldım bak leylanın kızı olursa adını elif koyacak bende aişe beyzaanldım canım hadi inşaAllah tutmuştur
cnm tamda aklımdan sen geçiyordun biz iyiyiz kuzum sen nasılsın bu arada senin ismimn neydi cnm?günaydın ,nasılsınız? polyannacığım 500 ayetim kaldı ama dün akşamda okuyamadım.koltukda sızıp kalmışım.bugün gün içerisinde namazların peşine tamamlamayı düşünüyorum.
annem kızım olursa elif koyacam biliyomusun:)))))
hay ağzına sağlık cnm İNŞALLAH.......rabbim hepimize 2015 te nasip edecek İNŞALLAH ben hissediyorum......ayyy ne güzel ismim diye söylemiyorum ama çok kibar bir isim gerçekten :)inşaAllah senin gibi kalbi temiz ahlaklı sağlıklı güzel bir kızın olur canımm
tmm kuzum benim bitti kızları bekliyorum sonrada dua bölümünde ayetel kürsi ile el mucib okuruz İNŞALLAH...bu arada arkadaşlar fetva sayfasından okudugumuz bu fetih suresi ve ayetel kürsünün abdestsin okunabilir mi bilgisini ararken su yazıyı buldum dioki eğer Kuranı Kerimi elinize almadan ezberden okursanız bir sakıncası yoktur ama Kuranı Kerim elinizdeyken okuyamazsınız.. tabi abdestli okumak çok daha güzel ben bu yüzden okuyamamıştım ewde okuduğumda yetişmez die düşünmüştüm şimdi okuyacağım