- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #8.601
BİZE YAZ DÖNÜNCE CNM....ben çıkıyorum canlarım hazırlanayım yavaş yavaş moralli kalın iyi bir gün geçirin mutlu etki mutlu ol:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BİZE YAZ DÖNÜNCE CNM....ben çıkıyorum canlarım hazırlanayım yavaş yavaş moralli kalın iyi bir gün geçirin mutlu etki mutlu ol:))
cnm tamda aklımdan sen geçiyordun biz iyiyiz kuzum sen nasılsın bu arada senin ismimn neydi cnm?
Annem ahanda başlamış sende ALLAH kolaylık versin .....ismim ayşegül,bu sabah pek iyi değilim.işe otobüsle gidip geliyorum.otobüsde başım döndü midem bulandı.hala da midem kötü,düzelemedim
gelince yaz canımmmmben çıkıyorum canlarım hazırlanayım yavaş yavaş moralli kalın iyi bir gün geçirin mutlu etki mutlu ol:))
canım elif aişeyle yarı yarıya yaz bizi yarısını ben okuyum olur muDILEGI: istediğim günahlarımın affı, sağlığımda hiç bir sorun çıkmaması ve hayırlı sağlıklı eşimle huzurla mutlulukla büyüteceğim evlatlarımın olması. Allahim @@ezeleren (gülbeyaz)Arkadasimizin gonlundeki dilegini gerceklestir..dualarimizi sana gonderiyoruz hayirlarla kabul et rabbim..
1---ezeleren(gülbeyaz)--------9999 fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)
2---polyanna23(leyla)-------- fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)--2500---OKUNDU
3---sweet42(elif)---------------fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)--2500
4----moonserose(ayşegül)-----fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)--2499
5---yasuyasu(aişe elif)---------fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)---2500
katılıma göre arkadaşlara dağıtacağım liste başından başlayalım........
.......OKUYANLAR BANA İLETİRSE SEVİNİRİM.............
tmm cnm öyle yapayım....gelince onada haber vereyim...canım elif aişeyle yarı yarıya yaz bizi yarısını ben okuyum olur mu
tamm canım bahsettiğin topiğe baktım şimdi ordada yazmışlar 313 ayetel kürsü 3025 el mucip hergün bir kişiye okuyorlarmıştmm cnm öyle yapayım....gelince onada haber vereyim...
evet ben katıldım işte ona sende ya katıl ya da biz ayrı açalım olurmu:)tamm canım bahsettiğin topiğe baktım şimdi ordada yazmışlar 313 ayetel kürsü 3025 el mucip hergün bir kişiye okuyorlarmış
bende yazdım da şimdi bilmiyorum ayrı açalımmı aslında bu topiğimzden de yapabilirz ama nasıl dersen sen öle yapalım hadi taze anneevet ben katıldım işte ona sende ya katıl ya da biz ayrı açalım olurmu:)
ordada olalım buradada duanın fazlası makbul:))))fetih bitsin başlayalım olurmu?bende yazdım da şimdi bilmiyorum ayrı açalımmı aslında bu topiğimzden de yapabilirz ama nasıl dersen sen öle yapalım hadi taze anne
tamam canım sayı fazla olnca belki zor oluodr az olunca katılım daha cok oluo orda baktm daordada olalım buradada duanın fazlası makbul:))))fetih bitsin başlayalım olurmu?
cnm ya bende biliyorum ama bir yasini nerdeyse bir günde okuyorum keşke ilerletebilsemkuran bilsemm hergün meryem suresini okurum aslında ya
okudukça hızlanır heralde sen cok oku canım şimdi görümcem hamilelği süresince maşallah diyim 9 hatim yaptıcnm ya bende biliyorum ama bir yasini nerdeyse bir günde okuyorum keşke ilerletebilsem
MAŞALLAH ayyyyy keşke bende okusam.....okudukça hızlanır heralde sen cok oku canım şimdi görümcem hamilelği süresince maşallah diyim 9 hatim yaptı
ya başımda bir hoca olsa doğru okuyomuyum diyede tedirgin oluyorum aslında.....en iyi okuyayım ya.......okuyabildiğin kadar oku canımm
internetten takip et canımya başımda bir hoca olsa doğru okuyomuyum diyede tedirgin oluyorum aslında.....en iyi okuyayım ya.......