- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #8.621
hiç denememiştim cnm bir bakayım bugün......internetten takip et canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç denememiştim cnm bir bakayım bugün......internetten takip et canım
ben harfleri falan birleştrmeyi biraz biliyorum bazen öyle yapıyorum internetten açıyorum bende takip etmeye çalışıyorumhiç denememiştim cnm bir bakayım bugün......
ya aslına bakarsan geçen yaz tevcitli başladık ve kurana geçmiştikki ben buraya geldim bakarada yım hala yani hatim edemedim ama yasin okudum hani meryem okudum yalnızca çok uzun sürüyo işte intden deneyeyim bu sefer....ben harfleri falan birleştrmeyi biraz biliyorum bazen öyle yapıyorum internetten açıyorum bende takip etmeye çalışıyorum
kuzum 6 kişi okumuş meryem daha da okunur ......bende dua ediyorum o kardeşlerime....yanii bi bak bakalım cnımm
Allah razı olsun başta senden sonra hepsindenkuzum 6 kişi okumuş meryem daha da okunur ......bende dua ediyorum o kardeşlerime....
sonucu yaz mutlaka cnm....
cnm benim siz<leri almadan bir yere gitmem hepimiz hamiş olup başka topik açacağız:))))RABBİM en kısa zamanda sizede nasip etsin İNŞALLAH....Ben geçmişi yeni okudum 2 günde ne güzel haberle yazılmış topiğe yaa leyloşum çok duygulandım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.. Darısı başımıza Allahım tez zamanda tüm isteyenlere nasip etsin.. benide unutmayın dualarınızda.. Bizi bırakma emi hamile kalan gidiyo sen gitme olurmu?
STRES DÜŞMAN AMA HERŞEYİN BİR ÇARESİ VAR KAFAN DA BELİRSİZLİK KALKAR CNM.....tamam canım yazarım.. yarın alıcaz sonuçları hayırlısıyla, umarım iyi gelir stresliyiz cok
kuzum benim dillerine sağlık o zaman diğer arkadaşlardan azaltayım...leyla abla ben 2000 tane okudum ayeti
haber vermek için bitirmeyi bekliyordum paylaştırdığını yeni gördümkuzum benim dillerine sağlık o zaman diğer arkadaşlardan azaltayım...
DOKTOR NE DEDİ CNM?haber vermek için bitirmeyi bekliyordum paylaştırdığını yeni gördüm
çok yoğunlardı canım baya beklettiler üç tane normal doğum yaptırmış bu gün yumurta çatlamışmı diye muayne etti güzel haber alırsın inşaAllah dedi aaaaaaaa bu arada yanlış anlamışım sağdan yumurtlamışım ben hani kramp sağdan girdi demiştim ya:))DOKTOR NE DEDİ CNM?
canım sen nasılsın neler hissediyorsun?bak sakın yorma kendini bol bol dinlen keyfini çıkar bu anların dr a ne zaman gidiyorsun?DOKTOR NE DEDİ CNM?
cumaya randevu aldım cnm.........karışık bir his inancanım sen nasılsın neler hissediyorsun?bak sakın yorma kendini bol bol dinlen keyfini çıkar bu anların dr a ne zaman gidiyorsun?