- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #8.541
kafam çok karışık cnm ya devlette de bir doktorum vardı ama benim özele gitmem şart o yüzden medipoldeki ebru yamı gitsem bilemedim....kime gideceeksin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kafam çok karışık cnm ya devlette de bir doktorum vardı ama benim özele gitmem şart o yüzden medipoldeki ebru yamı gitsem bilemedim....kime gideceeksin canım
bu arada elif miş doktorun adı yanlış yazmışım kuzum....kafam çok karışık cnm ya devlette de bir doktorum vardı ama benim özele gitmem şart o yüzden medipoldeki ebru yamı gitsem bilemedim....
çok sevindim canım,hayırlısıyla çarşamba günüde haberlerini alırız inşallahÇarşamba gidecem aradım doktoru cnm bu arada kanda kesinleşti cnm......
evet canım onun hakkındada nagehan hanım hakkındada iyi yorumlar okudum ayfer hanıma çok hevesli gittim ama resmen küstahlık yaptı soru sormama bile tahammülü yoktu dalga geçer gibi konuşmalar hele o sekreteri daha içeri girmeden hesaba çeker gibi hızlı hızlı konuşmalar dik bakışlar inan yarın zor gideceğim inşaAllah bu yazdıklarımdan utandırırlarbu arada elif miş doktorun adı yanlış yazmışım kuzum....
cnm gitme o zaman sekretere bende kıl olmuştum ama kadın öyle değildi sadece eşimle ilgili konuda beni uyardı o yüzden nedense ona biraz hislerim sıcak......beraber elifemi gitsek kuzu hem tanışırız da:))))evet canım onun hakkındada nagehan hanım hakkındada iyi yorumlar okudum ayfer hanıma çok hevesli gittim ama resmen küstahlık yaptı soru sormama bile tahammülü yoktu dalga geçer gibi konuşmalar hele o sekreteri daha içeri girmeden hesaba çeker gibi hızlı hızlı konuşmalar dik bakışlar inan yarın zor gideceğim inşaAllah bu yazdıklarımdan utandırırlar
:) inşaAllah canım bende onu düşünüyorm yarında bir gideyim bakalım bir daha gitmyi düşünmüyorum ayfer hanımacnm gitme o zaman sekretere bende kıl olmuştum ama kadın öyle değildi sadece eşimle ilgili konuda beni uyardı o yüzden nedense ona biraz hislerim sıcak......beraber elifemi gitsek kuzu hem tanışırız da:))))
kız leyla abla bu arada akşam yine havuç suyu içtim:) inşaAllah canım bende onu düşünüyorm yarında bir gideyim bakalım bir daha gitmyi düşünmüyorum ayfer hanıma
ssen yumurtlamadan sonra içme gülüm sadece yumurtlamada iç eşin devam etsin ama ...iyi gelecek hissediyorum İNŞALLAH.....kız leyla abla bu arada akşam yine havuç suyu içtim
Tmm cnm ben cumaya gün alcam elife bakalım randevu dolu değildir umarım....:) inşaAllah canım bende onu düşünüyorm yarında bir gideyim bakalım bir daha gitmyi düşünmüyorum ayfer hanıma
evet canım bende öyle düşündüm inşaAllahssen yumurtlamadan sonra içme gülüm sadece yumurtlamada iç eşin devam etsin ama ...iyi gelecek hissediyorum İNŞALLAH.....
kuzum bu arada şu kenzül arş duasını oku bol bol günde 1 kez mutlak oku.......evet canım bende öyle düşündüm inşaAllah
pahalıymış ya, benim esim 150ye yaptırdı 2 gün önce bakırköyde.. ne fark var acaba o kadar fiyat oynadığına göre..süper bizde medipole gitmeyi düşünüyorduk.. önce doktora mı göründünüz? tavsiye edebileceğin doktor var mı? Bu arada çok teşekkürederim cevabın için:)
pahalıymış ya, benim esim 150ye yaptırdı 2 gün önce bakırköyde.. ne fark var acaba o kadar fiyat oynadığına göre..
ALLAH razı olsun cnm benim İNŞALLAH sizlerede nasip olacak bana mutlu haber vereceksiniz...The Calender canım ara ara takip ediyordum seni, çok çok sevindim senin için Allah kucağına sağlıkla sıhhatle almanı nasip eder inşallah.. Ay resmen gözlerim doldu sanki tanıyormuşum gibi :)
sonucu yaz mutlaka cnm....eşimde dışarda bir laboratuvara yaptırdı 185 tl almışlar.. bir fark olacağını sanmıyorum..