- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
- Konu Sahibi The Calender
- #8.561
günaydın arkadaşlarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın cnm......günaydın arkadaşlarr
günaydın cnm benim bizlerede haber ver varmı çatlama belirtisi akıntı kramp türü bişeyler oldumu....hayırlı sabahlaaarr nasılsınız?ben bu gün yumurtamın çatlayı çatlamadığını öğreneceğim inşaAllah
ezelcim sen daha bir senedir bekliyorsun canının hiç sıkma çok normal bir süre olacak inşaAllah soğan suyunu yaptın mı sen onu yapan çok kişi kurtuldugünaydın arkadaşlarr
günaydın cnm benim bizlerede haber ver varmı çatlama belirtisi akıntı kramp türü bişeyler oldumu....
benim sağdaki yumurtalığım yok ama hep ağrı sağda olmuştu kuzum onu baz alma İNŞALLAH tutunmuştur annesi:)akıntım oldu canım kramp sağımda hissettim ama soldan yumurtlamışsın dedi:)
canım bu ay bende çatlatma iğnesi oldum 10 gün oldu bende soldan yumurtlamıştm ama sağ tarafım ağrıdı tuhafakıntım oldu canım kramp sağımda hissettim ama soldan yumurtlamışsın dedi:)
leylaa sen nasıl bi insansın yaasizlere söylemiştim ezan vaktinde dua kardeşliğinde dua ediyoruz birbirimize ,yasin meryem ,fatiha ayeteel kürsi ve aklınızdan geçen tüm dualar ben kendim için çok istemiştim şimdi hepiniz için istiyorum yasu yasu kuzum ismin neydi?ezele istedim dün 98 eyetel kürsi okundu ve şuan 50 lerde fatiha okundu sırayla okutacağım sizede
1 yıl kısa bi zaman gibi gelmio artık bana hayırlısı ama ne diyimezelcim sen daha bir senedir bekliyorsun canının hiç sıkma çok normal bir süre olacak inşaAllah soğan suyunu yaptın mı sen onu yapan çok kişi kurtuldu
şimdide meryem suresi yazdım senin adına okunacak ....keşke elimden fazlası gelse ama dua işte rabbim kapıları açar İNŞALLAH......bana çok dua eden oldu ALLAHım binlerce kez razı olsun şimdi sıarada sizler varsınız:)))leylaa sen nasıl bi insansın yaa
canımmm Allah razı olsunn Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahhşimdide meryem suresi yazdım senin adına okunacak ....keşke elimden fazlası gelse ama dua işte rabbim kapıları açar İNŞALLAH......bana çok dua eden oldu ALLAHım binlerce kez razı olsun şimdi sıarada sizler varsınız:)))
İNŞALLAH cnm benim.......canımmm Allah razı olsunn Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahh
canım ezan waktini indirdim senin yazdığınıda gördüm seni çok seviyorummm... bende yazdım şimdi dün biyerde okudum istediğiniz birşeye ulaşabilmek için 313 kere ayetel kürsü okuyun yazıodu onuda okuyalımmı? isteyen arkadaşlarla tabi, hamile arkadaşlarımızın sağlıcakla bebeklerine kavuşmaları için diğerlerininde sağlıklı bi şekilde hamile kalabilmeleri için?İNŞALLAH cnm benim.......
tmm cnm benim bende seni:)))...bu arada yazalı 15 dk oldu 2 kişi okumuş sağolsunlar:)bu kızlar girip bana bildirseler fetih suresi ile beraber mi yapalım bitincemi cnm......canım ezan waktini indirdim senin yazdığınıda gördüm seni çok seviyorummm... bende yazdım şimdi dün biyerde okudum istediğiniz birşeye ulaşabilmek için 313 kere ayetel kürsü okuyun yazıodu onuda okuyalımmı? isteyen arkadaşlarla tabi, hamile arkadaşlarımızın sağlıcakla bebeklerine kavuşmaları için diğerlerininde sağlıklı bi şekilde hamile kalabilmeleri için?
bu arada dualarımız sizinle bölümü varya orada bir topik aç ordada sağolsun arkadaşlar okurlar liste yaparsın olmazmı cnm......canım ezan waktini indirdim senin yazdığınıda gördüm seni çok seviyorummm... bende yazdım şimdi dün biyerde okudum istediğiniz birşeye ulaşabilmek için 313 kere ayetel kürsü okuyun yazıodu onuda okuyalımmı? isteyen arkadaşlarla tabi, hamile arkadaşlarımızın sağlıcakla bebeklerine kavuşmaları için diğerlerininde sağlıklı bi şekilde hamile kalabilmeleri için?
ahhh canımm benimm inşaALLAH hep bir aksilik 2 aydır hsg çekilemiyorum medipolde çektirecektim dün uğraştım randevu vermiyorlar 3 hafta doluymuş batatom var radyotom var dediler ben bayan istiyorum birde şu betatomla görüşeceğimbenim sağdaki yumurtalığım yok ama hep ağrı sağda olmuştu kuzum onu baz alma İNŞALLAH tutunmuştur annesi:)