- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- Konu Sahibi The Calender
- #8.501
Leylam gittinmi kana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gelde şimdi paytipoyu öpme jel demişti ilk kullanımım ve yumurtama bile denk gelmedi....yani bişey olsa bile RABBİM nasip ederse olur elbet ama jel vesilem oldu.....
ALLAH razı olsun cnm benim İNŞALLAH GÜLBEYAZ ELİF DEMET HERKES HAMİŞ KALACAK İNŞALLAH....Gozlerim dolup dolup tasiyor Allaha cok sukur leylosum coookk sevindim. Rahman Rabbimiz herseye kadir. Biz sebeplere yapistik Rabbim diledi cok sukur bin sukur. Hayirli haberlerini bekliyoruz. Darisi diger kizlarin basina ezelereni daha erken dtanidigimiz icin sira onun:)))))
günaydın cnm ne zaman gittin doktora kestiremedim ne zaman gideceğimi?günaydın ,ben 5 haftalık kesecikmişim teyzelerim.annem size de çok dua ediyor ve polyanna ya çok seviniyorrr
günaydın cnm ne zaman gittin doktora kestiremedim ne zaman gideceğimi?
MAŞALLAH CNM aramızda 1 hafta var....:)dün gittim doktora,adetim 1 hafta gecikmişti.çok şükür 5 haftalık gebeymişim canım
senden de tez vakitte güzel haberler alırız inşallahMAŞALLAH CNM aramızda 1 hafta var....:)
giderim bu hafta bakalım hayırlısı cnm......senden d
senden de tez vakitte güzel haberler alırız inşallah
cnm benim aklıma gelmezdi vallahi aramızda 5 hafta kuzum ALLAH tamamına erdirir sevincimizi tam yaşarız hayırlısıyla İNŞALLAH......Leylammmmm ne duyuyorum ben ay ayyy çok sevindim.Rabbim tamamına erdirir inş.Rabbim ol dedi jel de vesile oldu demek.iyi ki de kullanmissin canım. Gerçekten sevinçten ağzım kulaklarima kadar geldi.@polyanna23 demek bebisime arkadaş geliyor yuppiii
CNM BENİM ÜZÜLME OLURMU BAK BU AY ADETİN BİTSİN BEN SANA JELİ GÖNDEREYİM:)Ben kirmizi kart yedim kizlarrr
ayy çok saool bitanem eşim amelyat olmadan olurmu bilmiyorumkiiCNM BENİM ÜZÜLME OLURMU BAK BU AY ADETİN BİTSİN BEN SANA JELİ GÖNDEREYİM:)
olur ALLAHın izniyle filmi çektir sen yinede göndereyim ben cnmayy çok saool bitanem eşim amelyat olmadan olurmu bilmiyorumkii
rahim filmi için dr araştırıyorum bakalım
sağol canım teşekkür ederim doktora ilgili ve güler yüzlü denildiği için hevesli gitmiştim ama şu ana kadar gördüğüm en soğuk kadın doğumcu bana soğuk davrandı canımcnm ALLAH yardımcın olsun İNŞALLAH .....doktorrum çok hoştur umarım tedavinde bebekle sonuçlanır doktorda vesile olur....
ay canım kıyamam tek erkek oluncada zor aslında her şeyin bir güzelliği bir zorluğu var sen kendini yıpratmamaya çalış canım Allahım onlarada anlayış versiniyi haberlerini bekliorz kuzucumm..
1 yıldır ewliyim ben we eşim tek erkek başka gelin yok yani söylesemde anlamıyolar söylemesemde anlamıyolar zaten ben sinirlendiğimle kalıyorum öle
gelde şimdi paytipoyu öpme jel demişti ilk kullanımım ve yumurtama bile denk gelmedi....yani bişey olsa bile RABBİM nasip ederse olur elbet ama jel vesilem oldu.....
canım gittinmi dr abunlar kuzum sende bak....
kuzum bat 7 ile 9 arasıydı ama sancı ara ara oluyordu ezel aklıma soktu testte vardı yaptım böyle işte kanım da aynı akşam 356 idi İNŞALLAH dua edin sağlıklı bir gebelik olsun bende size dua edeceğim kuzum İNŞALLAH sizdende böyle güzel haber alacağız.......canım gittinmi dr a
bat ne zamandı senin kaç gün gecikti?