- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #8.141
aminnnnn inşallah..........Kesinlikle fistiklarim 2015 bize bebeslerimizi kucagimiza alacagimiz kocislerimizle gecirecegimiz saglikli huizurlu gecirecegimiz bir yil olur insallahhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnnnn inşallah..........Kesinlikle fistiklarim 2015 bize bebeslerimizi kucagimiza alacagimiz kocislerimizle gecirecegimiz saglikli huizurlu gecirecegimiz bir yil olur insallahhhh
bugün 14. gün 12. gün gittim en son 12 mm di canmkac mm olmusta kacinci gun bugun tatlim
hadi bakalım ....bol incir yeseydin kuzumbugün 14. gün 12. gün gittim en son 12 mm di canm
keşke yeseydin cnm ya neyse büyümüştür zaten gerek yoktur İNŞALLAH......yemedimde kuzum ıkı gundur bısede yıyemıyorum yıne bakalım bugun ne kadar buyumusler
29 aralık henüz olmadım ama kan testi negatifbat ne zamandıki senin ?
29 aralık ta olmam gerekirdi henüz gelen giden yok ama kan testide negatifCNM GECİKTİMİ ADET?
misafirin varmı canım?Temizlikle yemek hazırlığı yapılacak biri beni kaldırsın:)))))
çıkmama ihtimali yokmudur hala olmadıysan nie olmadınkine29 aralık henüz olmadım ama kan testi negatif
hımm büyür bugün olmazsa yarın kesin iğneni yapar tatlım sen içini ferah tut balımmbugün 14. gün 12. gün gittim en son 12 mm di canm
aminnn aminn inşallaahh bebişlerimizde gelmiştir inşallahh leylammmaminnnnn inşallah..........
yok gülüm misafir yok kaynım var eşim birde ben ama tabi herzamanki gibi bir gün bizim için........misafirin varmı canım?
İNŞALLAH CNM....aminnn aminn inşallaahh bebişlerimizde gelmiştir inşallahh leylammm
hiç gecikirmiydi cnm yani hep böle geçmi olursun?29 aralık henüz olmadım ama kan testi negatif
cnm benim seninde eşinle ve çocuklarınla mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl geçirmen dileğiyleMutlu yıllar kızlar....
2015 hepimize mutluluk getirsin insallah...
Yeni yılda sizin mucizeleriniz de gelsin beklediğiniz bebişler konsun göbüşlerinize
inşallah kuzum ya bakalım bugun ne dicek 13:40 da randewum birazdan cıkıcamhımm büyür bugün olmazsa yarın kesin iğneni yapar tatlım sen içini ferah tut balımm
güzel dilegin için tşk ederim güzel kalpli arkadaşım...cnm benim seninde eşinle ve çocuklarınla mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl geçirmen dileğiyle