- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- Konu Sahibi The Calender
- #8.101
boğalımm onuuuu aynen diğer kadında çokk uyuz adam nasıl aşık oldu ona anlamadımmsorma nankör ki ne nankör tam analarının kızları yani....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boğalımm onuuuu aynen diğer kadında çokk uyuz adam nasıl aşık oldu ona anlamadımmsorma nankör ki ne nankör tam analarının kızları yani....
hahahahaha zaten tek star adam oldu galiba kimse kalmadı:))))boğalımm onuuuu aynen diğer kadında çokk uyuz adam nasıl aşık oldu ona anlamadımm
sensizlik hoş olmasada tamam napalım doktoramı kuzum:)bende izliorum onu ewett güzel bi dizi kızçeler ben öğleden sonra yokum haberinz olsun
neden yoksunnn dr mı gitcenn incir yee yumoşlar büyüsün dieeeebende izliorum onu ewett güzel bi dizi kızçeler ben öğleden sonra yokum haberinz olsun
cnm bu yumurtlama gününden sonra hep yaşıyorum normlmi acaba göğüslerim adete kadar sızlıyor ya......neden yoksunnn dr mı gitcenn incir yee yumoşlar büyüsün dieeee
normal herhaldeee ayy sormaa bende öleyim biz herhal bu ayyda tutturamadıkk kocişii boğucammmmcnm bu yumurtlama gününden sonra hep yaşıyorum normlmi acaba göğüslerim adete kadar sızlıyor ya......
kuzum en son hormonlarına ne zaman baktırmıştın...normal herhaldeee ayy sormaa bende öleyim biz herhal bu ayyda tutturamadıkk kocişii boğucammmm
ama bendde gögüste şişkinlik oluyo öle çok hassas diil ama hormonlarda normall çıkıooo zaten bi yaptır ne kaybedicendeeeaaaa prolaktin yüksekliğinden olabiliyormuş adette gidecektim kesin karar verdim hormonlara baktıracağım neredeyse 6 aydır her yumurtlamada başlıyo adete kadar sürüyor(((
benimde şişkin oluyo normalde de sızı oluyo üstüne yatamıyorum o derece aynen ne kaybederim çok çok iki tüp kanama bendde gögüste şişkinlik oluyo öle çok hassas diil ama hormonlarda normall çıkıooo zaten bi yaptır ne kaybedicendeee
24 kasımda tatlımm baktırdımkuzum en son hormonlarına ne zaman baktırmıştın...
yok kuzum ewe gitcem bu hafta zaten hergün öğleden sonrası için iznimi almştımsensizlik hoş olmasada tamam napalım doktoramı kuzum:)
iyi yapmışsın cnm dinlenirsin.....yok kuzum ewe gitcem bu hafta zaten hergün öğleden sonrası için iznimi almştım
normal cnm bende bir ara yaşadım hayırlısı bebiş olsunda evinde otur onu büyüt .......walla işten kaçacak yer arıyorm ya
Sütün geliyo mu? Bence kullanma. Bi konuda okudum hormonları duzenliyo diye bi ot kullanmışlar prolaktin olmuş 500 küsür nasıl dusurcekler bilmiyom valla... Prolaktin ilacı küçücük bişey düşün 0.50 mg 1 tableti. Ben o tableti ikiye bölüp yarısını pazartesi yarısını perşembe alıyorum :)Agnuscaston prolaktin bitkisel ilaç....bir konuda okudum şimdi eğer yüksek çıkarsa kullanırım.....
canım şimdi akıntı mesela oluyo ben peçete koyuyorum ve her namazda değiştiriyorum peçete mi değişiyim çamasırmı değişiyimm ? bide eğilirken felan kasıgım ağırıyo belim felan oturarak kılsam günah olurmu yoksa yine ayaktamı devam ediyim