- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #8.081
çok güzel görünüyor söyleyeyimde gülün biraz şu yaşıma kadar kar görmemiştim....e nolacak biz mersinde kavrulurduk hep.....ankaraya henüz düşmedi kar canm bizde beklemedeyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel görünüyor söyleyeyimde gülün biraz şu yaşıma kadar kar görmemiştim....e nolacak biz mersinde kavrulurduk hep.....ankaraya henüz düşmedi kar canm bizde beklemedeyiz
hava ılıdı birden sanki......soğuk belli dereceden sonra bende sevmiyorum....kızlar bu diyanetin bir programı var cep için ezan vakti pro. diye sizde varmı?burayada yağsaydı yaa offff kuru soğuktan nefret ediorummmm
günaydn kuzum walla çalışmalara henüz başlamadık dün doktora gittim yumurta büyümemiş daha sen naptıngünaydın canımmm nasılsın nasıl gidio çlışmalar bakalım
bende wardı canım teli deiştrdim yeni buna yüklemedim henüz ne oldukihava ılıdı birden sanki......soğuk belli dereceden sonra bende sevmiyorum....kızlar bu diyanetin bir programı var cep için ezan vakti pro. diye sizde varmı?
cnm ordaki dua kardeşliği ne güzel bişey her boş vaktimde dua ediyorum paylaşımda bulunan dua isteyenlere ama ne kdar çok evlat isteyen var.......bende wardı canım teli deiştrdim yeni buna yüklemedim henüz ne olduki
yok kuzum taa bana cami çok yakın şükür ezanı iyi duyuyorum :) ama eşimde var sanırım öle bişi indirmiştiihava ılıdı birden sanki......soğuk belli dereceden sonra bende sevmiyorum....kızlar bu diyanetin bir programı var cep için ezan vakti pro. diye sizde varmı?
hadi yaa kaçıncı günnündü kuzum klomen kullanmıştın dimi senn benim işte çarşamba çatlama iğnesi oldum 3 gün ard arda çalıştım şuan beklemedeyim bilmiyorum olmayacak gibime geliyo ama hayırlısıgünaydn kuzum walla çalışmalara henüz başlamadık dün doktora gittim yumurta büyümemiş daha sen naptın
valla çok hoşuma gitti sende yazıyosun dua ediyorlar sana dua ettikçe dua isteyebiliyorsun yaklaşık 50 kişi dua etmiş bana:)))yok kuzum taa bana cami çok yakın şükür ezanı iyi duyuyorum :) ama eşimde var sanırım öle bişi indirmiştii
ayy ne güsel indiriyim bari bendeşimdi baktım 219 kişi dua etmiş ALLAH razı olsun ya.....
indir kuzum dua etmek tanımadığın insanlara gerçekten güzel bir duygu......kuzum bende yanma başladı ya ben üşüttüm herhalde ya.....ayy ne güsel indiriyim bari bende
kötü düşünme kötüü düşünmeeee yoktur öle bişiii yokturrrrindir kuzum dua etmek tanımadığın insanlara gerçekten güzel bir duygu......kuzum bende yanma başladı ya ben üşüttüm herhalde ya.....
walla o kadar cok ısterdım kı su an gelmeyi we sohbet etmeyiben bir çay koyayım demleyeyim geleyim buyrun beraber içelim:)))
cnm neler var dünyada dimi ALLAH herkesin yardımcısı olsun....gel kuzum hemen:)))walla o kadar cok ısterdım kı su an gelmeyi we sohbet etmeyi
ayyy miss gibi olurrrrben bir çay koyayım demleyeyim geleyim buyrun beraber içelim:)))
ben anlayamadım o diziyide şuu hazal denen kıza uyuzz oldumm nankörrrrrrparamparçayı izliyormusunuz kızlar son 10 dakikasını izleyememiştim onu izledim güzel bir dizi....
sorma nankör ki ne nankör tam analarının kızları yani....ben anlayamadım o diziyide şuu hazal denen kıza uyuzz oldumm nankörrrrrr