- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- Konu Sahibi The Calender
- #8.041
ayyy bilmiyoruummm sağlıklı olsunn tek olsun istiyommm :)ayyy hadi ablasına yani sana yoralım hamilesin hemde çoğul:))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy bilmiyoruummm sağlıklı olsunn tek olsun istiyommm :)ayyy hadi ablasına yani sana yoralım hamilesin hemde çoğul:))))))
ben isterim kız iki üç oh bir kerede hayırlısı sağlıklısı tabikide......ayyy bilmiyoruummm sağlıklı olsunn tek olsun istiyommm :)
yokk benm öncekide tek yumurta ikiziydi o yüzden kaybettim o yzden içimde korku varrr ondan çok üzüldüm şimdide korkum var ama rabbim ne eylerse güzel eylerrr inşallah hayırlısını nasip etsin Allahımben isterim kız iki üç oh bir kerede hayırlısı sağlıklısı tabikide......
kusura bakma cnm bilmiyordum ama hayırlısı olsun sağlıkla doğsun tek olsun tabikide....yokk benm öncekide tek yumurta ikiziydi o yüzden kaybettim o yzden içimde korku varrr ondan çok üzüldüm şimdide korkum var ama rabbim ne eylerse güzel eylerrr inşallah hayırlısını nasip etsin Allahım
hayırlısı bitanem tabii kusurlukk bişi yokk leylammmm biz bu ayy hamişiz dieee göbek atarızz artıkın inşallahh ama söz ver baanaa tüp bebekten önce yumoş takibine gidicen artı eşine düzenli keçiboynuzu yapıcannn artııııı proxed pluss mıdır nedir onu al içirrrrkusura bakma cnm bilmiyordum ama hayırlısı olsun sağlıkla doğsun tek olsun tabikide....
kim kimm kim aramış bende yoğurt çorbasıyla ıspanak yaptımm ayyy canım çektii boll boolll yiyimhiç durmaz bu tel hiç
adet gelsin gidecem söz ama gelmezse hamile kalırsak tabikide daha iyi olur...eşim uyuz o muhteşem üçlüdeki ilaçları içiyor havuç suyu içiyor proxed kullandık sayıyı düşürdü diye vazgeçtik almadık bir daha bakalım nolcek....hayırlısı bitanem tabii kusurlukk bişi yokk leylammmm biz bu ayy hamişiz dieee göbek atarızz artıkın inşallahh ama söz ver baanaa tüp bebekten önce yumoş takibine gidicen artı eşine düzenli keçiboynuzu yapıcannn artııııı proxed pluss mıdır nedir onu al içirrrr
eltim hahahahaha bizde bu kaynana varken çok konuşuruz daha:)))kim kimm kim aramış bende yoğurt çorbasıyla ıspanak yaptımm ayyy canım çektii boll boolll yiyim
ayy bende bıraktım keçiboynuzunu yapmayı sıkıldımm leylamm sen namaz kılıyomuydun bişi sorcam sana ?adet gelsin gidecem söz ama gelmezse hamile kalırsak tabikide daha iyi olur...eşim uyuz o muhteşem üçlüdeki ilaçları içiyor havuç suyu içiyor proxed kullandık sayıyı düşürdü diye vazgeçtik almadık bir daha bakalım nolcek....
aynenn aynneeennn benimde eltilerle tek ortak noktammm kv çekiştirme saolsun gıcık olunca kv böle oluyooeltim hahahahaha bizde bu kaynana varken çok konuşuruz daha:)))
sor cnm kılıyorum ALLAH kabul ederse....ayy bende bıraktım keçiboynuzunu yapmayı sıkıldımm leylamm sen namaz kılıyomuydun bişi sorcam sana ?
canım şimdi akıntı mesela oluyo ben peçete koyuyorum ve her namazda değiştiriyorum peçete mi değişiyim çamasırmı değişiyimm ? bide eğilirken felan kasıgım ağırıyo belim felan oturarak kılsam günah olurmu yoksa yine ayaktamı devam ediyimsor cnm kılıyorum ALLAH kabul ederse....
cnm peçete değişmen yeterli bence ....şu ara senin durum malum tedavi gördüğün içinde iğne falan riskli bence bir süre oturarak kıl zaten hamişsen 9 ay kılarsın rabbim öylede kabul eder İNŞALLAH......canım şimdi akıntı mesela oluyo ben peçete koyuyorum ve her namazda değiştiriyorum peçete mi değişiyim çamasırmı değişiyimm ? bide eğilirken felan kasıgım ağırıyo belim felan oturarak kılsam günah olurmu yoksa yine ayaktamı devam ediyim
canım şimdi akıntı mesela oluyo ben peçete koyuyorum ve her namazda değiştiriyorum peçete mi değişiyim çamasırmı değişiyimm ? bide eğilirken felan kasıgım ağırıyo belim felan oturarak kılsam günah olurmu yoksa yine ayaktamı devam ediyim
AH CNM İYYİİZ SEN NASILSIN?Çamaşıra bulasmiyosa degistirmene gerek yok çamaşırı. Ayakta kılamicak kadar rahatsız ediyosa oturarak kilabilirsin.
Huu huu nabersiniz gençler :)
Açım midem bulaniyo yemek yemek istemiyorum saçma sapan hallerdeyim bi toparlanamadim gitti yahu :)AH CNM İYYİİZ SEN NASILSIN?
Açsın diyedir bazen banada olur ya bulanır ya da ağırır yeyince geçer hep....Açım midem bulaniyo yemek yemek istemiyorum saçma sapan hallerdeyim bi toparlanamadim gitti yahu :)
Uzun zamandir böyle. Kilo veririm inşallah :)Açsın diyedir bazen banada olur ya bulanır ya da ağırır yeyince geçer hep....
saol canım evet yaaa ben Allah kabul etsin artık oturarak kılıyım hiç kılmamaktan iyidir sonuçta Allah kalbimi biliyo kabul eder inşallahhhcnm peçete değişmen yeterli bence ....şu ara senin durum malum tedavi gördüğün içinde iğne falan riskli bence bir süre oturarak kıl zaten hamişsen 9 ay kılarsın rabbim öylede kabul eder İNŞALLAH......