- 6 Ağustos 2014
- 745
- 247
- Konu Sahibi The Calender
- #7.601
inşaAllah vesile olur canım bana yaramadıdaha zamanıvarmış diyelimbende iyiyim cnm jel kullanacağım bakalım bu ay umarım vesile olur sanada geçmiş olsun cnm git doktora ihmal etme kuzum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşaAllah vesile olur canım bana yaramadıdaha zamanıvarmış diyelimbende iyiyim cnm jel kullanacağım bakalım bu ay umarım vesile olur sanada geçmiş olsun cnm git doktora ihmal etme kuzum...
hayırlısı olsun cnm.... bende 37 yim geciktim ama bakalım kısmet daha çok yeni evlisin ALLAH mutlu sağlıklı evlatlarınızla hayırlı ömürler versin......amin ,bu soruya utaanarak cevap veriyorum daha
yeni evliyim,3 ay oldu ama yaşım 33 olduğu için ve aile baskısı da cabası olduğundan korunmayı bıraktık.ALLAH ım hakkımızda hayırlısını versin,hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin
günaydınlar cümleten.....................
ammmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn cnm hayırlısıyla .....dün ovü testini kullandım cnm silik ikinci çizgi vardı koyulaşmasını bekliyorum sen neler yapıyorsun kuzum.....hayırlı sabahlar hanımlar hayır huzur dolu umut dolu bir gün olsun hamile olacakmıyım diye düşündüğümüz son günlerden olsun inşaAllah(hayırlısıyla tabi)
ammmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn cnm hayırlısıyla .....dün ovü testini kullandım cnm silik ikinci çizgi vardı koyulaşmasını bekliyorum sen neler yapıyorsun kuzum.....
günaydın cnm...günaydınnnn
folik asidi kullanmakla iyi ediyorsun cnm.....eşlere takviye çok bizde havuç içiyoruz birde bende eşlik ediyorum her gece:))))keçiboynuzu pharmaton ve zinco bakalım kısmet gerisi.....hadi bakalım yarın koyulaşır benim adet döngüm 26 ben 12.günümde görüyorum çift çizgiyi
bende folik aside başladım lahana kürüne başladım ama gebelik için değil bunlar dışında benimle ilgili değilde eşimele ilgili çalışıyorz gece havuç gündüz brokoli ilaçlar böyle
kuzu bişey soracam peki yarın jeli kullanmalımıyımhadi bakalım yarın koyulaşır benim adet döngüm 26 ben 12.günümde görüyorum çift çizgiyi
bende folik aside başladım lahana kürüne başladım ama gebelik için değil bunlar dışında benimle ilgili değilde eşimele ilgili çalışıyorz gece havuç gündüz brokoli ilaçlar böyle
GÜNAYDIN CNMkızlar günaydın
az bir fark var cnmleylaa tutturamadık bu ay sen benden önce yumurtlcaksn
ayyyy İNŞALLAH cnm....ewet 1 hafta olcak bebişlerimizizn arasında
senin yumurtlama tam ne zaman benim 26 sını gösteriyor tarih....ewet 1 hafta olcak bebişlerimizizn arasında
kuzu bişey soracam peki yarın jeli kullanmalımıyım
benimki tam yılbaşına geliosenin yumurtlama tam ne zaman benim 26 sını gösteriyor tarih....