- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
- Konu Sahibi The Calender
- #7.641
anne karnında yaşama yolculuk die bi belgesel war arkadaşlar cok hoşuma gitti izleyin bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm eşim küçük benden 32[/QUOT
rabbim eşinle birde inşaAllah bebekle birlikte sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin canımm
anne karnında yaşama yolculuk die bi belgesel war arkadaşlar cok hoşuma gitti izleyin bence
günaydın cnm....gülüm dün ve ilk gün çift çizgi silik di..bugün bakalım nolacak 10 taneydi ovu testi rahat rahat yapıyorum:)günaydınnnn naptın göründümü çift kırmızı
CNM SEN NE ZAMAN DOKTORA GİDECEKSİN CUMA GÜNÜMÜ?günaydınnnn naptın göründümü çift kırmızı
hoşgeldinnnnhayırlı sabahlar
sağol cnm sanadahayırlı sabahlar
hoşgeldinnnn
hadi bakalım gelsin yumoş günleri:)))ewet kuşum cuma gitcem inş
benimde bugün klomen bitio bakalımm bu ay olcak olcak inşallahhhhadi bakalım gelsin yumoş günleri:)))
bende bugün 11. günüm yarın mı kullansam jeli diye düşünüyorum en iyisini yapıyorsun doktor kontrolünde garanti jel kullanma tarihin.....benimde bugün klomen bitio bakalımm bu ay olcak olcak inşallahhh
yani canım kesin günü bilcem en azından şükür ama bakalım nasıl sonuclanacak inş olr bu ay hayırlısıyla sen yarın bi owulasyonu yapta ona göre kullan kuzu jelibende bugün 11. günüm yarın mı kullansam jeli diye düşünüyorum en iyisini yapıyorsun doktor kontrolünde garanti jel kullanma tarihin.....
gögüslerim doldu ama ağrı yok cnm kasıklarımda dolgunluk var birazda kendimi dinliyorum başladı galiba belirtiler yarın ovuylede bakarım ayyyy heyecanlanıyorum ilk ayda hamiş kalan var ama çoğunlukl ikinci ay kalınıyor gerçi paytipoda 3. ayda kalmıştı tüpte 3aylık kullanım zaten hadi İNŞALLAH vesile olur.....yani canım kesin günü bilcem en azından şükür ama bakalım nasıl sonuclanacak inş olr bu ay hayırlısıyla sen yarın bi owulasyonu yapta ona göre kullan kuzu jeli