- 6 Ağustos 2014
- 745
- 247
-
- Konu Sahibi The Calender
bi gelsin yeterkiçok hain planlarım var benimde
cnm ağzından bal damlıyo İnşallah cnm benim sen gittin sandık muhabbet diğer topiğimizdede böleydi kurucusu hamiş olunca başsız çoban olduk iyi yaptık bu topikle....yaşıda eklerim cnm olur tabi tek tek söleyin yazayım ben.......hanımlar çok şekersiniz hep böyle neşeli olalım bize moral lazım
yaşlarımızda listeye eklesekmi diyorum polyanna 23 inşllah bu topik hayırlara vesile olur bol bol hamişimiz olur. .
lale inan artık utanma kalmıyo cnm ya Allah affetsin napalım zorda kalmasak yapmayız dimi acemilerin kaygıları ama zamanla geçerAh ahah evlenene kadar elin adamına nasıl gösteririm dediğimde kızım o kocan senin gosterceksin tabi diyodu tamam o kocam da Giresun ve istanbulda toplam 12 doktor gördü coguda erkek ya onlar kim anne. Annemin cevabı kızım onlarda doktorun doktorun diyince iyi madem istiyolarsa gösteririm demiştim artık utanma kalmadı...
listeye ekleyelimmi peteğim belki uğurlu gelir:)bi gelsin yeterki
hadii ekleelisteye ekleyelimmi peteğim belki uğurlu gelir
uu bu mekik sana gelsn canmgöbek annem yav biraz zorla emi
Evet canım zamanla alisiliyor.buarada yaşım 28 buçuklale inan artık utanma kalmıyo cnm ya Allah affetsin napalım zorda kalmasak yapmayız dimi acemilerin kaygıları ama zamanla geçer
uu bu mekik sana gelsn canmgöbek annem yav biraz zorla emi
Cok guldm yalnz yaaAh ahah evlenene kadar elin adamına nasıl gösteririm dediğimde kızım o kocan senin gosterceksin tabi diyodu tamam o kocam da Giresun ve istanbulda toplam 12 doktor gördü coguda erkek ya onlar kim anne. Annemin cevabı kızım onlarda doktorun doktorun diyince iyi madem istiyolarsa gösteririm demiştim artık utanma kalmadı...
cnm liste aralıksız oluyo öle rengini değiştirim cnm...Evet canım zamanla alisiliyor.buarada yaşım 28 buçukkız liste çok göz yorucu ve kopuk olmuş o noktaları azaltamiyormusun
sat ne gülüm birde yaşhadii eklee
Maşallah baya kalabalık:)
yaş kaç tatlım?hanımlar çok şekersiniz hep böyle neşeli olalım bize moral lazım
yaşlarımızda listeye eklesekmi diyorum polyanna 23 inşllah bu topik hayırlara vesile olur bol bol hamişimiz olur. .
baktınmı şimdi söle nasıl olmuş cnm.....Evet canım zamanla alisiliyor.buarada yaşım 28 buçukkız liste çok göz yorucu ve kopuk olmuş o noktaları azaltamiyormusun
Maşallah baya kalabalık
olur Allahında izniyle cnm hayırlı bir zamanı var elbet........evet şubattan bu yana liste cok kalabalık 20 kişi hamile kaldı ..
topiğin sahibi halen bebişsiz ben kaldım cnm ya nasip insallah ..
Lale bu halini beğendibaktınmı şimdi söle nasıl olmuş cnm.....