- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
olmuşmu tatlım okLale bu halini beğendi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olmuşmu tatlım okLale bu halini beğendi
insallahhhhhholur Allahında izniyle cnm hayırlı bir zamanı var elbet........
sen spor yapmıyonmu bakembak benim göbekte bir gram değişiklik yokUuu b
uu bu mekik sana gelsn canm
kız en gencimiz sen misin yoksa24 yasındayım bat 1 eylül
canımın içi ben bu konuda başta malesef 15 sene öncesinden bahsediyorum hiç seçenek olmadığından erkek doktor tercih etmek zorunda kaldım doğum falan şimdi doktorum kadın en azından daha çok utanmıyorum bilmiyorum bu konuda arkadaşların düşüncesini ama bende tercihi kadınlardan yana tutuyorum.....elbet öle olması gerek diye biliyorum bende:)benim yaşımda 26 polyanna23 hanımlar sizlere bir konuda aydınlatmam gerektiğini artık kendime farz biliyorum lütfen kimse bana kırılmasın hangi doktoru tavsiye edersiniz topiğini okuyunca öyle üzüldüm ki buradaki herkesin dininin islam olduğu çok açık ancak bu gün müslüman bir hanımın hastalıkta erkek doktora görünmekte bir sakınca yoktur şeklinde yaygınlaşmış yanlış bir bilgi çoğumuzun zihnini kuşatmış durumda bu yanlıştır arkadaşlar bir hanım evvela kadın doktor aramalıdır bunun için çaba sarfetmeli uğraşmalıdır bulamadığı takdirde en son çare erkek doktora başvurmalıdır lütfen hanımlar heleki böylesine mahrem bir bölgede lütfen hanım doktorları tercih edelim
sen spor yapmıyonmu bakembak benim göbekte bir gram değişiklik yok
bilmem öyle miyimkız en gencimiz sen misin yoksa
ey Allahım bugün herkes benim hamiş olduğumu düşünmek istiyo valla ben sizden daha çok istiyom ama sezeryan göbeği aşkım oAma ben eepydir yapiyorum ki) yarm saat olcak nerdeyse. Bnce bi tekrar bak gobus inmiosa icnde bebis vardir
öylesin Maşallah en kısa zamanda olurda severiz artık patilerini:))bilmem öyle miyim
birgün bizlerde anne oluruz dilerim
benden kücük yokmuöylesin Maşallah en kısa zamanda olurda severiz artık patilerini)
yok cnm ezel var ama hatırladığım kadarıyla senden büyük oda en küçüğümüz sensin:=)benden kücük yokmu
benim topikte 20 22 23 24 doluydu
Tabiki ilk tercihimiz ama kadın doktor yoksa mecburen erkek doktora görünmek zorunda kalıyoruz. Tabi istanbulda bol bol iki doktorda var ama Doğu bölgesinde kadın doktor bulmak zor.bu yüzden ikinci bi alternatifimiz olmadı. Elimizde ne varsa onu degerlendirdik.benim yaşımda 26 polyanna23 hanımlar sizlere bir konuda aydınlatmam gerektiğini artık kendime farz biliyorum lütfen kimse bana kırılmasın hangi doktoru tavsiye edersiniz topiğini okuyunca öyle üzüldüm ki buradaki herkesin dininin islam olduğu çok açık ancak bu gün müslüman bir hanımın hastalıkta erkek doktora görünmekte bir sakınca yoktur şeklinde yaygınlaşmış yanlış bir bilgi çoğumuzun zihnini kuşatmış durumda bu yanlıştır arkadaşlar bir hanım evvela kadın doktor aramalıdır bunun için çaba sarfetmeli uğraşmalıdır bulamadığı takdirde en son çare erkek doktora başvurmalıdır lütfen hanımlar heleki böylesine mahrem bir bölgede lütfen hanım doktorları tercih edelim
bu iyiymiş yawyok cnm ezel var ama hatırladığım kadarıyla senden büyük oda en küçüğümüz sensin:=)
amin cnm hemde ev sahibimdi gerçi Allaha şükür hiç muayene dışında yüzyüze gelmemiştik küçük bir kasabaydı ama şimdi bu konuda bende biraz muhafazakarım.....canımın içi ben bu konuda başta malesef 15 sene öncesinden bahsediyorum hiç seçenek olmadığından erkek doktor tercih etmek zorunda kaldım doğum falan şimdi doktorum kadın en azından daha çok utanmıyorum bilmiyorum bu konuda arkadaşların düşüncesini ama bende tercihi kadınlardan yana tutuyorum.....elbet öle olması gerek diye biliyorum bende
böyle düşünmene sevindim canımm kimseyi kırmak istemem sadece yanlış bilen var olabilir düşündüğümden yazmak istedim rabbim kimseyi zor durumda bırakmasın
bende küçüğüm şarkısını dinleyeyim sezenden şimdi:)bu iyiymiş yaw
hiç büyümek istemiyorum ..
büyüyünce büyüdüm büyüdüm bende anne oldum demek istiorm cünkü