- 23 Mayıs 2009
- 14.146
- 15.268
-
- Konu Sahibi The Calender
siz ne kadardır istiyosunuzcnm Maşallah şanslısın inan eşim iyidir çok şükür hiç sıkıntımız yok ama bana herşey normalmiş gibi davrandı ilk zaman ben araştırdım buldum sonrada kabullenme problemi yaşıyor benimde yumurtalığım tek olunca benden kaynaklı diye kendini teselli ediyor anlayacağın hala bu konuda sorun yaşıyoruz aşamadık bir türlü....işte bir doktor bulduk cuma günü gideceğiz morfoloji%1 ileri hız%10 ve bunun normal olduğunu biraz düşük olduğunu söylüyor......
korkulcak bişey yokki hiç bişey hissetmiyosun zatenAmaninn daha ilk muayenede sak diye alttan mi muayene ediyolar? Cok korktum su annn
bana diyene bak kuzu kız çocuk yapmaktan vazgeçecek sayende:)))bi süre sonra çok kolay gelecek merak etme daha neleerrr neelleeerr yapıyolar
ürkütme elemanı kıs şimdiden
Aslna bakarsanizz ... Sey ...bn oylesine ugramistm topige cocuk falan hak getire hadi byeeebana diyene bak kuzu kız çocuk yapmaktan vazgeçecek sayende))
dış gebelik kendiliğindenmi oldu 3 yıl baya olmuş doktora gitmektenmi çekiniyo ki3 yıldır cnm arada 6 ay korunduk dış gebelik olunca
cnm dur kaçma bakma sen ona belli bir süreden sonra sinek ısırığı gibi geliyoAslna bakarsanizz ... Sey ...bn oylesine ugramistm topige cocuk falan hak getire hadi byeee
Yok yok simdiden sevdim siZi
Ay cehalet diz boyu anacim) yas 27 ama jinekolog gecmisim yok hic
bencede dur belki üstüne gitmez acemiliğine verirtam çıtırız yani yaş güzel Maşallah
anam onunda kolayı var alıyon narkozu uyanınca bi bakıyon bebek getirmişler sanabana diyene bak kuzu kız çocuk yapmaktan vazgeçecek sayende))
cnm ilk 4 ayda oldu sonra 6 ay korunduk sonrada full devam benim yumurtalık tek olunca eşimi hiç hesaba katmadık zaten mayıstada öğrendik durumu şimdi cumaya randevu var gideceğiz doktora:)dış gebelik kendiliğindenmi oldu 3 yıl baya olmuş doktora gitmektenmi çekiniyo ki
korkma korkma bişi yapmıcam kısAslna bakarsanizz ... Sey ...bn oylesine ugramistm topige cocuk falan hak getire hadi byeee
kız bitli daha küçükmüşsün anacığım senyakında uzmanlık sınavına gircem ben. benim yaş 26
anam onunda kolayı var alıyon narkozu uyanınca bi bakıyon bebek getirmişler sana
yaşlımı gösteriyom kıs aman yarabbi dur estetik doktoru araştırim forumdankız bitli daha küçükmüşsün anacığım sen
fotonu düzgün görmedim tatlım benim....aman sakın estetik mestetik senin doğal halinle istiyoz bizyaşlımı gösteriyom kıs aman yarabbi dur estetik doktoru araştırim forumdan
adamlan anam öldürür kıs beni ben doğal yaşlanma tarftarıyımfotonu düzgün görmedim tatlım benim....aman sakın estetik mestetik senin doğal halinle istiyoz biz
ahanda kaçtı kısAslna bakarsanizz ... Sey ...bn oylesine ugramistm topige cocuk falan hak getire hadi byeee
He mega hakkatn ne kadardir evlisinkız bitli daha küçükmüşsün anacığım sen
burdaymışHe mega hakkatn ne kadardir evlisin
ahanda kaçtı kıs
kaçmamış bak burdaHe mega hakkatn ne kadardir evlisin
hoşgeldin cnm:)slm kızlar
inanmıyorum benimde17 eylülkaçmamış bak burda
18 eylülde 3 sene olcak cnm
bitli saa gurban olsun ciğerimburdaymışbitliyemi sordun biz ona bitli diyos taaaammmı