- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
- Konu Sahibi The Calender
hosbuldummhoşgeldin cnm
nasılsınız kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosbuldummhoşgeldin cnm
anaaaaam bu sene napacan varmı sürpriz kutlama beraber planlayalım ha ha habitli saa gurban olsun ciğerim
iyi sayılırız yeni topik yeni arkadaşlıklar iyi geldi hepimize...cnm benim çoktandır arkadaş listemdesin ama konuyu hatırlamıyorum senin bazen diğer topiğinde bakınıyorum naptın varmı gelişme?hosbuldumm
nasılsınız kızlar
tamam mega daha kolayima gelms olmali ama bitlinin daha anlamli oldgu kesin)burdaymışbitliyemi sordun biz ona bitli diyos taaaammmı
ha gayret biraz daha zorlarsak akraba çıkcasinanmıyorum benimde17 eylül
hemde bitli ama megasındanEheh
tamam mega daha kolayima gelms olmali ama bitlinin daha anlamli oldgu kesin)
hayır cnm halen beklemedeiyi sayılırız yeni topik yeni arkadaşlıklar iyi geldi hepimize...cnm benim çoktandır arkadaş listemdesin ama konuyu hatırlamıyorum senin bazen diğer topiğinde bakınıyorum naptın varmı gelişme?
zor bir ihtimal olsada olabilir tabi plan varmı plan yoksa enişteyemi bırakacaksınha gayret biraz daha zorlarsak akraba çıkcas
ah bir bilsem valla ahtım var poposuna vuracam doğar doğmazhayır cnm halen beklemede
ne zmn gelcek bu sıpalarımız yaw
bi gelse sıpa görcek gününüah bir bilsem valla ahtım var poposuna vuracam doğar doğmaz
biz iyiyiz şeker sen nasılsın? cnm ya şu evlilik şeysinden bende yaptım olduramadım nasıl yaptın anlatsanahosbuldumm
nasılsınız kızlar
şekerim kocişim bi pasta bi kaç gül alır her sene çok çalışıyo o yüzden biey yapamıyozanaaaaam bu sene napacan varmı sürpriz kutlama beraber planlayalım ha ha ha
adım çıktı bitliye o bit başka bit diyom yok inandıramadım gittiEheh
tamam mega daha kolayima gelms olmali ama bitlinin daha anlamli oldgu kesin)
çok iyi yapmışsın bende birtürlü kı...... kaldırıp yapamıyorum benim yerimede bir kaç egzersiz yap emiKilar ben sppra geldim smdi) cilginca spor yapcamm
biz iyiyiz şeker sen nasılsın? cnm ya şu evlilik şeysinden bende yaptım olduramadım nasıl yaptın anlatsana
şekerim kocişim bi pasta bi kaç gül alır her sene çok çalışıyo o yüzden biey yapamıyoz
adım çıktı bitliye o bit başka bit diyom yok inandıramadım gitti
bit deyince akla ilk o geliyo napim şimdi birde insan biraz kendiyle özdeşleştiriyo üye ismini hani o bakımdanbiz iyiyiz şeker sen nasılsın? cnm ya şu evlilik şeysinden bende yaptım olduramadım nasıl yaptın anlatsana
şekerim kocişim bi pasta bi kaç gül alır her sene çok çalışıyo o yüzden biey yapamıyoz
adım çıktı bitliye o bit başka bit diyom yok inandıramadım gitti
sorunlu bolgeleri yaz oraya calisayimçok iyi yapmışsın bende birtürlü kı...... kaldırıp yapamıyorum benim yerimede bir kaç egzersiz yap emi
çok hain planlarım var benimdebi gelse sıpa görcek gününü
benden önce doktorumun ahtı var yapıştırcam bi tane diyoah bir bilsem valla ahtım var poposuna vuracam doğar doğmaz
bi iyiyleşiyim platese tekrar başlıcam bendeKizlar ben sppra geldim smdi) cilginca spor yapcamm
göbek annem yav biraz zorla emiTamamdir
sorunlu bolgeleri yaz oraya calisayim
bende düşünüyom ama düşünmekle kalıyom zaten bütün mesele bubenden önce doktorumun ahtı var yapıştırcam bi tane diyo
bi iyiyleşiyim platese tekrar başlıcam bende