- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- Konu Sahibi The Calender
- #3.141
sana kıyamıyom valla bu hazala kıyıyom hemen
birde açık açık söylüyosun heee way anasını sayın seyirciler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana kıyamıyom valla bu hazala kıyıyom hemen
anlıyorum seni tabiki de gez de arada uğra iki çift laf yaz......gezginciuyumuyorum kuzum yaaaa... topikler arası geziyorum :) mart annelerini okuyorum benimle aynı şeyleri yaşıyorlarmı şubat annelerini okuyorum önümüzdeki ay neler olacak diye hahahahaha topik topik geziom anlayacağın
Ilaclardan sonra hamile kalmismiydincnm çoook eskiden di ama hem fitil hem antibiyotik hap vermişti....şimdiyse soğan suyu kaynatıp içiyom nolur nolmaz diye:)
yapı olarak sen biraz daha soğukkanlısın ondan kuzum ....o çok hassas özellikle bugünlerde....birde açık açık söylüyosun heee way anasını sayın seyirciler
yok canım dun cok kotu kasık ve bel agrım vardı beklemedeyımasimelek naptın cnm varmı gelişme?
evet cnm ilaç bitti bir daha adet olmamıştım.........Ilaclardan sonra hamile kalmismiydin
ayyy ben senin yerine doğuracam inanki kan testi ne zaman yapacaksın cnm?yok canım dun cok kotu kasık ve bel agrım vardı beklemedeyım
yapı olarak sen biraz daha soğukkanlısın ondan kuzum ....o çok hassas özellikle bugünlerde....
ne anladın kızzaten uyus olmuşum bende sana baka bakahıhı anladım canım
çiçekleri eve gönderin adres vereyimahh kuzumm benimmm bitanesin canımm anlayışlı peteğimm
Ayin 8 de randevum var benimde akintim var doktora soyleyecemevet cnm ilaç bitti bir daha adet olmamıştım.........
zaten alttan bakarsa mutaka anlar cnm akıntı her zaman iltihap değildir ama önlemini al tabiki antibiyotik sonrası hamile kalan çoooook var sende onlardan olursun inşallah......Ayin 8 de randevum var benimde akintim var doktora soyleyecem
bugün yerden yere vur bakalım... maşallah ya... pek bi olumlusun bana karşıne anladın kızzaten uyus olmuşum bende sana baka baka
canım dun degıl evvelkı gun yaptım doktorun dedıgıne dusukten sonra 40 gune kadar adet olcam bakalım 3 gunum kaldı 40 gunumu doldurmaya eger adet olmazsam yapcam ve ınsallah pozıtıf sonuc alırım bana destek oldugun ıcınde cooookkk tesekkur ederım canımayyy ben senin yerine doğuracam inanki kan testi ne zaman yapacaksın cnm?
hemen wer açık adres kuşummçiçekleri eve gönderin adres vereyim
sana bulaşmasam gülemiyoruz farkındamısın ...tmm sen bana bulaşbugün yerden yere vur bakalım... maşallah ya... pek bi olumlusun bana karşı
haaa amacın sadece gülmek. gülmek için de beni kullanıyosun doğrumu anladım şekkkeeeriim ??/sana bulaşmasam gülemiyoruz farkındamısın ...tmm sen bana bulaş
kuzum rica ederim inan iple çekecem o günü mutlak haber ver ben gebeleri duyunca inan çoook seviniyorum ALLAHIM hepimize yaşatsın bu mutluluğu.......canım dun degıl evvelkı gun yaptım doktorun dedıgıne dusukten sonra 40 gune kadar adet olcam bakalım 3 gunum kaldı 40 gunumu doldurmaya eger adet olmazsam yapcam ve ınsallah pozıtıf sonuc alırım bana destek oldugun ıcınde cooookkk tesekkur ederım canım
sen bir çiçeksin canımın içi gerek yok kendin gelhemen wer açık adres kuşumm