- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- Konu Sahibi The Calender
- #3.181
bal döküp yalasan da nafile Leyla HanımAşkolsun hazal sen benim ilk gözağrımsın......geçti ağrısı şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bal döküp yalasan da nafile Leyla HanımAşkolsun hazal sen benim ilk gözağrımsın......geçti ağrısı şükür
ama bizim arkadaşlığımız çok kutsalbal döküp yalasan da nafile Leyla Hanım
değilmihıhı evet çok kutsal
bilmem ezele sor o cevap verir nasıl olsa özelden konuşuyosunuz ya siz süreklideğilmi
ben seninle aramızdaki bağdan bahsediyorum uyuz ezele niye sorayımbilmem ezele sor o cevap verir nasıl olsa özelden konuşuyosunuz ya siz sürekli
sürekli konuştuğunuz için diyorum hem topik hem özel o bilir elbet...ben seninle aramızdaki bağdan bahsediyorum uyuz ezele niye sorayım
ama sen......... benimle ezel sadece arkadaşızsürekli konuştuğunuz için diyorum hem topik hem özel o bilir elbet...
arkadsalar sakın olun bı saka aldı basını nereye kadar gıttışuna bak ya sanki kocama açıklama yapıyom
yapmak zorunda değilsin ki ben anlayacağımı anladımşuna bak ya sanki kocama açıklama yapıyom
bu uyuz böle alıngan iştearkadsalar sakın olun bı saka aldı basını nereye kadar gıttı
aaaa o kadar ciddiye alıyorum işte aşkım seniiiiiyapmak zorunda değilsin ki ben anlayacağımı anladım
süpersin kuzumhadı tatlıya baglayalım su ısı o kadar muhabbetınız var bı saka ıcın bu kadar uzatmayın arkadaslar bak hazal hanım leyla hanım hatasını anlamıskı bu kadar ustunuze dusuyo durumu toparlamaya calısıyo sızde bı buyukluk gosterınde kapansın bu mevzu
Amin arkadasim.bende cok duydum.zaten alttan bakarsa mutaka anlar cnm akıntı her zaman iltihap değildir ama önlemini al tabiki antibiyotik sonrası hamile kalan çoooook var sende onlardan olursun inşallah......