- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- Konu Sahibi The Calender
- #3.161
vaaayyyy bi laf var elaleme şapır şupur bize yarabbim şükür ohhhhhsen bir çiçeksin canımın içi gerek yok kendin gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vaaayyyy bi laf var elaleme şapır şupur bize yarabbim şükür ohhhhhsen bir çiçeksin canımın içi gerek yok kendin gel
aminn ınsallah canım mutlaka haber vercem canım ınsallah olumlu haberlerı paylasırım sızınle :)kuzum rica ederim inan iple çekecem o günü mutlak haber ver ben gebeleri duyunca inan çoook seviniyorum ALLAHIM hepimize yaşatsın bu mutluluğu.......
ne diyeyim bilemedim ki aslında sana çatınca haz alıyom ....ama başka kimseden bu hazzı alamam nedenini bilmiyorum sorma yani........amaç gülmekten sanki seni kullandığımımı ima edioyorsun bakem felsefecihaaa amacın sadece gülmek. gülmek için de beni kullanıyosun doğrumu anladım şekkkeeeriim ??/
ahh canımm benim leyloş walla keşke aynı şehirde olsak gelirdim kız sanaaa ağlaya ağlayaa leylaaa hasta oldum derdim her ayysen bir çiçeksin canımın içi gerek yok kendin gel
ne diyeyim bilemedim ki aslında sana çatınca haz alıyom ....ama başka kimseden bu hazzı alamam nedenini bilmiyorum sorma yani........amaç gülmekten sanki seni kullandığımımı ima edioyorsun bakem felsefeci
ahh canımm benim leyloş walla keşke aynı şehirde olsak gelirdim kız sanaaa ağlaya ağlayaa leylaaa hasta oldum derdim her ayy
ohooooooo biz ne ağlayanlar gördük kuzum burada şimdi mutluluktan ağlıyorlar sende ağlayacaksan öyle ağla lütfen:))))keşkeeeeeeee aynı şehirde olsakahh canımm benim leyloş walla keşke aynı şehirde olsak gelirdim kız sanaaa ağlaya ağlayaa leylaaa hasta oldum derdim her ayy
aaaaaa birileri kıskançlık krizine girecek ezelim özelden atalım bu tip mesajları artıksoruma soruyla karşılık verdin.... olmadı...
leyla ya git sen leyla ya hıh
eskidende vardı bu yeni formatta yoktu ama eklemişler çok güzel oldu.....aaa süper olmuş aşada online listesiii
noluyo kız
özelden atııklarımızı görse ohooooaaaaaa birileri kıskançlık krizine girecek ezelim özelden atalım bu tip mesajları artık
bebeğim sende çalışıon nasıl geliim sanaa ciddi nerde oturuodun bu arada kuzumsoruma soruyla karşılık verdin.... olmadı...
leyla ya git sen leyla ya hıh
annem gel şunu sakinleştirelim gebedir nolur nolmaz ALLAH korusunahh canımm benim leyloş walla keşke aynı şehirde olsak gelirdim kız sanaaa ağlaya ağlayaa leylaaa hasta oldum derdim her ayy
yaparsınız siz yaparsınız attınız beni köşeyeözelden atııklarımızı görse ohoooo
geçti Ezel hanımmm geçti artık napacaksınız siz beni Leyla hanımla görüşünbebeğim sende çalışıon nasıl geliim sanaa ciddi nerde oturuodun bu arada kuzum
Allah seni napmasın kız dur ateş körükleme ....yedim bir nane toparlamaya çalışıyomözelden atııklarımızı görse ohoooo
Aşkolsun hazal sen benim ilk gözağrımsın......geçti ağrısı şükürgeçti Ezel hanımmm geçti artık napacaksınız siz beni Leyla hanımla görüşün